Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Byron » 26 črc 2013 02:32

Mě nic není. +odpoví ji+ Jo vrátili se všichni. Jsou tady. Co kdyby sme je nechali a šli si hrát na doktora? +navrhne ji s mírným úsměvem+ Jsi pěkně dodrana. +řekne a pokusí se v hlase zahnat obavy+ Pobavit se o tom můžeme potom. Rozeslat dekovny kartičky a tak. +zamává rukou+ A já potřebuju cigaro. Proč jsi tam zůstala? +nakonec to nevydrží a přece jenom se zeptá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2013 02:41

Všichni. +přikývne a nedovede úplně zakrýt, jak moc se jí ulevilo+ Všichni ne. +zavrtí potom hlavou a vyhne se mu pohledem, pořád musí myslet na Touhu, a co se s ní stalo; těm co jsou při vědomí poděkuje jak nejlíp dovede a nabídne jim, ať tam zůstanou, dokud jim nebude líp+ Pojď. +usměje se potom na Byrona, chytne ho za ruku a dovede ho nahoru do ložnice a rovnou do koupelny, svlíkne mu tričko a přejede prsty po těch modřinách, co má po těle+ Já jsem to nestihla. +kousne se do rtu+ Ty si myslíš, že jsem chtěla? Já tam nechtěla zůstat! +koukne na něj naléhavě, a když se taky svlíkne, vleze pod sprchu, a začne z něj pomalu smývat krev a omývat mu rány+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » 26 črc 2013 21:42

+v určený den ráno jim zazvoní u dveří delegace ze salonu krásy, kosmetička, kadeřnice i manikérka a vezmou si Viki do parády od hlavy až po paty, udělají jí kompletní (údržbu :D ) kosmetiku a decentní svatební líčení, účes přesně podle jejího přání, zkrášlí jí ruce i nehty, prostě z ní udělají nejkrásnější nevěstu v kouzelnickém světě a když jsou spokojené s výsledkem, zase rychle odejdou, aby nervózní nevěstu nezdržovali+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2013 21:58

+dostanou pořádný dýško a pusu a slíbí jim kus svatebního dortu :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 16 srp 2013 00:23

+objeví se na kraji lesa na hranici pozemků a zamračeně se rozhlédne kolem. je si poměrně dost jistá, že měla namířeno do jejich středu, ale něco jí v tom zabránilo. nejspíš ochranné kouzlo, když už nic jinýho, tak alespoň ochranu před nezvanými návštěvníky tady mají, což je poměrně velký plus. obezřetně se vydá směrem k domu, pěšky a poměrně dál než by očekávala, ale alespoň má čas utřídit myšlenky a přemýšlet. zastaví se až na prahu domu a naposledy se rozhlédne kolem sebe, než rázně, ale stále ještě přeci jen vychovaně, nechce se jim probourat do vstupní haly, zaklepe a čeká až někdo přijde otevřít. nic si nedělá s tím, že musí vypadat poměrně nezvykle, v plátěných kalhotách a bavlněné košili. s dýkami upevněnými k vnějším stranám stehen a dalšími skrytými pod rukávy a kdo ví kde ještě a s cestovním pláštěm přehozeným přes ramena+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2013 00:33

+akorát se po x dnech vyhrabe z pokoje, Byron je zrovna ve sprše, pro změnu jednou taky sám, tak že sleze zatím do kuchyně jim udělat nějakou sváču, oblečená na přijímání hostů zrovna moc není, má akorát kalhotky a Byronovo triko, a vlasy poněkud sugestivně rozcuchaný, a celkově vypadá, že už pár dní neviděla slunce,když uslyší zaklepání, Jeefes je zrovna někde v hloubi domu, tak otevře sama, a poněkud na Neferet vejrá+ Ahoj. Ty neseš tu pizzu? +vypadne z ní nejdřív, pak ji přejede pohledem, a dojde jí, že žádnou nenese :D+ Asi ne. +zhodnotí to+ Ty jsi od Byrona? +přimhouří oči, jak se snaží vzpomenout, jestli už ji viděla na nějaký párty, a otevře dveře víc, aby mohla dovnitř, ale jak kolem ní prochází, všimne si záblesku oceli, přece jen těch pět let vedle Jadea netrávila jen v posteli, takže během sekundy má Nef připíchlou ke stěně se špičkou hůlky na krku (by mě zajímalo, kde schovávala hůlku teda :D)+ Poslal tě Jade? +sykne na ni+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 16 srp 2013 00:48

+poněkud netrpělivě poklepává nohou jak čeká jestli někdo otevře nebo ne, z hlubin domu k ní sice doléhají nějaké zvuky, ale klidně to můžou bejt krysy nebo pes, což jí moc neuklidní. když se konečně začnou dveře otvírat nahodí přijatelný společenský výraz, který jí však z tváře rychle zmizí, když se před ní objeví polonahá žena, která zřejmě před chvílí vylezla z postele kde nejspíš nebyla sama. brada jí trošku poklesne a pohled říká něco ve smyslu "no to si snad děláte prdel" zejména, když se zeptá jestli nese pizzu+ Pizzu? Vypadám snad jako puberťáckej poslíček? +zvedne mírně obočí a ano i poněkud pobaveně+ Od koho? +zatváří se poněkud zmateně, ale proklouzne kolem ní dovnitř, když už jí nabízí tu možnost s tím, že se zmíní o svojí sestře, ale ve chvíli, kdy se jí žena bez varování a zničeho nic dotkne odsune myšlenky na sestru stranou a ve chvíli kdy jí žena přirazí ke stěně už v ruce drží dýku, kterou jí přitiskne těsně pod hrudní koš+ Tak za prvé dovol, abych tě upozornila na to, že než stačíš říct jediný slovo tak si moje dýka dá rande s tvým srdcem. +zasyčí nazpět a zlehka dýkou přitlačí, aby jí žena cítila na kůži+ Za druhé, absolutně netuším, kdo je ten Byron nebo Jade nebo kdokoliv další na koho se mne zřejmě během několika dalších minut pravděpodobně zeptáš. +ucedí jak se snaží být v klidu připomínajíc si, že by asi neměla na prvním setkání zabíjet přátele svojí sestry+ A za třetí... těší mne. Jsem Neferet a ty budeš zřejmě ta Jasminina kamarádka, u které prý bydlí. +nakloní hlavu mírně na stranu v gestu říkajícím, že se opravdu nechce prát, alespoň ne hned. ovšem musí uznat, že se jí líbí ženin přístup. ochranná kouzla kolem domu a dobré oko, jelikož musela zachytit pohledem některou z jejíc dýk a reflex má zřejmě taky vynikající+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2013 00:56

Tak jo! +vytřeští poněkud oči, když hned ucítí na kůži ostří, a nechá rozpustit kletbu, co už má na jazyku+ Neferet. +zamračí se, protože to jméno už určitě někde slyšela+ Jo, ty jsi ta Jasminina sestra. +rozjasní se jí, a pustí ji, hůlku si zastrčí do vlasů a použije ji místo jehlice, aby trochu zkrotila to roští+ No to máš říct hned. +zazubí se+ Obvykle takhle hosty nevítám, na druhou stranu obvykle k nám nechodí ozbrojený po zuby. +odstoupí od ní a omluvně se uculí,a víc už jejím zbraním pozornost nevěnuje, asi už jim domů přinesli ledacos :D+ Já jsem Victoria. +podá jí ruku, a radši jí nejdřív ukáže, že v ní nic nemá, aby neschytala jednu do zubů+ A jen tak mimochodem, myslíš, že musím něco říkat, abych ti prohnala tělem nějakou škaredou kletbu? +pozvedne obočí, a pokračuje do obýváku, jako by úplně samozřejmě předpokládala, že se k ní připojí+ Tak co tě k nám přivádí? +zajímá se cestou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 16 srp 2013 01:06

+poměrně trpělivě čeká až si to žena v hlavě urovná+ Jo to budu já. +pokývá souhlasně hlavou a jakmile má volný osobní prostor zastrčí dýku zpět pochvy v rukávu a ukáže prázdné ruce, aby nedošlo k dalším nedorozuměním+ Měla jsem to v plánu, ale nějak jsem k tomu nedostala příležitost. +pokrčí zlehka rameny, že po ní hned skočila aniž by se zeptala na jméno+ Jo... no... za to bych se asi měla omluvit. Nějak jsem se nestihla vhodněji obléknout. +kecá, přišla si to omrknout a bez zbraní se něco takového nedělá :D navíc se vrátila z lovu, i když potom šla údajně na večeři a dala si koupel :D + Těší mě. +stiskne jí pevně ruku, ne moc pevně ale tak akorát a dokonce se pousměje. zdá se, že se jí Vicky zamlouvá+ Ne, byla to spíš jen řečnická myšlenka. Většina lidí se na ní chytne. +pokrčí zlehka rameny a v očích jí vesele zajiskří, než zamíří za zřejmě paní domu+ Jasmine, samozřejmě. +pousměje se+ Potřebovala bych s ní probrat pár věcí, ale na Darktoru nebyla. Prý poslední dobrou přebývá zde. +snaží se tvářit jako že všechno ví a zároveň z ní nenápadně tahá informace+ Je tady? +zajímá se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2013 19:07

+kolem půlnoci už to nevydrží, spolkne hrdost a nechá mu zprávu v hlasovce, ať se aspoň ozve, když už se nevrací, pak si sedne na schody v hale, opře se o zábradlí a jen tam potmě sedí a kouří, občas si otře slzy, a čeká+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house