Pokoj č. 7 - Mr. Jade

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.13

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 25 srp 2013 00:29

(no jo, ono je tááák snadný, házet všechny do jednoho pytle :lol: ok, tuhle zkušenost by možná i Becca vzala jako drobnou, polehčující okolnost :D No jo, Spike a Angel, staří známí Beccy :lol: (já sem ty dva totiž přivedla a na žádost jsem je pak nechala Laně, aby je psala...sice jsem netušila, že si je Nef tak nějak zabookuje pro sebe, ale co už :lol: :P ) Heh, teď mě napadlo, že je to docela vtipný, Becca zas pro změnu chodila s kouzelníkem, což jeho matinka taky nedokázala zkousnout :lol:

áá, já jsem dobrá, asi si podám žádost o práci do Quantica :D jo, nadřazený... Becca začíná vrčet, tak asi zas ztratil pár plusových bodů :lol: ale do Guns ať klidně na nákupy dojde, zákazníky nezakusujem :D Jo, však já to trauma nemyslela na tebe, ale aby se přiznal Jade :lol: lach, doufám, že ji nemá doma ve skříni vycpanou, maminku :smich: I když Norman Bates tu ještě nebyl :smich: :lol: )
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 25 srp 2013 00:41

+celou dobu moc dobře vnímá reakce jejího těla a její magie, včetně těch maximálně jemných, které možná ani sama neregistruje, testuje ji a zlehka metaforicky řečeno ohmatavá okraje bariér toho, kam je schopná zajít, a kde jsou její hranice, kreslí si tu hranici v mysli, a podél páteře mu přejede příjemné uspokojení z toho, že se mu daří ji vyvést z míry a udělat si obrázek o tom, kam až ji může dohnat+ Sahám tam, kam sahat chci, a kdy chci. +poznamená tónem, který zamrazí hluboko v kostech, s varovným podtónem, než ji pustí+ Nespokojení odcházejí ti, kteří si ukousnou větší sousto, než dokážou spolknout. +pousměje se jedním koutkem poněkud blahosklonně, složí meč a zaklapne ho do pouzdra, nechá ho ležet na menším stolku a posadí se zpátky za stůl+ Většina odchází zcela spokojená a uspokojená. +dodá a v očích mu blýskne+ Jistě, rituál. +přikývne, vezme si skleničku s alkoholem a upije+ Našel jsem jeden, který by mohl vyhovovat tvým potřebám. Je v něm slabé přivolávací kouzlo, ale samo o sobě nedovede přitáhnout upíra na místo, kde ho chceš mít. Je to spíš... +zamyslí se nad tím, a v očích se mu objeví ten upřímně fascinovaný pohled, který má, když hovoří o magii a nepokouší se jí zrovna posmívat+ matoucí kouzlo. Určitým způsobem rozptyluje pochyby, které by mohl přinést zdravý rozum někoho, kdo je lákán do pasti. +vyloží jí to+ hlavní částí je samotná past, která ho dovede udržet na konkrétním místě podle tvojí volby. A pak je tam několik tipů na pokračování, protože přirozeně, držet upíra někde dokud nevyhladoví je poměrně časově náročná záležitost. +ušklíbne se+ Můj osobní favorit je magické vysátí energie až do bodu, kdy zkrátka zemře. +řekne způsobem, který naznačuje, že to nepreferuje jen u vypořádávání se s upíry :D+ Nicméně vyžaduje to celkem velké množství pokročilé magie. +opře se od křesla a dopije skleničku+ A teď k... řekněme bezpečností práce. +pousměje se trochu+

(co bys po něm chtěla prosím tě, je to magor... :D tak právě, jemu je to celkem jedno, ale jednak ví tohle, a druhak to o Nefině upíří části, a tak nějak dovede poznat, že možná kdysi měla trochu problém se s touhle částí sebe srovnat, takže vycítí, že to je určitá nejistota, skrz kterou k ní může, když se mu povede to v ní oživit, ono to je přece taková sranda, psychicky ničit holky... :D
no jo, to si musíte holky srovnat, jestli je dost sexy na to, abyste se nechaly ojet, nebo je moc velkej magor... :D na vztah bych ho každopádně nedoporučovala. :D
Ježiš, to ne. :D ale zavražděná asi bude, jde o to kým. :D
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 25 srp 2013 00:55

+přimhouří oči a semkne rty+ Pak se ale nesmíte divit, když se popálíte. +nemůže si prostě odpustit poslední zavrčení, protože se jí rozhodně nelíbí být takovým způsobem v ohrožení, zejména když si uvědomuje, že za to může z části i její vlastní chyba. proto ho má od chvíli kdy jí pustil na očích a nepřiblíží se k němu víc jak na pár kroků dokud si nebude jistá že po ruce nemá čepel toužící po něčí krvi+ Většina. +zkonstatuje a usadí se zpět do křesla a pozoruje ho pohledem, který může prozrazovat o tom, že pochybuje o tom, že by jí mohl zcela uspokojit, ale je to spíš podvědomá provokace než úmysl. nakloní hlavu na stranu a pozorně ho poslouchá a zřejmě svojí skleničku s alkoholem nechá netknutou není si jistá jestli je dobrý nápad pít něco o čem nemá ani tušení co to vůbec je a navíc na alkohol nemá chuť+ Jo, něco takového by rozhodně mohlo pomoc. +přikývne souhlasně, že je to něco co by jí mohlo vyhovovat, ale aby si byla jistá potřebuje znát víc než jen popis funkčnosti+ Magie není to, co mi dělá starosti. Ta past... co je na ní ještě potřeba? +zajímá se zaujatě, ale obezřetně+ Dostanu rukavice a helmu? +zvedne mírně obočí a rty jí cuknou v úsměvu jak se snaží předstírat že se jí jeho předchozí chování vůbec nedotklo a vůbec, že se nic nestalo+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 25 srp 2013 01:14

(zkrátka je to zmetek skrz naskrz:D no jako dost sexy je v každým případě :D hmm a kdo tu mluvil o vztahu? :D ani Becca není takovej masochista, aby do takovýho "vztahu" šla :D
lach, no já bych řekla, že by ani s vraždou svý matky neměl nějaký zásadní morální dilema :D on už by si to určitě nějak ospravedlnil :D a už mizím, akorát vám to tu zahlcuju :)) )
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 25 srp 2013 01:27

Občas, jistě. +přikývne pobaveně+ Nicméně to je přijatelná oběť za to, co se stane druhé straně. +usměje se jedním koutkem, a v očích mu blýskne+ Ta většina, která na to má žaludek. +ušklíbne se a sklouzne po ní pohledem jako by silně pochyboval, že zrovna ona mezi tuhle většinu patří; a na ten jeji pohled se jen vnitřně uchechtne, protože pozná, jak moc ji vyvedl z míry, a taky by se divil, kdyby si všechno nechala líbit jen tak, má rád, když se maso pod nožem trochu cuká :D a s moc snadnou kořistí by se neobtěžoval+ Opatrná. +přikývne spokojeně+ Krev. Spousta krve. velká spousta krve. +pousměje se křivě+ Tak velká, až to vyvolává otázku, jestli jsi ochotná pro tuhle svoji malou misi někoho zabít. +pozvedne obočí s kapkou zvědavosti, natáhne ruku a z trezoru přiletí svitek zapečetěný černým voskem a dosedne na stůl před Neferet. Až ho otevře, uvidí tam popis relativně jednoduchého rituálu, který v podstatě obsahuje jen dvě tři složky, většina z toho je krev, jedna kterou pravděpodobně obětuje bez váhání a druhá krev, kterou by mohla mít trochu problémy prolít; pak nákres symbolu a popis magického zaříkávání, a už na první pohled to není žádný víkendový čarování+ Ne. +zavrtí hlavou pobaveně+ Krásné věci se nezakrývají. +poznamená bez změny výrazu nebo tónu+ Ten meč si po použití vezmu zpátky, to jsem už řekl. Jde o ten rituál. +opře se v křese a nohu si kotníkem opře o stehno+ Tohle není jenom nelegální magie v šedé zóně, tohle je nebezpečná, špinavá a hnusná věc, která musí zůstat hezky pod pokličkou. Je mi jedno, co s tím budeš dělat, a na co to použiješ, ale až s tím skončíš, tenhle pergamen zmizí z povrchu země. A při jeho provádění bude přítomen nejmenší počet lidí, jaký půjde, důvěryhodných lidí. +zdůrazní to, a úsměv mu zmizí z tváře, na okamžik s ní mluví smrtelně vážně+ V tomhle případě neberu rukojmí, jestli se zmínka o tomhle dostane ven, osobně půjdu zahladit stopy. +dodá tónem, který jasně dává najevo, co to znamená+ Ručíš mi za to. +poznamená ještě a pak se mu rty znovu zvlní v pobaveném úsměvu plném očekávání+ A pak je tu pochopitelně otázka platby. +řekne pomalu+

(to je rozumná, nejsem si jistá, jestli bych někoho zvládla psychicky mučit tak důkladně a tak dlouho. :D zkrátka to není ten typ "v posteli na tebe budu drsnej, ale miluju tě a nikdy bych ti neublížil", ale spíš typ "ani si nevybaluj, pravděpodobně tě podříznu ve spaní"... :D s tím ostatním on je svolnej pořád, to jo. :D )
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 25 srp 2013 01:44

+měří si ho přimhouřeným pohledem a čím dál tím víc se cítí nesvá a nepříjemně, ale ne natolik, aby zvedla kotvy dřív, než bude vše vyřešeno a uzavřeno. podmračeně a zamyšleně zabubnuje nehty o opěrku židle+ Čí krev? +zaměří se raději na důvod proč tu je. obezřetně se natáhne pro svitek, a když nikdo neprotestuje rozlomí pečeť a svitek rozvine. na chvíli se začte a jen v tichosti pohybuje očima ze strany na stranu jak pozorně čte, pak svraští obočí jak nad tím uvažuje, zamračí se a nakonec nasadí klidný vyrovnaný výraz+ Ani krev nebude problém. +zamručí a svitek opět svine, i když by lhala sama sobě kdyby tvrdila že nebude při získávání druhé složky protestovat a snažit se jí nahradit. obočí jí bezděky vylétne nahoru, když se jí zdá, že by mohl bud její vlasy nebo ruce považovat za hezké, ale nijak víc to raději nekomentuje+ Jistě. +přikývne že vrácení meče bere v potaz a počítá s ním, a po dlouhý době má pocit, že jeho jednání chápe a to když mluví o absenci úniku informací+ Chápu. Nikdo nepovolaný se o tom nedozví. +přikývne naprosto vážně, protože to není zrovna něco o čem by se chtěla šířit a chápe, že se o tom nikdo cizí nesmí dozvědět+ Jistě, platby... +protáhne a složí si ruce do klína+ Už jste zjistil, čím bych vám mohla být nápomocná? +zvedne zvědavě obočí a nakloní hlavu na stranu očekávajc s čím na ní přijde+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jade » 25 srp 2013 02:09

+pozorně ji pozoruje, zatímco si čte svitek, a souhlasně přikývne, vnitřně spokojen+ To doufám, už kvůli tobě. Nemám rád nesplacené laskavosti. +ušklíbne se trochu+ Myslím, že jsem přišel na to, co bys pro mě mohla udělat.+přikývne, a oči mu blýskají způsobem, jaký naznačuje, že se nemůže dočkat, až se to dozví+ Objevila se mi zakázka, kterou potřebuji přednostně vyřídit. VIP. +pousměje se poněkud lascivně+ Jde o hon na několik upírů, zkrátka je potřebuji poměrně rychle chytit, dostat z nich určité informace, a to jakýmkoliv způsobem, a pak se jich zbavit. +vykládá bez emocí+ Těžko můžu přejít příležitost zaměstnat takovou expertku na upíry, když ji mám k dispozici. +protáhne posměšně, jako by tím expertstvím nenarážel jen na ten její současný hon na Slanderse+ Někteří z nich taky dovedou kouzlit, a já momentálně nemám dost volných lidí zběhlých v tomhle oboru. +pokrčí rameny+ Chci abys vedla skupinu mých lidí a osobně se o ty upíry postarala. Mám nějaké tipy kde byste měli začít hledat. +dodá a podá jí osm celkem tlustých složek, každá na jednoho upíra a v každé je všechno, co se na někoho dá vyšťourat, od lidského života, přes smrt a proměnu, vzhled, charakter, zvyky, mateřská znamínka až po všemožné preference, a také spousta fotek neznámých ozubených obličejů, tedy neznámých až na poslední dvě složky. Když otevře ty, civí na ni dvě velmi důvěrné známé tváře, a když sklouzne očima níž, jsou tam odstavce a odstavce drobných detailů, které dobře znala, malé zlozvyky a slabosti, zkrátka všechno, dokonce jedna fotka, jak ty dva někdo zachytil při polibku, hrubém a zdánlivě bez emocí, zkrátka celý Spike. Jade celou dobu mlčí, opřený v křesle, ale pohledem se pase na jejím obličeji a hledá každý záchvěv reakce+

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb2 ... Angel1.jpg
http://img.karaoketexty.cz/img/artists/ ... -98277.jpg
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 25 srp 2013 02:30

+pozorně ho poslouchá a obezřetně sleduje, nelíbí se jí pohled, kterým se na ní dívá. jako by byl pavouk co jí zamotává do kokonu a těší se, až si na ní bude moc pochutnat. jenom po něm střelí pohledem, když v jeho hlase zaznamená posměch a nemá nikterak potřebu se hájit nebo se s ním začít dohadovat. jeho žádost se jí moc nezamlouvá, ale není to něco s čím si nedokázala poradit, alespoň to si myslí do chvíle, než si od něj vezme složky. zamyšleně otevře první složku, podívá se na fotku a prolistuje pár stránek poznámek, než uzná že ten by šel, složku zavře a přesune se k další a tak pokračuje všech šest složek, než otevře sedmou. ve chvíli kdy jí padne zrak na důvěrně známou tvář by se v ní krve nedořezal. ztuhne uprostřed pohybu a přes tvář jí proběhne směsice emocí od překvapení, šoku, přes bolest až po vyrovnanou masku, kterou si vzápětí nasadí, když si uvědomí, že jí pozorně sleduje. pevně zatne čelist a přesvědčuje ruce, aby se jí přestali chvět, když špičkami prstů jedné přejede zlehka po fotografii k textu pod ní, který se ani nenamáhá číst. nechce ho číst, protože ví co tam najde a dokud si to nepřečte, může předstírat, že jí se to netýká. složku zase zavře a nahlédne do poslední u které tuší, co najde. hrudník se jí trhavě zvedne, když se roztřesně nadechne a na chvíli má pocit, že se na ní ze všech stran hrnou vzpomínky, které jsou momentálně nevítané, zejména v tuto chvíli. i druhou složku zavře aniž by si něco přečetla nebo prolistovala pár stran a teď už jí je naprosto jasné, odkud vítr vane, co se týče řečí, které Jade měl a jistě bude ještě mít+ Jsem si poměrně dost jistá, že jsem při našem posledním setkání řekla, že platbu provedu pokud se nebude týkat někoho z rodiny, přátel nebo těch, co mi jsou blízcí. +zvedne k němu v tuto chvíli uzavřenou nečitelnou tvář a hlas má poněkud chladnější, jak se snaží před ním skrýt všechny své pocity+ A za tím si stojím. +její hlas zní pevně a rozhodnutně, když se nakloní dopředu+ Nemám problém jít po vašich upírech a dostat z nich informace, ale na tyhle dva si budete muset najít někoho jiného. +položí před něj trošku z výšky složky, takže papírové desky plesknou o stůl ale papíry se nerozletí, jak je zároveň vytočená z pocitu, že jí tohle dělá všechno na schvál+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jade » 25 srp 2013 02:43

+klidně ji pozoruje, ukládá si do paměti každý záchvěv emoce a zakládá je do svojí mentální složky, a když jeho návrh odmítne, jeho úsměv se paradoxně ještě rozšíří+ A já jsem ti dal slovo, že platit budeš ty, a nebudu to přenášet na kohokoliv jiného, tobě blízkého. Uvědom si, že ze... starých známostí +ušklíbne se+ se k tobě chovám poměrně slušně. Uvědom si, o co všechno bych si mohl říct a neřeknu. +poznamená jenom+ Ale jak chceš, já nikoho do ničeho nenutím. Neplatíš, nedávám. +pokrčí rameny, a ani nevypadá zklamaně nebo naštvaně, mávnutím ruky si přivolí pergamen s rituálem, a krabice s mečem zajede zpátky do trezoru+ Tu kletbu můžeš brát jako pozornost podniku. +ušklíbne se trošku+ Takže předpokládám, že náš rozhovor je u konce. +poznamená a přitáhne si její netknutou skleničku s pitím, zakrouží si tekutinou pod nosem a víc už jí nevěnuje pozornost+

( a já jdu spát. :))
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 25 srp 2013 02:53

Ale jistě já si to uvědomuji, ale to neznamená, že kvůli tomu půjdu po někom, kdo mi byl blízký. +zavrtí hlavou a zamračí se. jen těkne pohledem k meči, který se ztratil v trezoru a přimhouřenýma očima sleduje pergamen s rituálem, jak uvažuje. bez meče se obejde, ale kdyby si aspoň pamatovala tu kletbu, co je třeba k aktivování kruhu+ Pokud si ale dobře vzpomínám, tak jsem neřekla, že nezaplatím. Těch šest vám najdu a ty informace dostanu. +upře na něj pohled svých hnědých a naprosto vážných očích+ Berte nebo nechte být a najděte si něco jiného, ale nemůžete říct, že jsem nebyla ochotná zaplatit. +vytáhne se elegantně na nohy a zamíří ke dveřím neochotná dát najevo jak moc jeho pomoc potřebují a už teď přemýšlí jestli ten rituál budou moci něčím zaměnit, možná by si i mohla vzpomenout na tu inkantaci, když jí někdo pořádně praští, pokud to neudělá ona sama protože mám na sebe momentálně dost zlost+

(taky bych měla jít :D dobrou :) )
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje