Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Tony Dolohov » 11 srp 2013 19:36

Vážně? Tak to tě budu muset tedy seznámit s nějakým svým kolegou, který není zadaný, je dostupný a neznáte se. Nemáš nic proti smrtijedům? +zeptá se pro jistotu s pobaveným úsměvem+ Je to nějaká mudlovská pohádka pro dospělé. Nějaký mudla se pokoušel popsat náš kouzelnický svět, tak jsem na to docela zvědavý. Nevím ale, jak mně to bude bavit, dobro tam prý zvítězí nad zlem +ušklíbne se lehce opovrženě+ No, před spaním se dá dělat spousta věcí, ale hrát šachy by mně opravdu nikdy nenapadlo. Ale to záleží na vkusu každého jednotlivce +mrkne na ni pobaveně+ Neříkal jsem, že vyhraju, jen jsem se ptal, jaká bude odměna pro vítěze. Abych věděl, jestli se mi vyplatí vyhrát, nebo spíš prohrát +uculí se nevinně jako anděl+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 11 srp 2013 19:47

Počkej, nech mě chvíli přemýšlet. +zamyšleně si poklepe prstem o brachu a zatváří se velice hloubavě+ Moji dva nejlepší přátelé jsou Smrtijedi... hmn... hmn... myslím, že proti Smrtijedům nic vlastně nemám. +zazubí se na něj nakonec vesele+ A máš spoustu takových kolegů? +zajímá se s veselým jiskřením v očích+ Myslela jsem, že mudlové o vašem světě nic neví. Nebo by neměli vědět. +podiví se, že se někdo pokoušel popsat kouzelnický svět lidem co nekouzlí+ No, tak třeba tě to překvapí. Zkusím schválně jeden výtisk sehnat a uvidíme. Pokud tě to nebude bavit, tak ti nikdo nebrání v tom, aby si místo čtení navrhl něco jiného. +zamává na něj svýma řasama a vesele se zazubí+ Opravdu nenapadlo? No je fakt, že někdy mívám zvláštní nápady. +zasměje se vesele+ Jo takhle. Ale to je velice prohnané. +zatváří se uznale, i když jí oči vesele svítí+ Dobře, takže... nějaký nápad? Mě nenapadá nic moc konstruktivního. Jenom striptýz nebo masáž. +tváří se jak nevinnost sama+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 12 srp 2013 21:24

No pár nezadaných přátel by se určitě našlo. Jen tě musím předem upozornit, že život se smrtijedem není žádné peříčko. Nemůžeš říct, že jsem tě nevaroval +uculí se na ni vesele+ No právě, mudlové o nás nic neví a proto jsem zvědav, jak si ten náš svět představují +vysvětlí jí, proč vlastně on, smrtijed, chce číst něco tak podřadného, co napsal nějaký mudla+ Co... striptýz? +málem mu zaskočí doušek piva+ Ty bys byla opravdu schopna převést striptýz, kdybys prohrála? +zeptá se nevěřícně+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 12 srp 2013 21:51

Neboj se, něco takového ti určitě vyčítat nebudu. +zazubí se na něj vesele+ A myslíš, že bych se tvým přátelům mohla líbit? +načančá si konečky vlasů a hodí po něm svůdným očkem, ve kterém jí vesele jiskří+ Hmn... pravda... něco takového by mohlo být hodně zajímavé a zábavné. +poklepe si zamyšleně prstem o bradu a pak se vesele usměje, aby se vzápětí rozesmála, když se jí tam málem začne dusit+ No jistě, pokud bych se o to vsadila. +přikývne naprosto vážně+ Ale uznávám, že bych víc jak do spodního prádla asi nešla. +zakření se rošťácky+ Navíc aspoň bych měla motivaci, abych vyhrála. +zavlní významně obočím, protože při prohře by striptýz platil i pro něj samozřejmě+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 13 srp 2013 19:25

+uculí se pobaveně, jak se tam Nef před ním parádí+ Proč by ses neměla líbit? Jsi krásná žena, neznám chlapa, který by se za tebou rád neotočil. Skromnost v tvém případě není na místě +složí jí upřímnou poklonu+ Naopak, do spodního prádla by mi to úplně stačilo. Když to nejkrásnější u žen zůstává zahaleno, je to tajemné a nesmírně vzrušující a nabízí spoustu možností k vlastním fantaziím. A to finální tajemství si pak stejně radši pomaloučku odhaluji sám +oči mu svítí, když o tom vypráví, jakoby si to už přímo představoval+ Já neprohrávám +ujistí ji s rošťáckým úsměvem+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 13 srp 2013 20:35

No já nevím jaký vkus můžou mít tvoji přátelé. Třeba mají raději blondýnky nebo černovlásky. +zamává na něj řasama, ale pak se skutečně začervená a sklopí oči, protože takové komplimenty neslýchá denně+ Tak počkat... o finálním odhalování nebyla ani řeč. Maximum je spodní prádlo. +zasměje se vesele a v očích jí rošťácky svítí+ A já taky ne. +opře se pažemi o stůl a provokativně se k němu nakloní+ Tak co s tím uděláme? +zvedne mírně obočí a našpulí zlobivě rty+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 13 srp 2013 21:41

Na barvě vlasů nezáleží... většinou +uculí se+ Někdo je na blondýnky +rozšíří se mu zorničky+ někdo na brunetky a někdo zase na zrzky. Každý si najde to své. Jací muži se naopak líbí tobě? +zeptá se zvědavě+ Merline, ne! +nahlas se rozesměje, že je fakt štěstí, že jsou v salonku sami+ Já jsem to finální odhalování myslel všeobecně... jako v praxi. Ne že bych se po tom striptýzu na tebe vrhl a svlékl tě +vysvětlí jí se smíchem+ Tedy... ne že by to nebylo lákavé... +dodá ještě lišácky, když se konečně přestane smát+ Ale přátelství, obzvlášť nejlepší přátelství, já zásadně nikdy nezneužívám k něčemu tak nízkému jako je sex na jednu noc +mrkne na ni přesvědčivě+ Neprohráváš? V tom případě to bude tedy asi nerozhodně... pat. Takže žádná odměna pro vítěze nebude +pokrčí zklamaně rameny, ale oči mu hrají šibalstvím+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 13 srp 2013 21:56

No já. +promne si na oko zamyšleně bradu+ Když nad tím tak přemýšlím, tak asi nejsem na nějaký vyloženě typ... spíš muž v sobě musí mít takovou tu správnou jiskru a je jedno jakou barvu vlasů má. +pokývá hlavou a vesele se na něj usměje+ No tak to ti tedy děkuju. +zatváří se na oko uraženě, jakože by byla tak ošlivá že by o její svlečení nestál, ale pak se vesele rozesměje, protože to nemyslela vážně+ Tak to máš štěstí, už jsem se začínala cítit nechtěná. +zamrká na něj vesele, když se přizná že by takový svlíkání bylo přeci jen lákavé+ Tak to je jedině dobře. V tomhle jsme za jedno. +usměje se na něj a pokývá vážně hlavou, že nejlepší přátelé se prostě nevyužívají k jednonočnímu sexu, jelikož nejlepší přítel je ještě víc vzácnější než příležitostný milenec+ Ah... tak to tedy ne. Já chci odměnu. +vystrčí bojovně bradu vpřed+ To by v tom byl čert, abych tě neporazila. +prohlásí rozvášněně a v očích jí vesele jiskří+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 14 srp 2013 20:09

Myslel jsem si to, že u žen tolik nerozhoduje barva vlasů jejich protějšků. Muži si na tohle potrpí mnohem víc +přikyvuje zamyšleně+ Nechtěná? Ale prosím tě, vsadím se, že musíš odhánět nápadníky jako dotěrné mouchy +mrkne na ni vesele+ Takže ty by ses klidně upsala čertu, jen abys mě porazila? To ti na té mé prohře tak záleží? +zasměje se pobaveně a pak dopije pivo a zamává na obsluhu+ Dáš si ještě něco? +zeptá se Nef+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 14 srp 2013 20:18

Já? +zasměje se vesele když si ty mouchy představí+ Naštěstí ne, přeci jen čeho je moc... +zazubí se na něj vesele a dopije sklenku+ To ne, spíš mi záleží na mojí výhře a to je rozdíl. +zvedne důležitě prst a vesele se zasměje+ Ale uznej, kdo by si nechal ujít jedinečnou příležitost opět sledovat nejobávanějšího smrtijeda, jak předvádí striptýz. +zazubí se na něj vesele+ Ne, myslím, že pro dnešek mám dost. +zavrtí hlavou a usměje se na něj+ Myslím, že na mě pomalu padá únava a ještě bych si potřebovala promluvit se sestrou. +pousměje se omluvně, že ho brzy nejspíš opustí buď usne nebo vyrazí na cestu+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince