Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 13 čer 2013 21:40

+s prsteny to vyřídí ke své a doufá že i k její naproste spokojenosti. Ještě se staví v cukrarne a nechá zabalit několik různých zakusku aby si měla z čeho vybírat a vrátí se s tím domů. Když vidí na dveřích lísteček tak se usměje vezme ty zakusky a vydá se s tím vším na pláž kde ji najde+ Nazdar Kočko. +usměje se na ni a podá ji krabici se zakuskama+ Tady mám něco pro tebe. +dá ji pusu a protože na plazí nikdo není tak se tam rovnou převlečení do plavek+ Tak kdo bude první ve vodě? +zazubi se na ni a rozběhne se do more+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2013 09:09

+přemístí se domů, pořád nasraná jak mraky. jde se kouknout kde je Byron, ten je zrovna uprostřed hry, a má tam pořád kámoše, pač se vrátila dřív, než řekla, tak se zas vyplíží, a nechá ho to dohrát, sleze zatím do kuchyně a začne tam dělat kotel chilli con corne, aby měli něco k jídlu, až dohrajou, a vyčistí si u toho trochu hlavu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 28 srp 2013 23:50

No teda! +zalapá po dechu nad tou strašnou urážkou a pohoršeně se od něj odstrkuje+ Já ti dám, nemravný věci, ty... +šťouchá ho do žeber, ale když ji tak hezky líbá, moc dlouho jí to nevydrží, než se k němu přitiskne a oplácí mu je+ To teda nevím, jestli chci pomoct, když jseš na mě takovej. +vyplázne na něj jazyk, ale ruce jí sklouznou na jeho zadek a hezky ho pohladí+ Uděláme si těstoviny. +rozhodne se a začne vyndavat nádobí ze skříněk, něco si u toho hmká a bokem se na něj uculuje+ Já skočím do sklepa pro víno. +pohladí ho po zádech a odběhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Alexandra » 28 srp 2013 23:57

+podle instrukcí najde dům a dokinklá se na vysokých podpatkách ke vchodů, dovnitř se pustí sama a když ji nikdo nejde uvítat, s nakrčeným nosem si to tam prohlíží a prochází, až dojde do kuchyně, kde konečně někoho objeví+ Nazdar. +uculí se na něj jak nejsvůdnějc dovede+ Ty budeš určitě ten slavnej Byron, co dostal Victorii pod čepec. +zasměje se,dojde k němu a opře se o linku, aby jí bylo hezky vidět do výstřihu, jakoby nestačilo, že má sukni sotva pod zadek+ Teda mezi náma, viděla jsem už lepší. +sjede ho významně pohledem, ale nepřestává se usmívat+ Takže na tobě musí bejt něco jinýho. +prohlíží si ho s hlavou natočenou na stranu+ Buďto jsi strašlivě bohatej, nebo máš v kalhotách něco fakt neuvěřitelnýho. +sdělí mu s přimhouřenýma očima svoje myšlenky, a rovnou mu vyjede po stehně rukou do rozkroku, aby to očekovala+
Alexandra
Čarodějka

Příspěvekod Byron » 29 srp 2013 00:10

Jasně, kočko. +uculí se na ni+ Tak vem radši dvě flašky. Nebo pětilitrovku. +zavolá za ní a pak začne krájet rajčata na omáčku., jak tak krájí a najednou se v kuchyni zjeví ta ženská, tak si málem usekne kus prstu+ Čau...? +zvedne obočí a kontlokuje si nehet, jestli je celej+ Jo, to jsem přesně já. A ty seš? +zeptá se jí+ No, mezi náma, já taky. +ušklíbne se na ni a položí nůž na linku+ Jasně, nosím tam upilovanou brokovnici, tak si dej bacha, ať náhodou nespustí. +chytne její ruku a jemně, ale rozhodně ji odsune z dosahu jeho kalhot a pro jistotu si zas vezme ten nůž+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 srp 2013 00:47

Někdo nám vychlastal demižóny! +volá zděšeně už z chodby, ruce plný flašek, ovšem jak si všimne Alex, div je neupustí+ Co tu kurva chceš? +zavrčí místo pozdravu, odloží si alkohol, milou sestru čapne za kůži na zátylku jako neposlušný štěně a hezky ji odtáhne od Byrona rovnou do jiný místnosti+ Škoda že nezvaný příbuzný nejsou jako upíři, hodilo by se mi, kdyby sem bez pozvání nikdo nemoh. +zamračí se, a pro jistotu zastoupí dveře do kuchyně+
Hrabe ti?? +vzteká se Alex pod jejíma rukama, a sotva se vymaní, urovná si načuřeně šaty+ Pozval mě náš společnej milovanej bratr, takovej vysokej, věčně v kvádru, jestli se pamatuješ. +ušklíbne se na ni Alex+ Prýže sis vzala mudlu a chceš z mý třetiny dědictví udělat půlku. To si jenom stěží můžu nechat ujít. +zahýbe obočím+ Vy. +koukne na Jeefese, co se tam akorát zjeví, a věnuje mu jeden ze svých okouzlujících úsměvů+ Vy mi určitě najdete pokoj pro hosty. +zavěsí se do něj a ještě mrkne na Byrona+ My dva se určitě ještě uvidíme. +koukne na něj zpoza řas, než se odporoučí+
To víš, neponechávám nic náhodě. +odsekne jí na to Vicky+ Chris? +zvedne obočí, napůl nasraná, napůl překvapená+ No ten to schytá hned vzápětí. +založí si načuřeně ruce na prsou+ To teda neuvidíte, dřív ti vypíchnu oči. Jeefesi, ani jí nevybaluj. +křikne za nima ještě, a vzteky kopne do lednice+ A ty. +otočí se na Byrona naštvaně, za zátylek si ho přitáhne k sobě a pořádně ho políbí, hluboce, tvrdě, skoro hrubě, majetnicky a s vášní, kterou jí propůjčuje vztek, div jim zuby nezinknou o sebe, proplete jim jazyky, okusuje mu rty, a prsty ho hladí vzadu ve vlasech, a líbá ho, dokud jí nedojde dech a nedostane ze sebe trochu toho vzteku+ Ty seš můj. Jenom a nafurt. +vydechne do polibku, když se konečně odlepí, a ještě mu na ty pohmožděný rty vtiskne letmou pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 zář 2013 16:01

+zvědavě nakukuje Vici přes rameno na její sestru a snaží se odhadnout o co všechno jde, i když je to dost jasný+ Ona tu bude bydlet? No potěš koště. +procedí mezi zuby i když pak mu málem Vici vyrazí dech, jak ho začne líbat, ale i přes to poměrně brzo najde ztracenou rovnováhu a obejme ji kolem pasu a tiskne k sobě+ Jistě, že jsem tvůj, kočko. +snaží se ji uklidnit+ Myslíš, že by mě třeba na vteřinu napadlo jít po takovým žabci? +kývne hlavou k místu, kde zmizela její sestra+ Jsme vzitý. Nafurt. +zamává jí před obličejem prstenem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 zář 2013 16:14

To teda nebude, já si to s Chrisem vyřídím. Pěkně pomaže odkud přišla. +zavrčí načuřeně+ No nebylo by to poprvé, co se s ní spustí můj chlap. +odfrkne si a nádobí zase začne sklízet, div ho u toho nerozfláká+ Víš co, poprvé si člověk říká, no jo, to se stane, láska je holt láska. Podruhý už jsem byla dost naštvaná a potřetí jsem ji uřkla, ale počtvrtý, počtvrtý to už teda je trochu moc i na mě. +bouchne s dvířkama od skříňky+ Nějak mě přešel hlad. +zamrmlá, v lednici si vezme flašku a jde trucovat do zašívárny ve věži, aby se se sestrou náhodou nepotkala na chodbě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 zář 2013 16:19

Kočko... +koukne na ni trochu zoufale a poklusává za ní, aby stačil jejímu tempu+ To mi nevěříš? Vážně ani trošku. Bože, je to tvoje sestra a už jenom ten fakt mi přijde dost na to, abych s ní nikdy nic neměl. Já tě miluju, to přece víš, ne? Víš to.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Byron » 12 zář 2013 16:59

+nakonec se doplouží domů a začne si v kuchyni dělat sendvič, protože má hlad a v lese se mu nepodařilo najít nic jedlýho+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house