od Jasmine Clarvik » 12 zář 2013 11:01
Jo, no... musím přiznat, že mě donutila myslet o věcech, který by mě ani nenapadly. +povzdechne si tiše+ Chris se jednou bude muset vrátit, co? Myslím do Francie. +čučí nešťastně do hrnečku+ Tak to bude průser. Jeden obrovskej průser. +povzdechne si a myslí tím, že pojedou všichni, bezmocně si prohrábne vlasy a zrovna myslí na všechno co by se mohlo pokazit a jak zle by to mohlo všechno dopadnout+ Jestli chceš, můžu si s ním zkusit promluvit. +nabídne s pousmáním, opravdu se jí nelíbí, že se ti dva kvůli té akci hádají+ Tak ta bude mít radost. +zavrtí nad tím hlavou+ Ale jako jo asi nakonec bude souhlasit. Ale připrav se na to, že vůbec nebude ráda a nejspíš bude mít Byrona za slabý článek. Což musím uznat, že bude mít pravdu. Kdyby ovládal magii, tak by to nebyl takový problém, ale už tak všichni budeme dost dělit svojí pozornost... +povzdechne si a pořádně se napije kakaa+ Co vlastně Byron umí? Umí střílet? Ale nemyslím tím vaše zbraně, nejsem si jistá jestli je bude chtít sestra vzít sebou. Jsou dost hlučné, co jsem pochopila a mohli by přitáhnout nežádoucí pozornost. Ale možná, že v jeho případě sleví. +tváří se poměrně nejistě+ Ale opravdu nevím jak to vezme. Zkusím si s ní promluvit. Třeba vymyslíme způsob, jak ho udržet víc mimo hlavní dění, v bezpečí. Ale je dost riziko, že se budete muset rozdělit. Ta kletba se musí provést na území, které tak úplně nepatří nám, takže se může stát že povolí vstup jen určitému počtu lidí. Což znamená, že musím se sestrou promluvit co nejdřív. Pokud vím, tak už vyjednávají průchod... +tváří se nanejvýš zamyšleně a ustaraně+