Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 11 zář 2013 19:02

+Už už si chce zamrmlat něco pod vousy, ale pak si to rozmyslí, a mhouří oči skrz látku, aby viděl aspoň něco+ Jo... +vydechne vzrušeně, a jak s ho dotýká, mužství mu viditelně ztvrdne ještě víc, jednak očekáváním a druhak tou představou+ Teda ano paní. +vzpomene si, ale myslet mu dělá trochu potíže+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 zář 2013 20:01

Řekni mi Lamoro. +obejde ho zase zezadu a lehce se k němu Přitiskne+ Co pro tebe znamenam? +zeptá se ho potichu a dlanemi mu začne klouzat po kůži na břiše a směřuje pořád níž+ Co pro tebe jsem? Co ke mě citis? +šeptá mu horkým dechem do ucha a hladí ho po stehnech. Rty se bezmála dotýká jeho tváře a prsty se už už dotýká jeho muzstvi ale vždycky na poslední chvíli uhne+ Chceš mě? Moc?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 zář 2013 21:15

Hm? +natáhne k ní krk, pomalu ochotnej slíbit skoro cokoliv+ Co? +vyhrkne zmateně, a vůbec se mu nelíbí, že ho v takovým stavu nutí skládat dohromady rozvitý věty+ Vždyť víš, že tě miluju. +usměje se směrem, kde ji tuší+ Seš moje zlodějská snoubenka. A chci tě strašně moc. +zasténá tiše a bezděky vyrazí pánví proti jeho ruce+ Kůstko... +zakňourá poněkud frustrovaně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 zář 2013 23:05

Špatně! +zavrci nesouhlasně a placne ho po holim zadku+ Jsem tvoje paní. Tvoje bohyně tvuj idol který se snesl z nebes a kterymu jsi naprosto oddanej. +šeptá tiše a sladce. Tvář jen kousek od tě jeho podbrisskem se lehce dotýká jeho muzstvi a čeká na jeho souhlas. Sama už je nadrzena a nejradši by se na něj vrhla ale hra je hra+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 zář 2013 23:30

+neubrání se frustrovanýmu zasténání, protože má pocit, že jestli se ho okamžitě nedotkne, asi mu explodujou koule+ No jasně. +souhlasí se vším a naprosto oddaně přikyvuje+ Naprosto. +opakuje a pokouší se vyrazit pánví dopředu a získat aspoň nějakej kontakt, v penisu mu občas škubne, a už začíná bejt fakt zoufalej+ Prosím. +vydechne potichu, když se ho furt ne a ne dotknout+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 zář 2013 23:38

+spokojeně se usměje když už je Lamora fakt zoufalej a rozhodne se že už ho mučit nebude. Tak mu odvaze ty ruce a a pomalu ho položí na postel a rozvaze mu oči. Skloni se k němu a zašeptá mu do ucha+ Miluju tě. +ptivazuje těch slovech na něj nasedne a položí mu ruce na hrudník. Jeho ruce nechá pořád svázány a pomalu se na něm pohupuje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 zář 2013 23:50

+všechny smysly má nastražený, nesvaly pod kůží se mu napínaj, jak se pokouší dotknout se aspoň něčeho a bezděky trochu vyráží pánví do prázdnýho vzduchu v naději, že tam bude něco, o co se bude moct otřít, a když ho konečně odváže, spokojeně zasténá očekáváním, a jak mu odváže oči, tak křivě se na ni usměje+ Už jsi to nemohla vydržet, co? +zazubí se a oči mu blýsknou, ale jak na něj nasedne, humor ho přejde, protože má pocit, že se udělá snad v tu vteřinu+ Ja tě taky milujuuuu. +přejde do táhlého zasténání, sevře čelisti, až mu na krku vystoupí šlachy, a snaží se držet+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 zář 2013 23:59

+po tě první poznámce mu do pusy radši nacpe ten šátek. Zakloni se zakroužíte na něm pánvi a zavzdycha. Nehty zatina do jeho kůže pak mu hledí do oči a faktem je že to opravdu nemůže vydržet tak začne zrychlovat a nasedat na něj víc a víc. Už se nedrží a hlásíte stena a privira oči. A ani to dlouho netrvá a propadne silnému orgasmu. Svírá se kolem něj a křičí na celou tvrz+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 zář 2013 00:05

+trochu dotčeně hmfne, když je efektivně umlčen, ale aspoň ho není slyšet až na zahradu, protože se jí nemůže nabažit, má pocit, že mu hoří celý tělo, ale je to krásný, hltá pohledem její tělo, a sotva se kolem něj sevře, s úlevou proti ní vyrazí boky a taky prudce vyvrcholí, až s emu skoro zatmí před očima, ještě několikrát proti ní přirazí a pak zůstane naprosto vyčerpaně ležet v peřinách+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 zář 2013 00:10

+svalim se na něj a roztresenejma prstama hladí jeho hrudník. Když se trochu uklidní vyndal mu šátek z pusy a rozvaze ruce a pak se mu s usmejem stuli do náručí+ Tak doufám že jsem tě moc nevydesila. +zašeptá ospalé+ Takhle nějak se to dělá. Mě se to líbilo. I když jsem obvykle já ta svázána.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré