Pokoj č. 7 - Mr. Jade

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.13

Příspěvekod Jade » 25 srp 2013 13:08

+upřeně ji pozoruje, a když se zvedne a dojde ke dveřím, očima mu blýskne vztek, a než se stihne rozkoukat, stojí u ní a dlaně přibouchne na zeď vedle její hlavy, takže ji drží tak napůl uvězněnou mezi stěnou a sebou, stojí u ní nepříjemně blízko, a z jeho těla sálá teplo+ Tak poslouchej, amazonko, tohle není film, já nejsem trpělivý člověk a nepoběžím za tebou, protože se ve mně nad tvým úpěnlivým pohledem pohne svědomí. +zasyčí jí jízlivě do ucha+ Neberu poloviční práci, protože taky neodvádím poloviční práci. +zavrčí rozladěně+ Vynechal jsem z toho tvoji sestru, vynechal jsem z toho Victorii, a vynechal jsem z toho tvoje upíří kamarády z jiných sfér. Vážně sis myslela, že tě nechám si vybrat, co ti není proti srsti? +pozvedne obočí pobaveně+ Takže se pořádně zamysli, co vlastně chceš. +zavrčí jí tiše do ucha+ Buďto moji pomoc nepotřebuješ, dveře jsou otevřený, a už se nevracej. Nebo ji potřebuješ. A v tom případě bys měla vymyslet, co navíc mi můžeš nabídnout. +protáhne, oči mu pobaveně blýsknout, a jeho šeptající rty jsou jen pár centimetrů od její čelisti, na kůži cítí jeho horký dech, ale nijak se jí nedotkne+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 25 srp 2013 13:32

+je zrovna uprostřed rozjímání nad tím, jestli si dokáže správně vzpomenout na vzorec, který je třeba v rámci rituálu nakreslit, takže jí unikne, když se pohne a překvapí jí, když se vedle její hlavy objeví jeho paže, které jí znemožňují postup. zastaví se v půli pohybu a napřímí, nelíbí se jí mít ho za zády zejména od tý doby co jí před chvílí ohrožoval mečem+ Nevzpomínám si, že bych po někom házela úpěnlivým pohledem. +zavrčí, opravdu se jí nelíbí mít ho tak blízko aniž by mu viděla do obličeje+ No, když to takhle řekneš, tak to zní poněkud naivně. +protáhne s ironií, protože osobně to vidí trošku jinak, ale raději to víc nerozvádí. stojí nehnutě a přemýšlí, musí si uznat, že ho potřebují. jednak by hledání takového zaklínadla zabralo měsíce a to si nemůžou dovolit a jednak nemají ani záruku, že by zvládli najít stejný rituál. tiše si povzdechne a pomalu se otočí čelem k němu a ustoupí zpět, i když se musí opříti o stěnu alespoň mezi nimi utvoří větší prostor a vidí na něj+ Můžete mě poslat na někoho jinýho. Nepochybuju, že byste trpěl nedostatkem zakázek. +nadhodí s naprosto nevinným výrazem ve tváři doufajíc, že ho od sebe dostane o něco dál a získá čas, protože jí ani v nejmenším nenapadá co by mu mohla nabídnout+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 25 srp 2013 14:55

(Jo, taky mi nepřijde jako typ "srdce a květiny" :smich: btw. jen na okraj si dovolím podotknout...pokud by měl jít po Spikovi s Angelem, mohlo by jeho seznámení s Beccou proběhnout spíš dřív, než později...sice vím, že tu už oficiálně nejsou, ale stále figurují v minulosti Beccy a ta oba bere jako své dobré přátelé. Takže by jistě nenechala tohodle psychopata, bez ohledu na to, jak šukézní je, aby je lovil... :twisted: Možná by si Nef na tuhle drobnost mohla vzpomenout :pii :P :D )
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 25 srp 2013 17:59

No jistě, oba víme, jak by to dopadlo. Naběhla by sem moje drahá ex, házela by věci a kňučela. +odfrkne si+ Myslíš, že jsi až tak jedinečná sněhová vločka, že se bez tebe moje zakázky neobejdou? +pozvedne obočí, jako by ho to upřímně pobavilo+ Mám dostatek výjimečně trénovaných lidí. +zavrtí pomalu hlavou+ chtěl jsem tě na tenhle specifický úkol. +protáhne to posměšně+ Ale možná bych mohl slevit na něco jiného. +nakloní hlavu na stranu, jako by přemýšlel, a pokrčí paže v loktech, čímž se k ní znovu přiblíží na nepříjemně blízkou vzdálenost, osobní prostor mu očividně nic neříká :D+ Pokud budeš... +nakloní se k jejímu uchu a nadechne se, jako kdyby zkoumal vůni její kůže+ ...dostatečně přesvědčivá. +pozvedne jeden koutek v křivém úsměvu, který se mu promítne do hlasu jako vyzývavý spodní tón+

(jen se neboj, ty dva nikdo lovit nebude. :) jednak tu hlavně nejsou, druhak by do toho Nef nešla, a taky nikdo netvrdí, že takovouhle zakázku fakticky má a jenom nekecá, aby ji vyvedl z míry :pii vzhledem k tomu, jak se furt bála, aby na ni nešel přes sestru a tak, a tohle je možnost, která jí ublíží, a zároveň ji nečeká. :D takže ne, ti dva jsou v pohodě. :) nehodlám tady rozpoutávat mezinárodní konflikt :D)
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 25 srp 2013 18:19

+nakloní hlavu na stranu a chvilku ho jen pozoruje+ Právě, že ne. +pokrčí nakonec rameny, že se za jedinečnou nepovažuje+ Proto si myslím, že bys mě mohl poslat na něco jiného. +čertu s vykáním, když on může tykat jí ona může jemu, zejména když jí zvládl vytočit co pět minut+ Specifický svojí oblastí nebo tím, že jsou do něj zapletení mojí ex? +zvedne obočí a v očích jí varovně blýskne, protože nesnáší, když si s ní někdo hraje a přesto je pořád v tomhle hotelovém pokoji a snaží se najít způsob jak zaplatit za kletbu a vypůjčení meče+ Opravdu? +protáhne a impulsivně zvedne ruce před sebe, aby si ho prostřednictvím dlaní udržela dál od těla. což není zrovna nejlepší nápad s ohledem k tomu, že nemá tričko a jeho hrudník je místy zašpiněn zaschlou krví. bezděky pohne prsty v pohlazení, jako by zkoumala kůži jeho hrudi, ale kdyby se jí někdo ptal, tak jen přesouvala dlaně do lepší polohy, aby si ho mohla odtlačit víc od těla+ Ale no tak... kdyby šlo jen o sex už by sis o něj dávno řekl. +protáhne snažíc se zakrýt nesouhlasný ton, protože jediný na co nemá v tuhle chvíli pomyšlení jsou špásy v tý lákavý rozházený posteli. proto jakmile se jí naskytne příležitost prosmykne se rychlostí blesku pod jeho paží, prostě najednou stojí před ním a její dlaně ho hřejí na hrudi a prsty jemně a téměř neznatelně hrudník ohlazují, a vzápětí se o jeho paži otřou její vlasy a jiskřičky magie v letmém pohlazení, než ve vteřině stojí uprostřed místnosti+ Nebo bys raději striptýz? Musím tě ale varovat, že ten mi nikdy nešel. +protáhne na oko zamyšleně, ale nezdá se, že by to myslela kdovíjak vážně, jen získává čas, aby se od něj dostala dál a mohla přemýšlet nad svými možnostmi+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jade » 25 srp 2013 18:47

+místo odpovědí mu rty zvlní ještě širší úsměv, protože je mu jasný, že hraje o čas, a že je z celý tý situace pěkně nesvá, a na její dotek nijak nezareaguje, jen si ji dál prohlíží těma predátoříma, ostře modrýma očima+ To by nebylo dvakrát profesionální, nemyslíš? +pozvedne pobaveně obočí+ Sex... není nikdy součástí dohody. +zavrtí hlavou a špičkou jazyka s olízne rty, těžko říct, jestli nevědomky, nebo schválně+ možná příjemný vedlejší produkt. +pokrčí rameny s polovičním úsměvem na rtech+ Sex je hra, ne obchod. A musel by to být přímo neskutečně dobrý sex, abych uvažoval o tom zahrnout ho jako součást splátky. +ušklíbne se a pohled mu sklouzne po jejím těle, jako by přemýšlel, jestli na to má. zastavit se ji nepokouší, pochybuje, že by se ho zrovna teď pokusila napadnout, a jen se v klidu otočí, aby k ní stál čelem+ A bez ohledu na všeobecně populární domněnky... raději spím s lidmi, kteří o to mají zájem. Je to pro všechny zúčastněné mnohem uspokojivější. +pousměje se křivě a očima mu proběhne záblesk něčeho vyzývavého, klidně k ní dojde a chvilku si ji prohlíží, na rtech úsměv, z kterého čiší vědomí převahy, pomalu natáhne dlaň, jako znamení, že se jí nechystá ublížit, a zastrčí jí pramen vlasů za ucho v nečekaně jemném gestu, pohled mu sklouzne k jejím rtům a zpátky k očím, přiblíží tvář blíž k její a spokojeně se usměje nad směsicí obav a očekávání, co jí čte v očích+ Ošukám tě, až to budeš chtít. +poznamená nevzrušeně, odvrátí se od ní a usadí se zpátky do svého křesla+ Chci tohle. +mávne rukou+ Tvoji magii. +objasní jí to blíž+ Pro začátek. +dodá pobaveně+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 25 srp 2013 19:06

+přimhouří oči a pozorně sleduje každý jeho pohyb odhodlaná nenechat se opět zaskočit. v obraně před jeho pohledem si založí ruce na hrudi a odmítne couvnout, když se k ní blíží+ Dobrý vědět. +ucedí, ale lhala by kdyby tvrdila, že se jí svým způsobem ulevilo, jen neví jestli je to dobře nebo špatně, že sex nikdy nebere jako součást dohody, protože to znamená, že může chtít něco dalšího o čem sama nemá potuchy a to se jí líbí mnohem méně než vidina splátky v podobě vášnivé noci+ Fajn, takže sex ne. Takže co tedy? +zajímá se a obezřetně s přimhouřenýma očima sleduje jeho přibližující se ruku, ale když to nevypadá, že by měl v úmyslu jí něco udělat, tak ho nechá. pozoruje ho s očekáváním a obezřetností uvažujíc, co se chystá teď, ale když jí jen jemně zastrčí vlasy za ucho trochu jí to překvapí. bezděky sklouzne pohledem na jeho rty a pak k jeho očím a příliš se jí nezamlouvá co v nich vidí a místo toho, aby nad tím uvažovala si odfrkne stylem "tak to si počkáš" i když jí něco říká, že vídat se s ním častěji, tak by mohla mít menší problém+ Cože? +zamrká mírně zmateně, když tak mávne rukou a než se vyjádří přesněji. brada jí klesne a v očích se jí na chvíli promítne šok a překvapení, než se vzpamatuje a v očích jí pro změnu zaplane hněv+ Mojí magii? +zopakuje po něm trošičku vrčivě, když přejde k židli a dlaněmi sevře její opěrku+ Co tím přesně myslíš? +zeptá se nuceně klidně, pokud by chtěl aby svojí magii použila k nějakému rituálu asi by se jí to nelíbilo, ale pořád lepší než kdyby chtěl to jak to vyznělo+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jade » 26 srp 2013 00:46

Netvrdím, že sex ne. +opáčí pobaveně+ Říkám ne za těchto podmínek. Nemám zájem, aby podemnou někdo ležel jako prkno. +ušklíbne se a jeden koutek se mu zvedne v tom charakteristicky křivém úsměvu který říká "budeš prosit, krásko" :D+ Uklidni se, nemám v úmyslu tě zbavit schopností. +uchechtne se blahosklonně+ Kdybych to chtěl, rozhodně bych tě předem nevaroval. +pozvedne obočí, jakože to je snad logický+ Tvoje magie je jiná, než naše, má jiná pravidla a jiné projevy. Chci ji poznat, pochopit a zdokumentovat. +objasní jí to přesněji+ Chci ji studovat a ty mi v tom budeš asistovat. +řekne tónem, který další debaty nepřipouští, že jí dovolil smlouvat jednou mu připadá tak akorát+ To pro začátek. Co se týče zbytku... uvidíme. +pousměje se provokativně, oči mu blýsknou a rty se zvlní vyzývavým úsměvem+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 26 srp 2013 01:09

+přimhouří oči a zvedne obočí stylem "to se ještě uvidí", svojí kůži nedá nejspíš snadno, alespoň to má momentálně v plánu. trochu se uklidní, když se zdá, že na ní nehodlá zkoušet kletby, které by jí o magii připravili, ale když jí řekne o co jde opět jí stoupne tlak+ Studovat? +zamračí se na něj, tohle se jí ani trochu nelíbí+ To je ta nejšílenější věc, kterou jsem kdy slyšela a že jsem toho slyšela dost. +napřímí se a založí si ruce na hrudi+ Jak dlouho si takový studium představuješ? Protože dost silně pochybuju, že bys jí zvládl poznat víc než já s ohledem k tomu, že s ní žiju a stále mě překvapuje. +zavrčí se sakrasmem v hlase a začne přecházet po místnosti, tři kroky k oknu a zpět k židli, potom tři kroky ke dveřím a zpět k židli a opět k oknu a tak znovu a znovu a podpatky tiše klapají o podlahu, jak přemýšlí+ A jak si to představuješ? Chceš do ní píchat klackem a očekáváš, že se ti nic nestane? +pohodí rozzuřeně rukou a odfkne si, jak uvažuje, jestli jí to všechno za tohle stojí, dovolit mu přiblížit se k ní tak blízko+ Tohle není sranda. Jak si řekl moje magie není jako vaše a čím víc jí budu dráždit tím větší je pravděpodobnost, že někdo přijde k úhoně. +pronese vážně a zvedne obočí stylem "a já to nebudu" říkajíc, že nemůže zaručit že se mu nic nestane ať už má v plánu dokumentovat její magii jakkoliv+ Pro začátek?! +zastaví se v půli pohybu rozčarovaná zjištěním, že by chtěl snad něco dalšího+ Co ti nepřijde dost hrabat se v mojí podstatě? Jak velký má být ten zbytek?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jade » 26 srp 2013 15:17

A šílený je špatný proč? +pozvedne pobaveně obočí+ Tak dlouho dokud bude potřeba. +pokrčí rameny+ Na rozdíl od tebe, já mám svoje metody a postupy, jak se dostat magickým věcem na kloub. +ušklíbne se koutkem úst+ Jistěže počítám s určitými překážkami, vím do čeho jdu. +zvážní, ať si jako nemyslí, že si jen tak něco vymyslí, a neumí se vypořádat s následky+ O mě se neboj, amazonko, mám se celkem rád, než abych si nechal zničit svůj pěknej obličej. +uchechtne se+ Pro začátek. +zopakuje, a úsměv mu zmizí z tváře+ A aby bylo jasno, já určuju, kam to zajde, já určuju, co všechno to bude zahrnovat, a určuju, kdy to skončí. +dívá se na ni vážně, oči mu ztvrdnou a hlas zchladne+
...with love.
Jade
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje