od Victoria » 12 zář 2013 18:27
Dyť já to vím. +pohladí ho a proplítá si prsty s těma jeho+ Proto jsem taky nechtěla, abys se mnou šel. Já tě do tohohle nechci nutit. Nechci, aby to kvůli mě musel. +zavrtí hlavou a je jí z toho fakt úzko u srdce, když je tak přešlej+ Já vím, že ti to nevadí. Ale jsou z toho jenom problémy. +pokrčí rameny+ Dokud kouzlím, vždycky se najde nějaká příšera, co bude potřeba zlikvidovat, vždycky tu bude někdo, kdo bude potřebovat, abych mu magicky pomohla. A ty seš pro mě důležitější. +pohladí ho po ruce+ Já tě potřebuju, Byrone. Jseš můj pevnej bod, jseš někdo, ke komu se můžu vracet ze svýho poletování, jseš moje doma. na koho se můžu spolehnout, o koho se můžu opřít, a před kým nemusím bejt silná a statečná. Nechci chlapa, co lítá s pistolí po akcích a vrací se domů od krve, nebo nebo supermocnýho kouzelníka, kterýho se všichni bojí. Nechci kluka, co klidně zmizí a nechá mě celou noc šílet strachy. To jsem měla, a už to nechci, děkuju pěkně. +ušklíbne se+ Chci chlapa, co mě obejme, když je mi smutno, chlapa před kterým se nemusím bát brečet, a kterýmu nevadí,že nezvládnu všechno. Chlapa co mě podrží, když to potřebuju, co mi dá najevo, že mě miluje, a nebudou mu vadit moje šílenosti. Pro mě seš tenhle chlap ty, Byrone, já vím, kdo jseš, a vím, koho jsem si vzala. Vybrala jsem si tebe jako chlapa, s kterým chci strávit život a mít děti. Na to bych si těžko vzala někoho, koho nerespektuju. miluju tě, a nevím, proč to nedovedeš vidět. +pokrčí rameny a tak úpěnlivě na něj kouká+ Tak až ti to docvakne, dej mi vědět. +pohladí mu ještě prsty, zvedne se, posbírá nádobí, nechá ho ve dřezu, a jde si do ložnice lehnout, protože když už ji nedrží vzhůru adrenalin a strach o něj, sotva drží oči+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.