Pokoj č. 7 - Mr. Jade

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.13

Příspěvekod Neferet » 26 srp 2013 15:33

Protože je to prostě šílený. +rozhodí bezmocně ruce a pak si je zase založí na hrudníku a pokračuje v přecházení+ Fajn, ale aby bylo jasno. Na skřipec se natáhnout nedám. +zakšlebí se na něj a ten skřipec myslí samozřejmě spíš metaforicky, i když kdo ví+ Já se nebojím o tebe. +odfrkne si+ Mám obavy o to, že jestli se ti něco stane tak budu muset z těch goril co šmatají kam nemají udělat fašírku a to by se blbě vysvětlovalo. +ušklíbne se a myslí tím taky to, že nestojí o jeho případnou pomstu kdyby se mu něco přihodilo+ Jak velká má být moje platba? +zopakuje poměrně trpělivě, jak uvažuje jestli jí pro jednu kletbu stojí za to se upsat na celý život. přimhouří oči, když se tak na ní kouká a z jeho hlasu jí nejde div mráz po zádech+ Tak to hodně štěstí, pravděpoboně vyletíme do povětří. +ušklíbne se, protože už vidí jak jí přecení a bude zaděláno na průser, tedy větší než už je teď+ Je to moje magie a pořád jsem tu já, kdo jí rozumí nejlépe. Jestli s tím mám souhlasit chci stopku nebo něco... +zatváří se poměrně zhnuseně, protože se jí to ani trochu nelíbí, ale čím dál tím víc jí dochází, že nemá na vybranou+ Nikdo přeci nechce, aby se někomu něco stalo. +upřesní proč chce mít možnost pro tu danou schůzku skončit+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jade » 26 srp 2013 19:13

Nesmíš se držet tak při zemi. +pousměje se trošku, ale překvapivě to tentokrát ani nevyzní posměšně+ Mezi šílenstvím a genialitou je tenoučká hranice. +pokrčí rameny, a prohrábne si vlasy, které se mu na straně slepily krví+ Přece bych neoddělal jediný zdroj neznámého druhu magie, který mám. +ušklíbne se pobaveně+ To bych totiž musel začít uvažovat, jestli je skutečně jenom jediný. +pozvedne obočí významně, jako varování, že jestli bude dělat zagorku, rozpomene se, Jasmine taky kouzlí+ Moji lidi ti neublíží, pokud budeš spolupracovat. +přikývne, a myslí to vážně+ Chceš datum? To ti nedám. +pokrčí rameny, že ani sám neví, co zjistí, a znovu zapálí rozkouřenou cigaretu, co mu uhasla v popelníku+ Nevím, jestli si to představuješ jako laboratorní pokusy, ale já nehodlám zkoumat tvoji krev, nebo do tebe řezat. Zajímá mě tvoje magie, ne ty. +sklouzne po ní posměšným pohledem+ Chci vědět, jaké m hranice, co dovede, jak funguje. Dost možná se z toho sama dovíš něco užitečného. +pokrčí rameny+ Chci aby spolupracovala a schválně to nebojkotovala. Pak nebudu mít žádný důvod k drastickým opatřením. +opře se do křesla, zkrátka proč by se měl pokoušet jí ubližovat a jít přes moc, když mu to nepřinese užitek, a vyčkávávě se na ni dívá+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 26 srp 2013 19:29

+zvedne mírně obočí a potlačí protočení očí, protože nemá v plánu rozvádět diskuze na téma šílenství vs genialita. střelí po něm pohledem, když jí tak hezky varuje a tiše zavrčí, na znamení, že je jediný zdroj, ke kterému má momentálně a v budoucnu přístup+ Ne, stačí časový úsek. +zamručí+ Jo musím říct, že něco takovýho mi vyvstalo na mysli. +ušklíbne se, protože si neumí představit jak by takový zkoumání chtěl provádět a dál přechází sem a tam, zatímco hluboce uvažuje. nelíbí se jí to, ale na druhou stranu má pravdu v tom, že by to mohlo pomoci i jí samotný, ale i tak se jí nelíbí, že by měla ztratit svojí magickou převahu a raději nerozvádí myšlenku toho jak moc je od svojí magie oddělitelná, aby se dalo hovořit o tom co dokáže její magie a co ona samotná+ Takže žádný laboratorní pokusy, hmn? +protáhne zamračeně a zastaví se za židlí+ Fajn, budu spolupracovat. +ucedí nakonec, ale to neznamená, že se jí to líbí víc. ostatně komu by se líbilo být laboratorní krysou+ Kdy chceš začít?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jade » 28 srp 2013 21:43

+pousměje se jedním koutkem, jakože si myslel, že takové drobné upozornění ji přiměje být ochotnější+ Až budu spokojený. +pokrčí rameny+ Čím víc se budeš snažit, tím dřív to bude. +potáhne spokojeně z cigarety a kouř vyfoukne směrem nahoru+ Žádný řezání, krev ani elektrický šoky. +slíbí pobaveně+ Ledaže by se ti to líbilo. +poznamená s lehce pozvednutým obočím a oči mu jen hrajou+ Hned. Volné večery se musí využít, vzhledem k tomu, jak málo jich mám. +pokrčí rameny a zamyšleně ji pomalu obejde kolem dokola+ Zapal v krbu. +naznačí bradou směrem k dohasínajícímu dřevu, jen tak pro začátek, aby zjistil, jakým způsobem vůbec funguje a jak sesílá kouzla+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 28 srp 2013 22:00

+spolkne pár nehezkých nadávek a zaklení, jelikož jí něco říká, že přesnějšího časovýho úseku se jen tak nedočká+ Fajn. +zamručí a nemůže popřít, že se jí neulevilo při zjištění, že se nebudou konat žádný pokusy hodné hororové laboratoře+ To ani náhodou. +odfrkne si a založí si ruce na hrudi na znamení, že něco takového rozhodně nehrozí+ Super. +zamručí a obezřetně ho sleduje, když se k ní přiblíží+ Jak si přeješ. +zamručí rozmrzele, ale stočí pohled ke krbu a vzápětí se oheň opět rozhoří aniž by řekla jediné slovo nebo se nějak jinak pohnula. sama ten proces vnímala způsobem, jako by její magie byli její prodloužené ruce, kterými se natáhla k ohni a vykřesala jiskry a s ohledem k tomu, že je to úkon na který se nemusí moc soustředit a zdá se, že ho používá častěji, tak je to rychlé a s minimem energie. citlivější povaha by mohla zachytit slabý závan magie, ale jinak to pro nezasvěceného vypadá jako by s tím neměla nic společného+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jade » 28 srp 2013 23:41

To bys měla trochu trénovat. +poznamená na to její "jak si přeješ" s podtónem smíchu v hlase, a v očích mu blýskne způsobem, který naznačuje, že ji to časem naučí+ Dobře. +přikývne, když kouzlo provede, s přimhouřenýma očima ji u toho pozoruje+ Řekni, až budeš mít pocit, že to začíná být těžký. +poručí si, ale neříká to s posměchem, spíš s opravdovým zájmem, a postupně jí přidává úkoly, nejdřív vytvořit z ohně v krbu kouli a udržet ji ve vzduchu, pak k tomu přidat udržování plamene svíčky, pak pustit vodu z kohoutku a udržet kouli z vody, pak všechno dohromady, a přidává jí úkoly, aby viděl, kolik kouzel pohodlně udrží navzájem, kombinuje různé živly, ale striktně se zatím drží magie přírodních živlů, nechá ji udržovat kouzla za jejími zády, aby na ně neviděla, a sám se zatím opře o hranu stolu a pozoruje to, a jako by na tu chvilku zapomněl na svoji výsměšnou blahosklonnou pózu, rozkazy vydává klidným neutrálním hlasem a vypadá vážně zaujatý+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 28 srp 2013 23:59

To určitě. +odfrkne si a zašklebí se na něj, než je nucena se začít pořádně soustředit. představit si jak její magie obaluje oheň a přiživuje ho není samo o sobě těžké, ale vyžaduje to už nějaké to soustředění. dělat všechny ty věci samostatně pro ní není příliš složité, vždy si představí jak by se to dalo uděla, zamyslí se rychle nad tím co s magií provést, aby dosáhla požadovaného efektu a pak svojí energii vyšle to udělat, ale čím víc věcí dělá najednou tím víc je její soustředění roztříštěné a horší a už jenom nestojí, ale zapojí i ruce, to když na jedný straně udržuje plamen a oheň v kouli ve vzduchu a na druhé straně zase vodu v kouli, před ní levitující knihu a za zády jí prolétávají svitky jakoby ve větru, a se vším tím dělá co po ní chce a to všechno udrží jen díky tomu, že je naprosto v klidu a soustředěná+ Jestli přidáš ještě další věc, tak budeš vytírat nebo vyhoříš, těžko říct. +otočí se k němu víc čelem a všechny věci které nějakým způsobem udržuje ve vzduchu se přesunou před ní, aby na všechno viděla+ Všechno je o soustředění. Čím víc dělím pozornost tím horší je provedení, s další věcí bude moje pozornost příliš rozdělená. +pokrčí zlehka rameny+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jade » 29 srp 2013 01:01

+zahloubaně ji u toho pozoruje, na tváři hluboce soustředěný výraz, špičkou rtu si přejíždí po spodním rtu a je vidět jak mu to šrotuje,a do hlavy si ukládá poznámky+ Dobře. +přikývne souhlasně+ Chci abys to cvičila. Chci vědět, jestli se tvoje magie dokáže zlepšovat tréninkem, nebo máš určité schopnosti dané, a nic s tím neuděláš. +přikáže jí úplně samozřejmě,a přejde za ni, aby na něj neviděla+ A co teď? +zkusí to, vědom si toho, že pro ni znamená hrozbu, a tudíž rozptýlení pozornosti, a zkouší, jestli ji to dokáže rozhodit natolik, aby musela kouzla přerušit+ A teď? +přesune se bezhlesně blíž, takže neslyší jeho kroky, jen jak se jeho hlas přiblíží, a možná zvláštní brnění z jeho přítomnosti+ A teď? +protáhne potichu těsně u jejího ucha, a na okamžik jí jeho ruce sklouznou po bocích a přejedou dopředu na břicho, v gestu, který je svojí povahou poměrně intimní, a zároveň vzhledem k atmosféře celkem neosobní, může přes tenkou látku trička cítit teplo jeho prstů, a na chviličku se jí k zádům přitiskne jeho trup, ne že by jí hodlal v takový situaci ublížit, ale to ona vědět nemusí, a zkouší, kolik toho její koncentrace snese+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 29 srp 2013 01:27

+přimhouří oči, jak ho pozoruje a přemýšlí jestli jí přiloží něco navíc aby viděl, jak jí magie proklouzne mezi prsty+ No, když jsem s tím začínala, stěží bych udržela vodu ve vzduchu. +pokrčí zlehka rameny, ale nijak víc se s ním nedohaduje, protože má starosti s tím ho udržet na očích, což se jí nepovede. natočí hlavu na stranu ve snaze vidět co dělá, ale vzápětí jí dojde o co se snaží, takže zatne zuby a stočí pohled zpět před sebe, protože se jen tak nevzdává. nelíbí se jí, že na něj nevidí a cítí jak jí soustředění proklouzává mezi prsty s každým jeho krokem a přibližujícím se hlasem. zavře oči, aby se co nejvíce koncentrovala, aby nebylo hned poznat, jak moc jí znervozňuje, i když koule s knihou znehybní před ní ve vzduchu, jak přesune svojí pozornost k tomu je udržet ve vzduchu. začne se uklidňovat myšlenkou, že je meč uklizený v trezoru a tím, že říkal, že jí neublíží. ne že by mu věřila, ale jako myšlenka pro udržení soustřední funguje až do chvíle kdy se jí dotkne. v tu chvíli kniha dopadne na zem až sebou sama trhne a těžko říct, jestli je to kvůli jeho putujícím dlaním nebo ráně, kterou dopad knihy vydal. napne se, když mu nestačí nechat ruce na jejích bocích a zatímco putují na její břicho, koule s vodou putuje nad jeho hlavu a nenápadně nabude velikosti, jak přesměruje svoje soustředění+ Teď jestli hodláš pokračovat, tak už nebudeš potřebovat sprchu před spaním. +zavrčí nevrle, jelikož má dojem, že jeho ruce sahají tam kam nemají a otevře oči, protože další nad čím ztratí kontrolu bude ona koule vody+ A potom budeš potřebovat hasiče. +koukne na kouli ohně před nima, protože ta odejde jako poslední+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jade » 29 srp 2013 17:38

+sotva slyšitelně se pro sebe uchechtne+ Udělej to a podřežu tě. +poznamená jí hned vedle ucha konverzačně, jako by se bavili o počasí+ A to by mě přinejmenším rozladilo, zasvinila bys mi koberec. +dodá, a vlastní magií nechá kouli vody nad nimi zmizet+ Nicméně, aspoň dovedeš při rozptýlení udržet část kouzla. +přemýšlí nahlas a zatímco mluví, kniha a všechny popadané věci se díky jeho magii zvednou ze země a plynule se uloží na svá místa, jeho ruce jí zatím nehybně spočívají na břiše a hřejí skrz oblečení+ Dobře. Dostaneš... domácí úkol. +pousměje se pobaveně+ Chci, aby sepsala základní informace o své magii, kdy se začala projevovat, jaké projevy to byly, jestli je dlouhé používání vyčerpávající, všechno. A doporučoval bych ti nelhat. +přiblíží rty k jejímu uchu, že se ho skoro dotýká+ Protože já to poznám, a nemám rád, když mi lidi lžou. +protáhne varovně+ Budeš cvičit tohle. +vrátí se k tomu, co ji předtím nutil zkoušet+ Uvidíme, jak je to s tím zlepšováním. +poznamená pobaveně+ A až si večer lehneš do svý prázdný studený postele, uděláš si to a budeš přitom myslet na mě. +protáhne jí tiše do ucha, do hlasu se mu promítne vzrušivě vyzývavý podtón, a na chvilku ji stiskne kolem pasu pevněji; těžko říct, jestli to má být rozkaz nebo predikce, ne že by si myslel, že to vážně udělá, každopádně nepochybně zajistil, že si vzpomene, až poleze do postele, což je přesně to, co zamýšlí - nabourat se do jejího života i mimo tenhle pokoj. Pak ji pustí, úplně lhostejně, jako by se nic z toho nestalo, vytáhne z trezoru pouzdro s mečem, a přiloží k němu pergamen s rituálem+
...with love.
Jade
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje