Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Příspěvekod Christian » 08 zář 2013 15:24

+trochu si pohvizduje, jak je spokojen s výsledky svojí práce, ale jenom potichu, a opéká u toho slaninu+ Dobré ráno. +usměje se na ni, když dorazí do kuchyně+ Spal jsem pár hodin na gauči v pracovně. +kecá pohotově+ Kafe? +nalije jí hrnek a připraví jí talíř, na který začne skládat toasty+ Šlo to parádně. Mám z toho moc dobrý pocit. +usměje se, a i když má trochu unavený oči, vypadá celkem svěže+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 zář 2013 15:50

Dobré ráno. +odpoví mu trošku konsternovaně, jak ho sleduje při přípravě snídaně+ Tak to je dobře. Lepší pár hodin na gauči než vůbec. +pokývá hlavou, že mu jako věří, že usnul nad papíry na gauči a se zíváním se šouravě přesune ke stolu přičemž se snaží podvědomě prsty zkrotit trčící vlasy+ Jo, jo klidně... děkuju...+pokyvuje hlavou poněkud zmateně i na to že vlastně kafe moc nepije nějak zapomněla+ Kolik je vůbec hodin? +rozhlédne se kolem hledajíc něco co by jí napovědělo nějaký časový úsek, jelikož má pocit, že nemůže být víc jak chvíli po rozednění+ Tak to je skvělá zpráva. +usměje se na něj+ Jen mi ještě jednou prosím vysvětli na čem, že si to celou noc pracoval? +zajímá se zmateně, jelikož má vědomí jen o tom, že se to týkalo uznání manželství jeho sestry, ale nic víc+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 08 zář 2013 16:38

Já jsem zvyklý, když máme velkou kauzu, je zkrátka potřeba pracovat i přes úřední hodiny. +usměje se a shrábne vejce na talíř+ Je perverzně brzo, mělas ještě spát. +zavrtí pobaveně hlavou+ No, to máš v podstatě novou manželskou smlouvu pro ty dva, na naše podmínky, můj souhlas s tím je samostatná listina, dodatek k otcově závěti, který ji vylučuje, rozdistribuování majetku který měla zdědit, mezi mě a Alex, Alexin souhlas, a tak. +ty ostatní věci si zatím nechá pro sebe+ Není to složité, jen se to musí přesně formulovat. +usměje se a zalije si kafe mlíkem+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 zář 2013 16:53

To asi ano, ale nic by se nemělo přehánět. Nezapomeň na to, že se budeš muset postavit před dvě podrážděné sestry a na to by ses měl pořádně vyspat. +zamračí se na něj trošku, aby dala důraz na svá slova, ale vzápětí se zase usměje+ Copak já za to můžu, že nemůžu spát, když je druhá polovina postele studená a opuštěná? +povzdechne si dramaticky+ Zapomněla jsem si sebou do postele vzít zahřívací lahev, když se můj milý rozhodl, že propracuje celou noc. +zašklebí se na něj vesele a přitáhne si k sobě talířek s vajíčkama, když už je vzhůru, tak by se mohla najíst a pozorně ho přitom poslouchá, tedy tak pozorně jak je tak brzo ráno schopná+ A tak? Proč mi to zní, že dosud to bylo jen na rozehřátí jako rozcvička? +zamrká trošku vykuleně+ Zavání to hrozným papírováním a dalšíma nocema beze spánku. +zamračí se trošku jak usrkává kávu a přemýšlí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 08 zář 2013 17:58

Čím dřív se to sfoukne, tím líp. +usměje se+ Pořídím ti takovej ten objímací polštář ve tvaru člověka. +zazubí se+ Nene, už má hotovo. Příští bezesný noci budou už zase kvůli práci. +usměje se na ni+ Až se holky vzbudí, podepíšeme to, a bude sna už klid. +uculí se+

(já běžím do divadla, už jdu pozděěě :D)
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 zář 2013 18:07

Hmn... +zatváří se zamyšleně, dokonce si poklepe i prstem o bradu, jak nad tím polštářem přemýšlí+ ...eee... ne. Já bych raději originál. +zazubí se na něj vesele a zamává na něj svýma řasama+ Tak tohle je teprve skvělá zpráva. +usměje se na něj vesele a vyskočí, aby ho objela a políbila, jako za odměnu a taky na dobrý ráno k čemuž se nedostala, jak je rozespalá+ Doufejme, snad se tvoje sestra nerozhodne, že by tu chtěla zůstat déle. +zašklebí se a posadí se zase zpět na místo+ Samozřejmě pro klid nás všech. +protáhne vesele a pustí se do vajíček+ Což mi připomíná... +ošije se trošku+ ...neměla bych se někam uklidit, abych zbytečně nedráždila? +myslí tím, že by asi bylo dvakrát veselý, kdyby byla u podpisu, umí si představit Alexinu reakci+

(tak utíkej :D a užij si to tam :) )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 08 zář 2013 23:45

Dají se pořídit i s ohřívacím kouzlem! +zahýbe obočím a taky jí dá pusu+ To by snad byla sama proti sobě. +zavrtí hlavou+ Brzo to budem mít za sebou. +usměje se konejšivě+ Prosím tě, přece se nebudeš schovávat. +zavrtí hlavou+ Hlavně se pokus ji neuřknout, zbytek se nějak zmákne. +uculí se, když se akorát zdola ozve křik a bouchání dveří+ Ah, holky vstaly brzo. +zašklebí se kysele, odstrčí talíř a zvedne se+ Tak snad abych to rovnou nějak sfouknul. +usměje se na ni, kopne do sebe zbytek kafe a jde se kouknout, co se stalo+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 zář 2013 23:58

No tedy. Že ty chceš docílit toho, abych tě v posteli vůbec nepotřebovala co? +zazubí se na něj vesele+ No, záleží na tom, jak moc miluje štvát lidi kolem sebe. +pokrčí zlehka rameny+ Jo já vím, navíc to třeba dneska nebude tak zlé jako včera. +usměje se na něj+ Dobře. +pokývá hlavou, že se tedy nebude držet stranou+ Neboj se. Jedině v sebeobraně. +zazubí se na něj vesele a hodí do sebe poslední zbytek vajíček+ To tedy, zatraceně brzo. +zavrtí nad tím hlavou a s povzdechem sklouzne ze židle+ Jdu ze sebe udělat člověka a pak ti přijdu dělat psychickou podporu. +usměje se na něj a zamíří si to do ložnice, kde se oblíkne do džínsů a trička, učeše se a tak všeobecně se polidští, než zamíří za zvukem zvýšených hlasů+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 zář 2013 01:52

+vesele se rozesměje, když si to skutečně představí+ Máš pravdu. To by bylo hodně špatný překvapení. +zazubí se na něj vesele pomalu se dostávajíc zpět do stavu v jakém byla ráno u snídaně a to do dobré nálady+ Dobře, tak jo, půjdu spát. +pokývá hlavou a pousměje se, přeci jen nemůže s ním chodit kamkoliv jde+ Hlavně to nezakřikni. Alex ještě neodjela, takže se to může zvrtnout. +varuje ho o poznání veseleji a čím déle ho poslouchá tím víc si je jistá, že Alex svého bratra vůbec nezná a Chris má pravdu, když říká, že jen prostě ráda ubližuje lidem. usadí se ke stolu a zvědavě nakukuje na tác+ Květina? Za co jsem si jí zasloužila? Tedy pokud je pro mě. +usměje se zatímco si květinu prohlíží a očichává+ Děkuju... +usměje se a skloní se, aby si k voňavému jídlu přivoněla+ ...hmn... voní to naprosto úžasně. +usměje se a chopí se příboru+ Jo, jsem trošku unavená. +pokývá zlehka hlavou, nechce jim kazit oběd. chce se jen zavrtat do jeho veselí a radosti spolu s tím milovaným tónem jeho hlasu+ Navíc, jsi tak úžasně nadšený a strašně hezky se to poslouchá. +poukáže na to, že celou cestu nezavřel pusu ale usmívá se u toho jak měsíček na hnoji, takže je vidět, že jí to rozhodně nevadí+ Až mám tedy chvílemi pocit, že ti Vicky něco podstrčila do pití. +zazubí se na něj vesele a jemně ho pohladí bezmyšlenkovitě po paži+

(a já jdu spáti, ráno vstávám do práce... takže dobrou noc :) )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 10 zář 2013 19:01

+zaboří vidličku do jídla a už dlabe, celej blaženej+ Já myslím, že dobrý. +zavrtí hlavou+ Vicky to teď má podepsaný, tak bude celkem spokojená a nenechá se tak lehce vytočit, a Byronovi očividně nadávání do mudlů nevadí. +pokrčí rameny+ Tak co, chutná? +kouká po ní zkoumavě+ No jistěže je. +přikývne+ Pro koho by asi byla? +usměje se+ No, mám celkem radost. +připustí pobaveně+ To by si... no, pravděpodobně dovolila, ale ví, že by ji čekala strašná pomsta. +zazubí se+ Asi si půjdu po obědě na chvíli lehnout. +zívne do dlaně+ Mám toho celkem plné zuby, a když mám jít večer ven... +pokrčí rameny, a pohledem sleduje Alex která vrazí dovnitř, shrábne kabelku, co tam večer zapomněla v křesle, na Chrise se zamračí a Jasmine věnuje ošklivý úsměv, jako by věděla, co se jí celou dobu honí hlavou, a zase oddupe+ Taky jsme tě rádi viděli. +houkne za ní pobaveně Chris a zavrtí hlavou+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro