od Victoria » 29 srp 2013 00:47
Někdo nám vychlastal demižóny! +volá zděšeně už z chodby, ruce plný flašek, ovšem jak si všimne Alex, div je neupustí+ Co tu kurva chceš? +zavrčí místo pozdravu, odloží si alkohol, milou sestru čapne za kůži na zátylku jako neposlušný štěně a hezky ji odtáhne od Byrona rovnou do jiný místnosti+ Škoda že nezvaný příbuzný nejsou jako upíři, hodilo by se mi, kdyby sem bez pozvání nikdo nemoh. +zamračí se, a pro jistotu zastoupí dveře do kuchyně+
Hrabe ti?? +vzteká se Alex pod jejíma rukama, a sotva se vymaní, urovná si načuřeně šaty+ Pozval mě náš společnej milovanej bratr, takovej vysokej, věčně v kvádru, jestli se pamatuješ. +ušklíbne se na ni Alex+ Prýže sis vzala mudlu a chceš z mý třetiny dědictví udělat půlku. To si jenom stěží můžu nechat ujít. +zahýbe obočím+ Vy. +koukne na Jeefese, co se tam akorát zjeví, a věnuje mu jeden ze svých okouzlujících úsměvů+ Vy mi určitě najdete pokoj pro hosty. +zavěsí se do něj a ještě mrkne na Byrona+ My dva se určitě ještě uvidíme. +koukne na něj zpoza řas, než se odporoučí+
To víš, neponechávám nic náhodě. +odsekne jí na to Vicky+ Chris? +zvedne obočí, napůl nasraná, napůl překvapená+ No ten to schytá hned vzápětí. +založí si načuřeně ruce na prsou+ To teda neuvidíte, dřív ti vypíchnu oči. Jeefesi, ani jí nevybaluj. +křikne za nima ještě, a vzteky kopne do lednice+ A ty. +otočí se na Byrona naštvaně, za zátylek si ho přitáhne k sobě a pořádně ho políbí, hluboce, tvrdě, skoro hrubě, majetnicky a s vášní, kterou jí propůjčuje vztek, div jim zuby nezinknou o sebe, proplete jim jazyky, okusuje mu rty, a prsty ho hladí vzadu ve vlasech, a líbá ho, dokud jí nedojde dech a nedostane ze sebe trochu toho vzteku+ Ty seš můj. Jenom a nafurt. +vydechne do polibku, když se konečně odlepí, a ještě mu na ty pohmožděný rty vtiskne letmou pusu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.