od Rebecca Altamirano » 12 zář 2013 14:19
+Jenom zírá, co to tam na ni chrlí za kecy a čím víc se rozjíždí, tím víc zírá. Když vypadne z hradu jak cukrář, chvíli sedí a kouká na dveře. Pak zavrtí hlavou, zvedne se a jde ho hledat. Netrvá jí to ani moc dlouho a objeví ho, jak se motá v kruhu. Opře se o kmen stromu, založí si ruce na hrudi a probodne ho pohledem+ Tak...ulevilo se ti? Že jsi to, co tě vlastně opravdu žere řekl mě? Protože mám pocit, že Vicki jsi tohle neřekl. Já jsem ti pomoc nabídla, ale jakobys to ani neslyšel. Ty si totiž asi myslíš, že když z tebe udělám upíra, dostaneš všechny ty schopnosti jako součást balíčku, nebo co. Ale tak to nefunguje, Byrone. Budeš se muset učit úplně stejně, jako člověk. Nic není zadarmo. Taky jsem se musela všechno naučit. Došlo ti vůbec, že bys nesměl na slunce? Jak bys pak chtěl zůstat součástí Vickina života? Ani nevím, jestli bys měl aspoň částečnou odolnost jako já. +potřese hlavou+ Vůbec nechápu, cos myslel tím "každej je tu děsně mocnej", nevím, s kým vším se stýkáš, ale je tady i spousta "normálních" lidí, jak jsi je nazval. Takže ptám se tě znovu a naposled. Chceš se něco naučit? Aspoň střílet? Nebo se hodláš dál jenom ohánět tím, jaký jsi chudáček obyčejný člověk mezi příšerama - ano, i tak nás spousta lidí nazývá. +zadívá se na něj vyzývavě+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it