od Jade » 29 srp 2013 17:38
+sotva slyšitelně se pro sebe uchechtne+ Udělej to a podřežu tě. +poznamená jí hned vedle ucha konverzačně, jako by se bavili o počasí+ A to by mě přinejmenším rozladilo, zasvinila bys mi koberec. +dodá, a vlastní magií nechá kouli vody nad nimi zmizet+ Nicméně, aspoň dovedeš při rozptýlení udržet část kouzla. +přemýšlí nahlas a zatímco mluví, kniha a všechny popadané věci se díky jeho magii zvednou ze země a plynule se uloží na svá místa, jeho ruce jí zatím nehybně spočívají na břiše a hřejí skrz oblečení+ Dobře. Dostaneš... domácí úkol. +pousměje se pobaveně+ Chci, aby sepsala základní informace o své magii, kdy se začala projevovat, jaké projevy to byly, jestli je dlouhé používání vyčerpávající, všechno. A doporučoval bych ti nelhat. +přiblíží rty k jejímu uchu, že se ho skoro dotýká+ Protože já to poznám, a nemám rád, když mi lidi lžou. +protáhne varovně+ Budeš cvičit tohle. +vrátí se k tomu, co ji předtím nutil zkoušet+ Uvidíme, jak je to s tím zlepšováním. +poznamená pobaveně+ A až si večer lehneš do svý prázdný studený postele, uděláš si to a budeš přitom myslet na mě. +protáhne jí tiše do ucha, do hlasu se mu promítne vzrušivě vyzývavý podtón, a na chvilku ji stiskne kolem pasu pevněji; těžko říct, jestli to má být rozkaz nebo predikce, ne že by si myslel, že to vážně udělá, každopádně nepochybně zajistil, že si vzpomene, až poleze do postele, což je přesně to, co zamýšlí - nabourat se do jejího života i mimo tenhle pokoj. Pak ji pustí, úplně lhostejně, jako by se nic z toho nestalo, vytáhne z trezoru pouzdro s mečem, a přiloží k němu pergamen s rituálem+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.