Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2013 17:11

+uslyší nahoře, jak dole někdo mlátí dveřma, tak sjede ze schodů jak namydlenej blesk a jak ho uvidí v kuchyni, chvilku osciluje mezi touhou skočit mu kolem krku a bejt ráda, že je v pořádku, a potřebou mu pořádně vynadat, že se klidně zdejchne a nedá vědět, ale pak si řekne, že by ještě zas dostala, že ho komanduje, tak neřekne nic a udělá mu k tomu sendviči aspoň kafe, a ze špajzu vyndá zbytek koláče, protože má taky trochu hlad, sedne si k němu ke stolu a neví moc, co má říct, tak ho aspoň zkusmo pohladí po ruce, jestli ji nechá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2013 17:25

+sedí u stolu a zarputile žvýká svůj sendvič, když se dotkne jeho ruky, tak se na tu její ruku podívá, na chvíli přestane žvýkat, ale pak zas začne+ Já štrykovat nebudu. +zahuhňá u toho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2013 17:34

+trošku se pousměje když ji neodežene, a pohladí ho palcem po hřbetu ruky+ Cože? +užasne poněkud+ Tak budu štrykovat já. Ale umím jenom ponožky. +pokrčí rameny, i když teda neví, o čem to mluví+ Něco jsem ti sehnala. +dodá potom a podá mu krabičku se stříbrným křížkem na řetízku+ Upíři... nemaj rádi stříbro. +hlesne na vysvětlenou+ Promiň. +dodá ještě+ Řekla jsem věci, co jsem nechtěla říct. +kousne se do rtu a napije se kafe, aby zaměstnala ruce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2013 17:41

Co? +koukne na ni zmateně a pak koukne na krabičku a stčí do ní prstem+ Hele, já s Beccou nic neměl. Chvíli jsme spolu pili, ale ani jsem u ní nepřespal. +hájí se hnedka, protože je poněkud zmatenej+ Furt jsem strašný máslo. +zamumlá a napije se kafe a pak si radši zapálí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2013 17:56

Co? +kouká teď zas zmateně ona+ Tys byl u Beccy? +podiví se, a radost z toho moc nemá, ale zrovna teď protestovat neplánuje+ Ježiši já tě nepodezírám. +zavrtí hlavou+ Myslím... na tu pitomou výpravu, ne. +pokrčí rameny, protože se mu tím strašně nenápadně snažila říct, že teda pojedou spolu+ Zajdem do Guns a koupíš si pistoli. A naučím tě střílet. +zkouší to a trhá si kousky koláče+ Prostě to ještě jednou přežij a potom... potom se můžem odstěhovat. Kam budeš chtít. Já za tebou půjdu všude, fakt. +chytne ho za ruku a přitáhne si ji po stole k sobě+ Když jsme pryč, tak je nám přece hezky. +koukne na něj úpěnlivě+ Můžem mít klokaní farmu někde v Austrálii, nebo žít v Hong Kongu v mrakodrapu, nebo co budeš chtít. A já tu všechno nechám, mýho pitomýho ex a blbý sourozence a hůlku... +nadechne se+ a svoji magii. A slibuju, že už se o tom nikdy ani nezmínim. Budem žít normálně. Teda, v rámci možností. Jako parádně neobyčejnej kluk a slušně cvoklá holka. +pousměje se, a tak trošku zooufale na něj kouká, jako jestli chápe, že je to pro ni docela velký rozhodnutí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2013 18:03

Já tam nechci jít. +povzdychne si+ Nemám rád zbraně, ani nechci umět střílet. Z krve se mi dělá špatně a to že bych měl někoho zastřelit je jako noční můra. V životě bych to nemohl udělat. +oklepe se+ Někoho zabít je pořád ještě nelegální. +podotkne+ A to že kouzlíš mi nevadí.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2013 18:27

Dyť já to vím. +pohladí ho a proplítá si prsty s těma jeho+ Proto jsem taky nechtěla, abys se mnou šel. Já tě do tohohle nechci nutit. Nechci, aby to kvůli mě musel. +zavrtí hlavou a je jí z toho fakt úzko u srdce, když je tak přešlej+ Já vím, že ti to nevadí. Ale jsou z toho jenom problémy. +pokrčí rameny+ Dokud kouzlím, vždycky se najde nějaká příšera, co bude potřeba zlikvidovat, vždycky tu bude někdo, kdo bude potřebovat, abych mu magicky pomohla. A ty seš pro mě důležitější. +pohladí ho po ruce+ Já tě potřebuju, Byrone. Jseš můj pevnej bod, jseš někdo, ke komu se můžu vracet ze svýho poletování, jseš moje doma. na koho se můžu spolehnout, o koho se můžu opřít, a před kým nemusím bejt silná a statečná. Nechci chlapa, co lítá s pistolí po akcích a vrací se domů od krve, nebo nebo supermocnýho kouzelníka, kterýho se všichni bojí. Nechci kluka, co klidně zmizí a nechá mě celou noc šílet strachy. To jsem měla, a už to nechci, děkuju pěkně. +ušklíbne se+ Chci chlapa, co mě obejme, když je mi smutno, chlapa před kterým se nemusím bát brečet, a kterýmu nevadí,že nezvládnu všechno. Chlapa co mě podrží, když to potřebuju, co mi dá najevo, že mě miluje, a nebudou mu vadit moje šílenosti. Pro mě seš tenhle chlap ty, Byrone, já vím, kdo jseš, a vím, koho jsem si vzala. Vybrala jsem si tebe jako chlapa, s kterým chci strávit život a mít děti. Na to bych si těžko vzala někoho, koho nerespektuju. miluju tě, a nevím, proč to nedovedeš vidět. +pokrčí rameny a tak úpěnlivě na něj kouká+ Tak až ti to docvakne, dej mi vědět. +pohladí mu ještě prsty, zvedne se, posbírá nádobí, nechá ho ve dřezu, a jde si do ložnice lehnout, protože když už ji nedrží vzhůru adrenalin a strach o něj, sotva drží oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2013 18:36

Počkej, kočko. +koukne na ni+ Já jsem ani na chvilku nezpochybňoval to, že mě miluješ. To na mě neházej. +zavrtí zázně hlavou+ A upíři nejsou příšery. Když někoho zabiješ budeš vrah. Tak až ti to docvakne, dej mi vědět. +pustí její ruku a nechá ji tedy odejít a sám zapluje do svýho pokoje, kde si lehne na gauč a zapálí si+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 23 pro 2013 01:27

Není to Samuel, jehož sebeovládání mi dělá starosti. +pousměje se trochu+ Ne, tráví svátky u přátel. Alespoň pokud vím. Vypravili se někam na cesty, občas přijde pohled, ale jinak nemám tušení, kde zrovna je. +usměje se s lehkým podtónem hořkosti+ To chápu, já na to taky nikdy neměl odvahu. +přikývne, že s Cairo souhlasí+ Ta první proměna, kdy člověk netuší, v co se vlastně změní, je prý neuvěřitelně náročná. Možná někdy, až bude víc času. +pokrčí rameny+ Takže nejspíš v důchodu. +uculí se+ To musí být velice zajímavá práce. Máte objektivní hodnotící kritéria, nebo jde hlavně o pocit? +zajímá se, a počká až dámy zasednou, než se posadí sám, a zatím pomáhá Van do židle. Ke Cairo se nenápadně přitočí Jeefes a galantně jí podrží židli, která je pro ni určená, čím zbyde už jen jedna volná pro Neferet+
Christian
Mág

Příspěvekod Vanesska » 23 pro 2013 01:27

Tak já ti ji pucim. +nabídne Van velkoryse Neferet+ Muzes ji povozit tlošku. +slíbí, a seskočí Chrisovi z klína, už má hlad, ale neběhá a jde způsobně za ruku+ nó, my chodíme na zahladu. nebo k mozi. +vysvětlí jí to cestou, usadí se na židli, kterou ji Chris vybere vedle sebe, aby jí mohl případně pomoct s krájením, a nechá si na kolenka rozprostřít ubrousek, aby si nepokecala šaty+
Vanesska

PředchozíDalší

Zpět na Winter house