Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 08 zář 2013 17:52

Tak to budu asi muset improvizovat. +uculí se a pohladí ji dlaněmi po stehnech přes boky až k ňadrům a zase zpátky, rty přejede po hladké kůži, a vrátí se jazykem k místům, co ho přitahujou nejvíc, prsty hladí hladký stěny jejího lůna a jazykem laská ty nejvzrušivější místečka, pomalu zrychluje, jak je sám taky pěkně vzrušenej+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 zář 2013 19:50

Nebo... +nápadně ji najednou a oči má rozšířené vzrušením+ Svaz mě. Udělej něco silenyho. Ale sexy silenyho. Ne že si obliknes kostým selky a zatancujes odzemek. +musí se uculit ale je zvědavá jak na takovej nápad zareaguje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 zář 2013 23:21

Hm? +vzhlídne k ní zaujatě a otře si rty hřbetem ruky+ Máš kostým selky? +nadchne se a zahýbe významně obočím, ale dělá si srandu+ A co je podle tebe sexy šílený? +uculí se, a kouká okolo, co by použil, nakonec provlíkne šprlením na čele postele svoji košili a přiváže jí tím ruce nad hlavu+ Zkoušelas někdy teplej vosk? +zamyslí se nad tím, vyzkouší pevnost uzlu a zlehka jí přejede konečky prstů po vnitřní straně paří zpátky k tělu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 zář 2013 02:18

Jistě že mám kostým selky +řekne s naprosto vážnou tváří a když ji ptivazuje sleduje u toho jeho oblicrj a jen se mírně usmívá+ Vosk? Ještě ne. Mužem to skusit ale doufám že mě nebudeš depilovat. +musí se na něj uculit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 zář 2013 02:39

Myslím, že by mi určitě slušel. +zazubí se a špičkou jazyka olízne loketní jamku+ Prosím tě, a co bych ti depiloval, obočí? +zazubí se a hledá zatím nějakou svíčku, a zapálenou ji nechá na stolku, na chvilku se skloní, aby vtisknul polibek mezi prsa, položí se vedle ní a sklouzne jí dlaní po boku, skloní se k jejím rtům a políbí ji, jemně a hluboko+ Věříš mi? +zašeptá jí do rtů, než se na ni zblízka usměje, jak on už to umí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 zář 2013 19:42

Já myslím že tak kostnatou selku ještě nikdo neviděl. +zasmeje se ale pak slastně a potichu vzdychne pod jeho doteky. Když hledá svíčku tak mu pohledem napoví k polici kde je jich celá krabice. Pphledem sklouzne od plamenech svíčky do jeho očí a prikyvne+ Ano Locke. Já ti věřím. Naprosto. +zašeptá a Bradavky má tvrdě od vzrušení a očekávání+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 zář 2013 20:48

To bych se musel vycpat, na těch správnejch místech. +zazubí se a rukama si naznačí pořádný prsa na hrudi, ale pak dojde k závěru, že to není úplně jednou, tak pohladí ty její, což se mu rozhodně líbí mnohem víc+ Tak jo. +přikývne a usměje se, ještě jí vtiskne pusu, a pak vytáhne nějakou palestinu, co někde našel při hledání svíček, a opatrně jí zaváže šátek kolem očí, aby nic neviděla, ujistí se, že ji to netlačí a netahá, a teprv pak se poněkud zvrhle uculí a jen jí konečky prstů zlehka přejede po žebrech k bokům+ A teďka si s tebou můžu dělat úplně co chci. +zašeptá jí do ucha, přejede přes něj rty a sklouzne přes čelist na krk, najde to místo, co ji přivádí k šílenství pohladí ho jazykem a lehce na něj foukne, palcem přejede po rtech a pak špičkou ukazováku dolů, mezi ňadry, a obkrouží pupík+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 zář 2013 20:15

+nechá si zavázat oči a najednou má pocit jako by byl všude. Lehce se zachveje pokaždé když se ji někde dotkne a nejvíc vzrušující ji na tom přijde to že neví kdy a kde ucítil jeho rty a prsty+ Jo to můžeš. +Pousmeje se+ Doufám že toho nebudeš zneužívat. +podotkne ještě ale pak ji jeho rty umlci a donutí potichu zastenat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 zář 2013 20:44

já toho hodlám strašlivě zneužít. +zazubí se, a skloní se k ní, jazykem pohladí klíční kost, palcem obkreslí místo nad tou pánevní, a různě nahodile se jí dotýká na místech, který má rád, načež se nakloní a zlehýnka obkrouží bradavku, než se k ní zničehonic prudce přisaje, jemně ji skousne a pak na ni z výšky foukne+ Řekni mi, co cítíš. +zašeptá jí do ucha, už ne tak bezstarostně a pobaveně, ale vážněji, pomalu jí roztáhne nohy a jen ji lehce dráždí konečky prstů v klíně, zatím si podá svíčku, klekne si mezi její stehna, a pomalu soustředěně kápne trošku vosku nad její břicho, trvá mu asi dva pokusy, než odhadne tu správnou výšku, a pořád ji přitom pozoruje, jestli je v pohodě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 zář 2013 01:44

+snaží se necukat když se ji dotýká na různých místech. Protože jak to nečeká a jak má zavazane oči tak je každý jeho dotek o to intenzívnější o to víc ho prožívá a vzrušuje ji. Pomalu pro něj roztahne nohy a když se ji začne dotykt v klíně tak několikrát proti jeho ruce vystrčí pánev+ Já cítím... +nadechne se a chvilku se snaží dat dohromady rozebehle myšlenky+ Je to horké a vlhké. Jako .. Takový hrejivy pocit. Líbi se mi to. +zašeptá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré