Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 zář 2013 20:57

+nějak nemůže spát, tak se rozhodne vykrást z postele a zajít si dolů do kuchyně pro něco na chuť a jen se tak trošku projít. zabalí se do županu a mžourající zamíří ke schodům+ Vicky? +lekne se jí, když do ní pomalu vrazí, jak je všude tma a myšlenkami byla jinde+ Ahoj. +usměje se na ní a sleze ze schodů úplně+ Co tady tak v noci děláš? +zajímá se čemu může být vděčná za skoro infarkt+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2013 21:18

Ahoj. +přikývne taky na pozdrav, slzy už jí stejně dávno oschly, tak ani není poznat, že brečela+ Já tu tak... sedím. +pousměje se křivě+ Nemůžu spát. +pokrčí rameny a pomalu potáhne z cigarety, očividně už načala druhej balíček, vzhledem k tomu, kolik vajglů má v popelníku, a asi se hodlá prokouřit k rakovině+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 zář 2013 21:26

Ty taky? +pousměje se+ Mířím pro něco na chuť. Doufala jsem, že když se trochu najím, že se mi pak bude spát líp. +zazubí se na ní vesele+ Nechceš taky něco? +zajímá se směřujíc ke kuchyni, kam se na chvíli zašije a vybílí Jeeffesovi troubu, ve který má schovaný domácí buchty, tak je nandá na talířek a oběma udělá kakao, takže se za chvíli vrací s tácem v ruce+ Vicky, neděje se něco? +zajímá se, jak pokukuje po plnym popelníku, postaví vedle ní tác a podstrčí jí hrneček s kakaem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2013 21:51

Dík, já nějak nemám chuť. +zavrtí hlavou, ale kakao si vezme a hřeje si o hrnek prsty+ Co? +koukne na ni+ Ne, to je jedno. +zavrtí hlavou, nějak se jí to nechce rozebírat, a taky je jí jasný, že by to do zítra věděl Chris a přihnal se s tím, že to říkal+ Co ty? Chceš lektvar? +navrhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 zář 2013 22:00

Nic není jedno. +pousměje se na ní+ Ale jestli o tom nechceš mluvit nebo jestli tu chceš nechat osamotě, tak stačí říct a já zmizím. +upozorní jí měkce a vezme si svoje kakao a do druhý ruky buchtu+ Ne, děkuju. Poslední dobou bych je musela pít po litrech a ten na noční můry mi stačí. +zavrtí hlavou+ Ale najím se, napiju se a pak se stulí do klubíčka a nakonec usnu. +potřese hlavou a s chutí se zakousne do buchty+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2013 22:15

Ale jo, je. +pousměje se+ Se mnou dneska moc zábava nebude. +pokrčí rameny, ale udělá jí na schodě místo+ Jo, není moc dobrý pít ho často. +přikývne+ Jenže občas by se člověk jinak nevyspal. +podotkne, rovnou si odpálí novou, a hypnotizuje dveře+ Stačí, že nám v pokoji pro hosty pochrupuje polednice. +ušklíbne se+ Ale jestli máš vážný problémy se spaním, měla by sis někam zajít.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 zář 2013 22:30

Nevadí. Člověk nemůže pořád skákat radostí a bavit okolí. +pousměje se a posadí se k ní na schod, opře se o zeď a zatočí se k ní víc čelem+ Čekáš na někoho? +těkne pohledem od ní ke dveřím a zpět, když si všimne jak vytrvale kouká na dveře a pálí jednu cigaretu za druhou+ Jo polednice... spíš pijavice. +odfrkne si očividně si její sestru ale vůbec neoblíbila+ Ale ne zase tak hrozný to není. +zavrtí hlavou+ To jen, že se to nějak všechno nahromadilo. Tvoje sestra, moje sestra a všechny ty starosti a strach, obavy... +vypočítává div ne na prstech a vrtí přitom hlavou+ Přes den si na to skoro nevzpomenu, protože není kdy. Ale takhle navečer když všichni spí nebo jsem prostě jen sama, tak se to všechno nějak vyvalí a nespavost je na světě. +zašklebí se a dotlačí nakousanou buchtu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2013 22:54

Možná. +pokrčí rameny a nijak to nerozvádí+ No jo, Alex je učiněný sluníčko. +zavrčí, sotva si vzpomene, jak jí sestřička vyjela po manželovi, a pak si zas vzpomene, že její manžel už možná nechce bejt její manžel, tak zas zmlkne a opře se+ Řekněme že má talent rozvířit situaci. +uchechtne se+ Časem se naučíš si ty její extempore moc nepřipouštět. +pokrčí rameny+ Já se většinou tulím. Když se přitisknu do tepla a do známý náruče, tak se mi daří usnout celkem dobře. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 zář 2013 23:03

+nakloní hlavu na stranu, jak jí zkoumavě pozoruje, ale nakonec se rozhodne do toho nešťourat a nestrkat nos kam nemá, aby o něj náhodou nepřišla+ To tedy... umí se lidem dostat do hlavy, což je poměrně nebezpečný s její povahou. +zašklebí se+ Byla vždycky taková, +zajímá se+ Jo, něco takovýho mi říkal i Chris a upřímně, už aby to bylo. Snažím se nad tím nepřemýšlet, ale chvílemi to nejde. +zavrtí nad tím hlavou+ Jo, tak nemůžu popřít, že něco takovýho funguje. +zazubí se+ Ale je blbý, když spí zrovna na břiše. Nechce se mi ho budit. +uculí se, protože to ona by se tulila, ale nějak k tomu momentálně nebyla příležitost, napadne jí že by se mohla zeptat proč se ona netulí, ale raději mlčí, jelikož jí to připadá až moc vlezlé, když se jí ke všemu nakvartýrovala na schod+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2013 23:34

Chris má tuhle schopnost taky. Když chce. +poznamená+ Proto je tak dobrej v tom, co dělá. Měla bys ho vidět v soudní síni, je jak Billy Flynn. +zasměje se+ Vždycky? Ani ne. +zavrtí hlavou+ Teda, vždycky mnohem víc lpěla na zavedenejch pořádcích, ale... takhle zahořklá nebejvala. Myslím, že to asi přišlo s pubertou. +zamyslí se nad tím+ To nevadí, stačí i ruka. +uculí se+ Někdy stačí se jenom koukat. +pousměje se+ Co kdyby s náma jel do toho vašeho světa i Byron? +nadhodí zničehonic nesouvisejícně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house