Zašívárna ve věži

Moderátor: Victoria

Re: Zašívárna ve věži

Příspěvekod Byron » 04 zář 2013 11:54

+obejme ji a přitiskne k sobě, když do ní pronikne, aby se dostal co nejhloubějc, nachvíli strne v pohybu jenom proto, aby si to vychutnal a je mu krásně, pak otevře oči, pohlédne do těch její a začne se v ní pomalu pohybovat, ale moc dlouho to nevydrží, vášeň ho brzo strhne a on si ji začne naléhavě brát+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 zář 2013 12:56

+dlouze mu zasténá do kůže, když je konečně v ní; jsou tak nějak podivně propletený, jak sardinky v krabičce, ale to momentálně nezkoumá, tiskne se k němu co největší plochou těla, krouží pod ním boky, prsty mu tiskne do kůže a je napůl mimo sebe, jak je to hezký, vnímá jen jeho a svoje vzrušení, který jí proudí tělem a koncentruje se jí v podbříšku, a pak když se trefí do obzvlášť vzrušivýho místečka, prohne se proti němu, sevře ho v sobě a vykřikne v orgasmu, kterej se přes ni převalí jak vlna, ještě si vychutnává krásný dozvuky rozkoše, než se udělá i on, a pak ho k sobě přitiskne, položí si jeho hlavu mezi prsa a prudce oddychuje+ Zůstaň ještě chvilku takhle. +zašeptá mu tiše do vlasů, nohy nechá omotaný kolem jeho boků a vychutnává si to+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 zář 2013 23:20

+celej se trochu chvěje jak na něj plnou silou doléhá vzrušení z toho že je v ní.Bere si ji rychle a naléhavě protože ji potřebuje a když se Vici idela tak je to naprosto nádherné. Jeho vzrušení to ještě znásobí a on vykrikne když do orgasmu spadne i on. Ještě chvíli prirazi a před očima má tmu jak silný to všechno je. Ruce se mu poněkud nekontrolovatelné klepou ale drží ji u sebe a v životě by ji nepustil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 zář 2013 00:21

+drží si ho u sebe, a v sobě, dokud to ještě jde, prsty mu pomalu klouže ve vlasech a po ramenou, chodidlem ho hladí po lýtkách, a konečky prstů zezadu po krku, ale jen tak lehce a něžně, poněkud přejetě a uspokojeně se usmívá, a ani jí nepřijde, že by ji tížil, připadá jí to všechno děsně hezký, nemá potřebu něco říkat nebo dodávat, schová si rty a nos do jeho vlasů a občas do nich vtiskne pusu, a nemyslí vůbec na nic, jen si užívá ten krásnej pocit, že může mít toho božího kluka u sebe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 zář 2013 20:46

+taky ji nezne hladí po těle. Dlanemi jí klouže po kůži a sem tam prohrabne vlasy. Drobnými polibky pokrývá krk a dekolt a sem tam ji Vtiskne líný polibek na ústa+ Miluju tě ty moje ztrestena manzelko. +zašeptá ji s usmeevem potichu do ucha a obejme ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 zář 2013 20:54

Hmm... +zavrní mu tiše pod rukama+ Já miluju tebe. ty můj praštěnej muži. +zasměje se potichu, a pořád si ho drží u sebe+ Jseš nejlepší a nejhezčí chlap a seš můj. +vtiskne mu pusu+ A až zas budu vyvádět jako hysterická koza, smíš to ze mě všchno vylíbat, jo? +uculí se a ještě ho trochu omazluje+ Ale pro bezpečí našeho rodinnýho hnízda bych doporučovala, aby ses moc nezdržoval v blízkosti mojí sestry. +zazubí se+ Víš co? +poznamená potom+ Přemýšlela jsem, že bych se začala učit zvěromágství. Abych se uměla měnit na zvíře. +nadhodí jen tak, jak ji to napadne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 zář 2013 21:19

Slibuju že to z tebe všechno vylibam a vysoulozim. +uculi se na ni a hned ji polibi aby si to nanečisto vuzkousel+ Slibuju že se v blízkosti tvyho šílený sestry budu pohybovat co nejmíň. +slíbí ji slavnostně+ A v jaký zvíře se chceš proměňovat? +zeptá se ji se zájmem+ Už sis nějaký vybrala? V godzillu!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 zář 2013 21:52

No jestli to půjde tak jako dneska, tak budu furt jak mílius. +zasměje se+ Já ti nechci říkat, co máš dělat, nebo tak, jenom prostě... se mi vaří krev, když se před tebou prsí, jak na tebe začne mrkat, urvala bych jí hlavu. +stěžuje si trošku+ To si nemůžeš vybrat, v co se proměňuješ. +zasměje se+ To je tak nějak v tobě, nějakým způsobem odvozený z tvýho charekteru. +vykládá+ Takže godzilla doufám nebudu, jestli tím jako chceš něco naznačit. +zvedne pobaveně obočí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 05 zář 2013 21:52

No jestli to půjde tak jako dneska, tak budu furt jak mílius. +zasměje se+ Já ti nechci říkat, co máš dělat, nebo tak, jenom prostě... se mi vaří krev, když se před tebou prsí, jak na tebe začne mrkat, urvala bych jí hlavu. +stěžuje si trošku+ To si nemůžeš vybrat, v co se proměňuješ. +zasměje se+ To je tak nějak v tobě, nějakým způsobem odvozený z tvýho charekteru. +vykládá+ Takže godzilla doufám nebudu, jestli tím jako chceš něco naznačit. +zvedne pobaveně obočí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 zář 2013 22:18

No to doufám budeš. Takovou tě mám nejradši abys věděla. +uculi se na ni a pomalu a dlouze ji hladí po boku+ Já se ji budu vyhýbat Slibuju. Pro tvuj klid.+usměje se skloni se k ni a hluboce ji políbí+ A máš už aspoň nějaký tušení v co se budeš proměňovat? Nějaký vnitřní zvíře? Teda já vím že ses zvíře ale jaký přesně? +zasmeje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house