Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 12 zář 2013 17:57

To je jedno, nijak. +zavrtí hlavou s úsměvem a vypadá to, že si s tím už nedělá hlavu+ Dýňovej koláč mám rád. +dá jí pusu do vlasů a zvedne se+ Tak já si teda zatím zabalím věci, a řeknu klukům, jo? +pohladí ji po rameni a zajde do pokoje pro hosty+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 zář 2013 18:04

Tak jo. +usměje se a přikývne+ Tak já si taky zabalím, pak tu na mě akorát houkni, až budete nachystaný. +dá mu ještě pusu a pak si na to balení vezme ještě čokoládovou koblihu, než začne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 zář 2013 20:57

+najde kluky v zahradě a sdělí jim novinky, a pak dojde zpátky do pokoje a uculuje se, jak se zase jednou těší domů+ Gang byl shromážděn. +informuje ji hned ve dveřích, najde svůj vak a začne po pokoji shánět svoje věci, kterejch si stejně přivezl jen poskrovnu+ Nejvíc se těší Brouk, na tu svoji kočku. +zazubí se+ Může si Jean půjčit nějaký knihy? +zajímá se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 zář 2013 21:26

Má na sobě jenom halenu a boty. Na posteli je vak a do něj Wenai hází svoje věci+ No super. Musíme zmizet potichu aby Phillipa ještě nezamkla kluky do ložnice. +zasmeje se a obejme ho+ Já se fakt těším. Někde něco ukradnem. Někomu hodně moc bohatymu. Ty obrazy! Vždyť jsme ještě neukradli ty obrazy!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 zář 2013 21:56

Ty jdeš bez kalhot? +zazubí se na ni+ No jo, ta bude řádit, co? +zasměje se a pohladí ji po zadku+ Neboj, na tvý obrazy já myslím. Jean posledně vyzvedl ty padělky, jsou v chrámovým trezoru. +usměje se+ Víš přece, jaký je první a druhý pravidlo. +mrkne na ni a vytáhne zpod postele svý boty+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 zář 2013 22:55

No tak já si vyjímečně nějaký ty kalhoty vezmu. +uculi se na něj+ No... +zamyslí se a začne se soukat do kalhot+ První pravidlo je oskubat bohatý. A druhý... Jaký je druhý? +koukne se na něj zmatené a zapne si ty kalhoty a vezme z postele nacpanej vak+ Tak můžeme jít. +prikyvne a vytáhne ho za ruku z postele+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 zář 2013 23:19

Nenechat se u toho chytit. +zazubí se na ni, vtiskne jí pusu a kalhoty jí zas rozepne, a pak si sedne na postel a začne se obouvat+ Teda to bylo rychlý. Víc toho s sebou nemáš? +uculí se na ni+ Nějaký sexy prádlo? +nakukuje ji přes rameno do vaku, nechá se zvednout, sebere svý zavazadlo a ještě zkontroluje, že tam nic nenechal+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 zář 2013 16:46

Jasně, nenechat se chytit. +přikývne a oplatí mu pusu+ Já nenosím sexz prádlo, to už sis mohl zvyknout. +zazubí se na něj a přehodí si vak řpes rameno, načež se ho chytne za ruku a pohledem se rozloučí se svým pokojem. Pak oba seženou kluky a zachvíli už zmizí v zahradě směr Camorr+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 zář 2013 19:56

No, my se chytit nenecháme. Ojebem je rovnou do zadku a ještě nám u toho zatleskaj. +zazubí se+ No to já vím, že normálně ne, ale vůbec nikdy? +udělá oči, taky ji chytne za ruku a dojdou do haly, kde už kluci čekaj, vymění si pár oplzlejch poznámek a za chvilku už jsou na cestě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 lis 2013 01:24

+směje se a taky že sebe shazuje to špinavý oblečení+ No tak jo ale jenom vyjímečně teda. +zatahne ho do koupelny pod sprchu a začne ho tam takúto umejvat a děsně nenápadně ho u toho osahával a pak ho ještě začne mydlit tak že je všude pena ale je tím očividně velmi zaujatá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré