Cizí země

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Cizí země

Příspěvekod Tony Dolohov » 22 pro 2012 23:12

+kouká chvíli za odcházejícím mužem+ Kolik let mu asi musí být, když ji znal +pak si dřepne k Wenai a koukne na předmět v jejích rukou+ Vypadá zvláštně. Proč asi ti jej ten muž dal? +prohlíží si jej pozorně+ Tak jej zkusme nějak otevřít.
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 pro 2012 23:23

+kouká na tu věc+ A co když mi ji nedal on. Ale teta. +koukne na Tonyho, jestli ji stíhá+ Měli ji vzbudit, když jsem se tu objevila a on mi to dal, když se dozvěděl kdo jsem. A znal ji, možná by věděl víc, ale je to hrobař, moc se mi ho nechce otravovat. +zvedne se na nohy+ Otevřem to. +řekne odhodlaně a rozhlídne se kolem a vydá se k jednomu kameni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 22 pro 2012 23:38

Přesně tohle mě taky napadlo +ale bál se to říct nahlas:D+ Určitě to má spojitosti. Myslím, že jsi vyvolená pro nějaké poselství z minulosti +následuje ji ke kameni+ Pomohl bych ti to rozbít, ale co když se to otevře jenom ve tvých rukou? Zkus to...
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 pro 2012 23:44

Nééé. +zaksichtí se+ Poselství jsou většinou pěkně nudný. Navíc si ani nemůžeš vybrat, jestli v nich budeš účinkovat nebo ne. Hm, tak jdeme na to. +chytne tu věc a několikrát ji omlátí o šurt, až se rozpadne, ta krabička, ne ten šutr :D a vypadne z ní kousek svitku+ A je to tady. +Wenai to vezme a rozloží+ Hm... +kouká na to+

(já něco najdu, nebo nakreslím, takže moment, prosím :))
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 pro 2012 00:08

(menší to fakt nešlo, to bysme to nepřečetly)
Přílohy
The Multiverseb.jpg
The Multiverseb.jpg (1017.55 KiB) Zobrazeno 113 krát
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 23 pro 2012 00:32

+nakloní se k ní a zahledí se do svitku+ Je to evidentně nějaká mapa... moc se v tom nevyznám +prohlíží si to podrobně+ Tohle by mohlo být něco jako podsvětí +ukáže na Elysium+ Nebo tohle... Ysgard... připomíná mi to sídlo severských bohů. Tad y Pandemonium... hlavní město pekla +ušklíbne se+ Co si o tom myslíš ty? Říká ti to něco?
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 pro 2012 00:41

No, tuším, co by to být mohlo... +pokýve hlavou+ Jsou to dimenze, je to jejich mapa. Náš obvyklý svět by měl být tady, teoreticky, že ano. +ukáže na prostřední sloup světla. Sedmnáctka. + Ale mě mnohem víc zajímá tohle to. To co zakroužkovala. Musela to udělat až tady, takže to souvisí s tímhle světem. Země. Sůl. Minerály. A tady ten... podivný obraze. +ukáže na kosočtverec vpravo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 23 pro 2012 01:04

Takže přece jen jsme v jiném světě. Měla jsi pravdu +přikývne a sleduje její prst, běhající po mapě+ V první chvíli mě napadlo, že je to návod, jak se dostat zpět. Ale nato je ta mapa až zbytečně moc podrobná +koukne na ten kosočtverec+ Zdá se, že označuje nějaký krystal. Máme jej snad nějak získat?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 pro 2012 01:11

Krystal? +koukne na něj+ Ale to by bylo možný... +kouká na tu mapu+ Jestli je tohle co, +poklepe prstem na kosočtverec+ Tak tohole bude jak. +klepne na ostatní zatržený místa+ Země obvykle znamená sever. No a to ostatní by se mělo dát odvodit z jejich map.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 23 pro 2012 01:32

+zírá do mapy+ Takže potřebujeme sůl a minerál a vydat se na sever, vyčetl jsem to správně? +zadívá se na jedno místo v mapě a pak se dotkne Wenai na několika místech+ Tak mě napadlo... co myslíš, je astrální tělo hmotné?
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí