Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 zář 2013 23:53

Jo, no, jestli jí na mě používá, tak je rozhodně pozitivní. +zazubí se+ Připomeň mi, že proti němu nikdy nechci stát v soudní síni. Ne že by to někdy hrozilo, ale umím si ho dost dobře představit, jak cupuje protistranu na kousíčky. +zatváří se poměrně zasněně a zamilovaně+ Aha... +protáhne zamyšleně+ ...možná je to nedostatkem lásky. Myslí jako mužské lásky. Má přítele? +zajímá se dál a vypadá poměrně zamyšleně+ Jo pravda, někdy stačí i to. +souhlasí s úsměvem+ Každopádně je fakt, že od tý doby co jsem tady jsem neměla skoro žádnou noční můru a to že jsem jich kdysi mívala hromadu. Jasně asi je to z části tím lektvarem, ale když ho neberu, no víš co tím chci říct. +zazubí se vesele a chystá se zrovna napít kakaa, když na ní vybalí takový dotaz, což způsobí, že se dost neseriozně zakucká a chvíli to vypadá že se přidusí+ Jakože Byron? Tvůj Byron do našeho světa? +ujišťuje se, jestli slyšela dobře a vypadá poměrně vykolejeně+ No... to by byla... docela dost komplikace. +vypadne z ní nakonec+ Proč se na to ptáš? Ty ho chceš vzít sebou? +kulí na ní oči+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2013 00:09

To by ani nešlo. +zavrtí hlavou+ Chris je profesionál, kdyby něco takovýho hrozilo, odešel by z případu. +usměje se+ Nemám páru. +zavrtí hlavou+ Ale pochybuju. Ne druhou stranu, zdaleka ne každej ženskej problém je způsobenej nepřítomností chlapa. +zasměje se+ Myslím, že jí prostě spíš chybí někdo blízkej. Kdokoliv. +pokrčí rameny+ Proč by to byla komplikace? Už tak nás bude jak malejch psů, takže nenápadný zrovna nebudeme, o jednoho víc nebo míň, to je přece jedno. +koukne na ni+ No, nechci, nijak zvlášť. Ale asi budu muset. +uchechtne se nevesele+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 zář 2013 00:30

+zamilovaně pokyvuje hlavou a chvíli se zdá naprosto ztracená ve vlastních představách, raději ani nepřemýšlet nad tím kam až se v nich dostala+ Jo to je pravda. +ušklíbne se, jako že ne za všechno můžou chlapi+ Ach tak... no doufám, že někoho brzo najde. Pro duševní zdraví nás všech. +lokne si pořádně kakaa a chopí se ještě jedný buchty+ Nenápadnost je zrovna to poslední co mě trápí. +povzdechne si+ Jde o to, že už takhle je poměrně problém zajistit více méně bezpečí pro vás dva. Nikdo z nás netuší jak ostatní budou reagovat až vás přivedeme. Jistě. Dostanete nějaký místní oblečení a pláště, abyste zapadli, ale i tak to z vás ucítí a budou vás chtít vyzkoušet. Tohle riziko se sestra snaží co nejvíc minimalizovat tím že vybere správný doprovod, ale i kdyby k tomu nakonec došlo budeme poblíž, abychom se o to postaraly a pokud by nebylo zbytí, tak je mi jasné, že se o sebe nějakou dobu dokážete s Chrisem díky magii postarat. Ale co Byron? Kdo se postará o něj, když my nebudeme moc? Postarat se o jednoho člověka je stoprocentní úvazek natož hlídat dva. A to je jenom začátek. Co když nás skutečně napadnou nebo se něco zvrtne? Jak se o sebe postará? Protože nestačí na ně jenom vytáhnout meč a mávat s ním. +mračí se zamyšleně a prsty oždibuje buchtu+ Budeš muset? Proč? +koukne na ní nechápavě+ Neříkej, že se kvůli tomu hádáte? +koukne na ní smutně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2013 00:48

Prosím tě, ty ji znáš den, co mám říkat já. +zasměje se+ Ať už na tebe vybalila cokoliv, celkem určitě to není pravda. +pokrčí rameny+ Já se o něj postarám. +trhne rameny+ Přece jsem to slíbila, před Bohem a zde přítomnými, bla bla. +ušklíbne se a nepřítomně si hraje s prstenem na prstě+ Byron je můj závazek, a chránit ho budu já. +zamračí se+ Já to přece všechno vím. Vím jaký je to riziko a nebezpečí. Prostě asi nemám na výběr. +sklopí oči a zamyšleně klepe nehty do porcelánovýho hrníčku+ Neříkám. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 zář 2013 01:05

Vážně jenom den? Přijde mi, že mi tráví život poměrně dlouho. +vykulí na ní oči, ale vzápětí se vesele zazubí jakože to nemyslela vážně+ Jo já vím... jen... prostě se to musím naučit ignorovat. +pokývá hlavou+ A kdo bude chránit tebe? Třeba v případě, že vaše magie u nás fungovat nebude. +koukne na ní tázavě+ No, pravděpodobně sestra, protože já budu mít dost práce s tím zůstat v klidu a soustředěná, když bude Chris v ohrožení. Což je další věc. Sestra svolila tvojí účast hlavně proto, že potřebujeme tvojí pomoc kvůli rituálům. Dokážeš se stoprocentně soustředit na práci, když bude Byron v ohrožení? +koukne na ní zamyšleně+ A Byron si toho je vědom? Toho že svojí případnou účastí neohrožuje jen sám sebe, ale i ostatní. +povzdechne si a opře se víc o zeď+ Sakra, Vicky, to jsem nechtěla. +tváří se chvíli jak umučení, když jí dojde, že se asi skutečně hádají. bezmocně si prohrábne vlasy a viditelně uvažuje+ Jako neříkám, že by to bylo úplně nemožný. Nejspíš by se to dalo zařídit, ale jak říkám. Nikdo vám pak nemůže zaručit takové bezpečí jako kdyby Nef dávala pozor jen na tebe. A jí o tom budeš muset hlavně přesvědčit a osobně si nejsem jistá, jestli do toho bude chtít jít. Už teď má problém s tím, že ohrozí vaše bezpečí. Divím se, že na tu akci vůbec přistoupila.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2013 01:42

Na druhou stranu, někdy je užitečná. +pokrčí rameny+ Je poněkud brutálně upřímná, ale někdy... někdy to člověku může otevřít oči. +pousměje se+ Chris. +řekne bez pochyby+ Budem si krýt záda. Bude to jako vždycky. Zvládli jsme to mockrát, zvládnem to i s Byronem mezi sebou. +povzdychne si+ Nevím. +pokrčí rameny+ Asi uvidíme. +pousměje se křivě+ Nejsem zrovna v pozici, abych mu to vysvětlovala. +zasměje se trochu hořce+ Ale... moje manželství mi za to nestojí. +zavrtí hlavou pomalu+ Takže si tvoje sestra bude muset vybrat, buď půjdeme oba, nebo ani jeden. +potáhne zhluboka z cigarety, a je znát, že se jí to pořád ani trochu nelíbí, ale za tu dobu co tu seděla si to proobracela v hlavě tam a zpátky, a došla k závěru, že ho kvůli tomuhle neztratí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 zář 2013 11:01

Jo, no... musím přiznat, že mě donutila myslet o věcech, který by mě ani nenapadly. +povzdechne si tiše+ Chris se jednou bude muset vrátit, co? Myslím do Francie. +čučí nešťastně do hrnečku+ Tak to bude průser. Jeden obrovskej průser. +povzdechne si a myslí tím, že pojedou všichni, bezmocně si prohrábne vlasy a zrovna myslí na všechno co by se mohlo pokazit a jak zle by to mohlo všechno dopadnout+ Jestli chceš, můžu si s ním zkusit promluvit. +nabídne s pousmáním, opravdu se jí nelíbí, že se ti dva kvůli té akci hádají+ Tak ta bude mít radost. +zavrtí nad tím hlavou+ Ale jako jo asi nakonec bude souhlasit. Ale připrav se na to, že vůbec nebude ráda a nejspíš bude mít Byrona za slabý článek. Což musím uznat, že bude mít pravdu. Kdyby ovládal magii, tak by to nebyl takový problém, ale už tak všichni budeme dost dělit svojí pozornost... +povzdechne si a pořádně se napije kakaa+ Co vlastně Byron umí? Umí střílet? Ale nemyslím tím vaše zbraně, nejsem si jistá jestli je bude chtít sestra vzít sebou. Jsou dost hlučné, co jsem pochopila a mohli by přitáhnout nežádoucí pozornost. Ale možná, že v jeho případě sleví. +tváří se poměrně nejistě+ Ale opravdu nevím jak to vezme. Zkusím si s ní promluvit. Třeba vymyslíme způsob, jak ho udržet víc mimo hlavní dění, v bezpečí. Ale je dost riziko, že se budete muset rozdělit. Ta kletba se musí provést na území, které tak úplně nepatří nám, takže se může stát že povolí vstup jen určitému počtu lidí. Což znamená, že musím se sestrou promluvit co nejdřív. Pokud vím, tak už vyjednávají průchod... +tváří se nanejvýš zamyšleně a ustaraně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2013 12:43

+Vicky na ni z boku koukne a chvilku nic neříká, a pak zas sklopí oči ke svýmu hrníčku+ Jo. +přikývne+ Až otec skape, Chris všechno zdědí. A on není ten typ, co by to nezodpovědně nechal plavat. +pousměje se+ Nebývá zvykem, aby hlava rodu zůstala bez ženy. +dodá ještě, protože je jí úplně jasný, co k tomuhle tématu asi mohla říct Alex, a že tak úplně nekecala+ Je s tím spojená spousta oficialit, ve kterých je žena dosr potřeba, a... no, naše společnost moc nehraje na mimomanželský vztahy. +ušklíbne se trochu+ Obvykle se chlap, co se stane hlavou rodiny a je vdovec, brzo ožení. Má to svý pravidla, výhodný partie, a tak dále. +protočí oči+ Jo, no to není nejlepší nápad. +uchechtne se na to, že by s ním promluvila+ Střílet ho naučím. Já si to vezmu na zodpovědnost, všechno. Není idiot, když jde do tuhýho, chová se rozumně. +promne si unaveně kořen nosu+ A být tebou, nepředhazovala bych mu, že je slabej článek. +pousměje se+ Rozdělování nepřichází v úvahu. +zavrtí rezolutně hlavou+ Jestli pojede, chci ho mít u sebe.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 zář 2013 13:13

+v tichosti jí poslouchá a čím dál tím víc vypadá zkroušeně a nešťastně+ No, tak to mi nezbývá nic jinýho než doufat, že váš otec má tuhej kořinek. +ušklíbne se smutně+ Jo, výhodná partie. +povzdechne si+ Je mi naprosto jasný, že do tý kategorie nespadám, což znamená, že... Alex měla pravdu, jsem jen přechodnej stav. Ať to vypadá sebezávažněji bude se muset nakonec rozhodnout a je mi jasný, že dá přednost svojí dceři. +hlesne nešťastně+ Ne, že bych mu to mohla vyčítat. +zavrtí hlavou s jasně nevyřčeným faktem, že takový rozhodnutí neustojí, ne v tomhle případě+ Co? Myslíš, že by mě ušňafal k smrti? +zazubí se na ní vesele+ Dobře, jestli jste ochotný takhle riskovat, tak promluvím se sestrou. Třeba přijdeme na něco, co by mu mohlo zajistit větší bezpečí. +promne si zamyšleně bradu+ Ty nemáš žádný kousnutí, co? +ukáže si letmo na krk jak myslí na upíří kousnutí+ Já mu to předhazovat nebudu. Ale je to poměrně příjemný zjištění s ohledem k tomu, že původně jsem byla slabý článek já. +zazubí se vesele+ Ovšem za sestru neručím. Pravděpodobně bude dost naštvaná. +povzdechne si+ Dobře, uvidím co se s tím dá udělat. Doufám, že aspoň umí jezdit na koni? +koukne na ní trošku podmračeně+ A je ti jasný, že o tom budu muset říct Chrisovi? Jeho se to dost týká. Všichni budeme Byronovou přítomností riskovat.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2013 14:32

Jo tuhej kořínek. Spíš tuhý játra. +ušklíbne se+ Ale to já přece neříkám. +zamračí se+ takhle to normálně funguje, ale to přece neznamená, že je to přesně to, co Chris udělá. +zavrtí hlavou+ Měla bys mu dát aspoň šanci. +pokrčí rameny+ Myslím, že bych to prostě nezkoušela. +zavrtí prostě hlavou, kdoví, co by to v něm mohlo odstartovat :D+ Nemám. A ani nehodlám mít. +koukne na ni poněkud poplašeně+ Naštvaná být může, hlavně když mi to odkýve. +uculí se+ Jasně že umí jezdit na koni. Není úplně nemožnej. +zavrtí hlavou+ Jasně že jo, asi by si časem všimnul, že s náma jede ještě někdo. +pousměje se+ A potom... já nevim. Tady nám to očividně nesvědčí. +pokrčí rameny, a pomalu se jí začíná v hlavě rýsovat myšlenka, že by mohli odjet, odstěhovat se napořád, úplně pryč a přerušit všechny kontakty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house