Malá soukromá jídelna

Sídlo Rebeccy

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Malá soukromá jídelna

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 bře 2013 21:12

Obrázek
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Re: Malá soukromá jídelna

Příspěvekod Byron » 11 zář 2013 20:07

Ale škoda mluvit.+mávne nad tím rukou a jde za ni+ Pohádal jsem se s Vici a chtěl jsem zmizet někam hodně daleko.V Tapu mě objevila tak jsem se sem přišel schovat. +zazubi se na ni+ A co ty jak se máš? Pořád ještě pijes lidem krev? +uculi se na ni vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 zář 2013 20:30

+zapálí oheň v krbu, aby tam nezmrzli a dojde k baru, aby koukla, co tam má za pití+ A sakra..a je to vážný? Jako, jestli je to horší, než normální hádka, která většinou končí v posteli. +zarazí se a podívá se na něj od baru.+ Ale jinak se tu klidně schovávej, jak dlouho chceš, jen doufám, že mě za to pak Vicki nebude chtít zakolíkovat. +zazubí se.+ čím se chceš opít? Mám tu skoro všechno. +zazubí se+ Já se mám dobře, nestěžuju si. +usměje se+ To si piš, že piju lidem krev. Některým víc, některým míň a jen vyvoleným se to líbí. +cvakne na něj škádlivě zoubky a v očích jí vesele zajiskří.+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 zář 2013 23:11

No vzhledem k tomu že jsem tady s tebou a ne s ni v posteli tak bych řekl že to je poněkud vážnější. +zasmeje se smutne+ Ale dopadne to dobře. Jistě že to dopadne dobře. +zamává rukou a zapálí si+ Něčím hodně silným. Hm dones sprite a tequilu. Znas bouchanou? +uculi se na ni+ Hele jaký to je bejt upir? Jaký máš superschopnosti? Ses silná a neohrozena? Umis í lítat? +zeptá se ji straslive nenápadně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 zář 2013 23:35

Jasně že dopadne. +souhlasí s naprostou jistotou v hlase+ No to si piš, že znám. A dlouho jsem bouchanou tequilu neměla, většinou si hrdlem prolívám Jacka. +zasměje se, vytáhne tequilu a skřítek donese z lednice dvoulitrovku spritu. Sedne si vedle Byrona a nalije první rundu, jednoho panáka postaví před něj. Pak se trochu zarazí, když začne tak nenápadně vyzvídat.+ Jaký to je? No...docela dobrý. Když si už zvykneš, že nemůžeš jíst normální jídlo, na svý speciální jídlo, v mým případě i omezený pohyb na denním světle. A i na ty schopnosti. +pokrčí rameny.+ Nevím, co si představuješ pod superschopnostma +naznačí uvozovky+ Citlivý zrak, sluch, rychlost... jsou to spíš vylepšení normálních lidských funkcí. U mě navíc ještě kouzelnických. Silná jsem, i když znám upíry mnohem silnější a rychlejší než jsem já, ale většině běžných špatňáků umím slušně zatopit. +uculí se+ Ale i já mám svý hranice... +podívá se na svý ruce, zjizvený až po předloktí.+ A lítat já neumím, přestože Lestat, upír který mě stvořil +dodá na vysvětlení+ to uměl. Myslím, že to souvisí s tím, že jsem čarodějka a můžu se přemisťovat. +přidá vlastní teorii+ Ale jinak jsem fakt vcelku normální, hodná holka. +zazubí se na něj vesele+ A teď...pít! +poručí vážně, dolije si tequilu spritem, přikryje vršek dlaní. Počká až to udělá i Byron, pak zvedne skleničku, praští s ní o stůl a kopne ji do sebe. Bublinky ji skoro vyletí nosem, ale udrží je tam, kde mají být.+ aaa paráda. +utře si rty a zadívá se na Byrona+ A teď mám otázku já... kvůli čemu jste se s Vicki pohádali? +nalije další tequilu a šoupne ji před něj+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 zář 2013 23:53

+pečlivě ji poslouchá a sumiruje si to v hlavě+ Jasný. +pokyve hlavou a bouchne tequilou do stolu a hned ji vypije+ No pohádali sme se.. +pokyva hlavou a povzdechne si+ Protože mám komplex. Ale je to fakt děsný. Děsně těžký. Ona chce jít s bráchou vyřídit jakyhosi upírá nebo co. Bude to strasne nebezpečný a vůbec. A já musím sedět doma na zadku protože nejsem ani kouzelník a nemám zadnysuper schopnosti. Mě to jako nikdy nevadilo chapes. Bylo mi to sumak. Ale teď mám děsně mocnou ženu a připadám si jako nicka. Jsem prostě máslo. Neumím ani střílet. Tak jsem ji nechtěl pustit a ona mě nechce vzít sebou a vůbec.+dá si radši další tequilu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 zář 2013 00:43

+pozorně ho poslouchá a zamyšleně točí skleničkou mezi prsty a pozoruje stříbrná prasátka na stole+ Naprosto tě chápu. O komplexech něco vím, to mi věř. +zatváří se trochu kysele, když si vybaví svý nedávný slavný zajetí+ Ale na druhou stranu chápu i Vicki. Já taky nechtěla, aby se mnou Charlie chodil někam, kde jsem věděla, že se budu muset plně koncetrovat na zabíjení. A to byl kouzelník a střílet uměl fakt dobře. Není to o tom, že by si myslela, že jsi k ničemu. +podívá se mu vážně do očí+ Je to o tom, že strach je paralyzující. A co myslíš, že by udělala, až by nějaká kulka nebo kletba letěla tvým směrem? +zeptá se ho tiše+ Přestala by si chránit vlastní zadek. O takových věcech pak vůbec nepřemýšlíš, myslíš pouze na to, že člověk, kterýho miluješ víc, než vlastní život, může během následujících vteřin umřít. Co bys dělal, kdyby to bylo naopak? +dívá se mu zkoumavě do tváře+ Taky bys nechtěl, aby byla v bojový zóně. +řekne s jistotou+ Kdybys chtěl, střílet se můžeš naučit. Je to fakt snadný. Mačkáš spoušť a míříš. +cukne koutky+ Nebo nějaký bojový umění. Nejsi žádný párátko a už jen ten pocit, že se dokážeš bránit...udělá se sebevědomím zázraky. +usměje se na něj mírně+ Ale i kdybys nic z toho neuměl do konce života, není to pro Vicki důležitý. Důležitý jsi ty sám a to, že žiješ. Že se o tebe může opřít, že jí řekneš, že bude zas všechno dobrý. Že ví, že jsi v bezpečí. Je mi jasný, že vyrovnat se s tím, že sis vzal čarodějku není snadný. Ale patří to k ní a kouzlit nepřestane. A čím jsem si naprosto jistá...určitě si Vicki nepřipadá děsně mocná. To jen tobě se taková zdá, protože se nejspíš ze všech sil snaží, nedat na sobě znát slabost a vlastní pochyby nebo strach z toho, co by se tam mohlo stát. V boji je jistota sebou samým a svými schopnostmi dost zásadní. Když nevěříš, že to přežiješ....nepřežiješ. +dívá se mu naléhavě do očí+ Neříkám to jen tak, ani bych nespočítala, kolikrát jsem se byla k smrti vyděšená. Já. Velká zlá upírka. +zasměje se a potřese hlavou+ Nepodceňuj se, Byrone. Hodnota člověka není v tom, kolik ovládá zbraní, kouzel nebo bojových umění. A už vůbec ne, když jde o někoho, koho miluješ. +usměje se měkkce+ A já jsem pozadu s pitím...+cukne koutky a bouchne tam další tequilu. Oklepe se a zkoumavě se na něj zadívá+ Nenech se těmi komplexy zadusit...jinak to zadusí i váš vztah.
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2013 01:31

(teda to bylo tak hezký, že asi zapomenu, že je to drsná sexy upírka, co chlastá s mým mužem. :D :Love )
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 zář 2013 11:27

(hehe, děkuju :Love Třeba by si Becca měla otevřít manželskou poradnu :lol: vzhledem k vzrůstajícímu počtu vdaných/ženatých by to mohlo i vynášet :D )
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2013 12:49

+kouká na ni, poněkud mimózně a usrkává tequilu přímo z flašky+ Jenže mě to vadí. A když to v sobě budu dusit, tak to půjde do háje taky. Úplně všechno. Mě nevadí, že ona je čarodějka, mě vadí, že já nejsem nic! +zaúpí nešťastně+ Kdyby nedejbože náš barák - vlastně její barák - někdo napadnul, tak co mám dělat? +nakloní se k ní opile+ To se mám schovávat za její sukně a čekat, až to ona všechno vyřeší? Já jsem ten, kdo má tohle řešit, sakra! +bouchne pěstí do stolu+ Jau. +prozkoumá si ruku, jestli se mu náhodou něco nestalo+ Nechci před tím zavírat oči. V životě mě nenapadlo, že budu muset řešit nějaký upíry a šílený vraždící bývalý přítele. Já jsem chlap, ochránce rodiny. +dodá trochu nesouvisle a zoufale klesne do židle+ Takhle se můžu rovnou naučit štrikovat a píct vláčný koláče.
Kečup?
Byron
Člověk

Další

Zpět na Altamirano Hall