Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 02 zář 2013 21:22

Mám i talířky. +vyprsí se, jak to všechno hezky přichystal, a než ji pustí, přejede jí špičkou nosu po křivce krku+ Fakt jo? To jsem teda musel bejt hodnej. +zazubí se a zaleze do peřin, lehne si na břicho a udělá jí tam taky místo, ještě honem zapíchne doprostřed svíčku a zapálí ji jejím zapíkem+ Nejdřív si musíš něco přát. +mrkne na ni, a z konzumací počká, než svíčku sfoukne+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 zář 2013 23:30

Já myslím že talirky jsou naprosto zbytečný. Ten dort dneska padne. +zazubi se na něj a sedne si na postel aby ještě dort neskončil v perinach+ Tak jo já jdu na to... Ticho prosím. +na chvilku se zamyslí a pak sfoukne svíčku. Chopí se lžičky a začne do sebe cpát dort jako nezavrena svým tradičním elegantním způsobem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 zář 2013 00:03

+pozoruje ji u toho a uculuje se, a když se chopí vidličky strašně těžce lavíruje mezi tím zeptat se, co si přála,a nezeptat se. na jednu stranu je zvědavej jak opice, a na druhou ví, že se to říkat nemá, ale stejně by to chtěl vědět, tak tam s tím bojuje, a než se stihne rozkoukat, třetina drotu je pryč, tak se do toho radši honem pustí+ Mňam. +musí se sám s plnou pusou pochválit, a nenápadně zametá drobky pod peřinu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 zář 2013 00:20

+mezi sousty se na něj uculuje a za chvíli z dortu zbude akorát prazdnej talirek a dvě špinavý lžičky+ Teda... +spokojeně se usměje a lehne si na postel+ Byl úplně perfektní abys věděl. Děkuju moc. +chytne ho za ruku a jemne si ho přitáhne k sobě a začne se mu probírat ve vlasech+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 zář 2013 00:42

Ty seš taky úplně perfektní, abys věděla.+zašeptá jí do ucha spiklenecky, jako by to bylo největší tajemství, chytne se její ruky a proplítá jim prsty, a div jí nevrní pod rukama+ Tak co bys ještě ráda, abys měla ty parádní narozeniny. Jaký přání ti může tvůj poníženej snoubenec splnit, co? +zvedne k ní hlavu a uculuje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 zář 2013 00:48

+naplita si na prst kudrny jeho vlasů+ Hmm mohl bys mi vyprávět o naší svatbě? Nějak se mi to ztrácí a chci si to připomenout. +poprosi ho s úsměvem+ A jak pak budeme spolu žít jako muž a žena. +povzdechne si+ To by bylo tak hezký.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 zář 2013 01:11

+usměje se a přitulí se k ní blíž+ No, to bude moc slavná událost. +přikývne vážně+ Vezmeš si něco hezkýho, a já svůj nejlepší kabátec, a vezmeme se na naší střeše. +maluje si to+ A bude tam Jean a bude se tvářit děsně obřadně a důležitě, pronese modlitbu k Třináctýmu, a když budu mít kliku, tak pak řekneš, že si mě vezmeš. +usměje se, a mezi větama jí hladí rty rameno+ Nandám ti na prst prsten, a dám ti pusu, nejlepší, jakou dovedu. +pohladí jí prsteníček+ A když nebudeš chtít, tak ho nebudeš muset nosit. Mně stačí jenom vědět, že seš moje žena. +olízne jí trochu rameno+ A pak budem konečně bydlet v jednom pokoji s velkou postelí a nebudem se mačkat na tý tvojí pro jednoho. +zazubí se+ A začne to pravý peklo se Sanzama a jejich řečma o manželským souložení. +protočí oči+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 zář 2013 12:19

To bude tak hezký, Locke. +usměje se na něj a přitulí se k němu+ Nechci z toho dělat nic velkýho, to by udělala moje matka. Jenom malej nenápadnej obřad. Pár lidí. A potom pár lahví vína s kamarádama. +usměje se na něj, natáhne se a hluboce ho políbí+ Já se s tebou ráda mačkám, protože vím, že seš u mě. +uculí se a prsty mu vklouzne pod halenu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 zář 2013 13:27

To si piš, že bude. +uculí se a dá jí pusu do vlasů+ Pozvi si koho chceš. Za mě tam budou Parchanti, o moc víc kamarádů stejně nemám. +pokrčí rameny s úsměvem+ Pak tě připiju vínem a udělám z tebe počestnou ženskou. +zazubí se, prohrábne jí vlasy a taky ji políbí+ Tak teď se budem moct mačkat na větším prostoru. +uculí se, chytne ji za ruku a vtiskne pusu do dlaně, přejede rty po zápěstí a jazykem obkreslí viditelný žíly, protože se mu líbí, jak na tom místě hezky voní, a hned jí předvede, jak se budou mačkat a natiskne se jí klínem na bok+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 zář 2013 23:18

+rozesmeje se a taky se k němu prituli+ Prosím tě jak že mě chceš udělat pocestnou ženskou? Mohl bys mi to jen tak pro názornost předvést? Mě by to totiž fakt dost zajímalo. +přejede mu konecky prstů cestičku chloupků končící v kalhotách a strašlivé nevině se uculuje když ho pohladi po lemuje kalhot+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré