Vstupní hala

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Locke Lamora » 13 kvě 2013 14:39

+za chviličku sejdou taky, pochopitelně v předepsané bílé, oba v upnutých polo tričkách a kraťasech, rakety a míčky připravený+
Doufám, že jsi nečekala příliš dlouho. +omluví je oba Calo, a vezme ji úplně samozřejmě za ruku aby jí pomohl za nohy+
Ještě se tu v těch chodbách úplně nevyznáme. +přikývne Galdo kajícně, všem skutečnost je taková, že se pokusil narvat do trička o tři čísla menšího, v domnění, že to zdůrazní jeho vypracovanou hruď, a pak to ze sebe nemoh svlíknout a Calo ho z toho musel vystříhat+
Můžeme se odebrat a hřiště? +usměje se na ni Calo, a schválně zůstane pohledem na jejích odhalených nohách o chvilku dýl, aby si toho všimla, a pak honem odvrátí pohled+
Bílou bys rozhodně měla nosit častěji, vypadáš v ní mimořádně okouzlujícně. +zalichotí jí Galdo s lehkým úsměvem, vezme jí raketu, aby se s ní nenosila, a oba dva jí nabídnou rámě, aby se mohla doprostřed zavěsit+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Byron » 15 kvě 2013 01:09

+přemístí se tam od Vici a zmateně a vykuleně kouká kolem+ No to ne! +vykřikne+ Musim se tam vrátit! +začne hnípat do přemisťovacího náramku, kterej ale nefunguje, je poněkud zoufalej, tak otevře tašku, kde najde prsten, na ten vykulí oči+ Wenai! +vykřikne a rozhlídne se kolem+ Wenai! Musíš mě tam vrátit, já musím za ní! +rozběhne se chodbami tvrze, dokud nevrazí do jejího pokoje, celej vyfluslej se opře o stolek+ Musíš... musíš mě tam... přemístit. +funí+ K Vici. Honem. HNED! +vykřikne celej nepříčetnej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 16 kvě 2013 16:30

+podle instrukcí se mu povede přemístit na Tvrz, a chvíli čeká v hale,než si ho někdo všimne, obhlíží si výzdobu, a když dojde Maltezius, slušně ho pozdraví+ Dobrý den, pan Christian Winter za panem Seebohmem, kdybyste byl tak laskav. +usměje se+

(prčic, můžeš to přehodit prosím tě? :))
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2013 18:07

+vrátí se domů, a když se Byron dlouho nevrací, staví se na Tvrzi poptat Wenai+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Maltezius » 11 zář 2013 18:09

+jak už to má ve zvyku, tak se odněkud vynoří+ Dobrý večer, madam. Přejete si? +zeptá se jí s profesionálním výrazem+
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2013 18:12

Ahoj. +usměje se na něj tak zdrchaně+ Byron tu asi není, co? A je tu Wenai? Potřebuju s ní mluvit.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Maltezius » 11 zář 2013 18:19

Ne, madam, pan Byron tu není a slečna Wenai... +na vteřinku se zarazí+ Je zrovna zaneprázdněná. +pohledem přejede po zemi+
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2013 18:24

Uh... aha. +uculí se trochu+ A... nevíš kam ještě chodí? Kromě Tapu? Já vůbec nevím, kde je. +popotáhne si poněkud nešťastně lem trička+ Já jsem to asi děsně zmrvila. +povzdychne si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Maltezius » 11 zář 2013 18:28

To nemám tušení, madam. Pojďte, prosím, se mnou. +odvede ji do kuchyně, kde ji posadí a dá jí hrnek horké čokolády, protože neví, co má dělat a drží se toho, že čokoláda vždycky pomáhá+ Ale moc bych se nebál, pan Byron se tu určitě časem objeví. Nejspíše kolem třetí ráno, to zavírají všechny jeho oblíbené bary.
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2013 18:33

+jde teda za ním, sedne si tam ke stolu a ucucává čokoládu, která teda rozhodně pomáhá+ Jo, asi máš pravdu. +usměje se+ Tak já teda půjdu, třeba už bude doma. +vrátí mu prázdnej hrneček+ Kdyby se tu objevil, ať mi dá vědět, jo? Dík. +usměje se na něj, vezme si bundu a přemístí se zase domů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré