Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Tony Dolohov » 05 srp 2013 19:34

(malá sestřička? Nespletla ses? :pii )

+poslouchá tu její obšírnou studii do hlubin ženské duše a jen kroutí hlavou+ Zírám, jak to máte vy ženy dokonale promyšlené... ty vztahy s muži (ehm, to s tou pokousanou retardovanou blondýnkou nenarážíš na Styx, že ne? :vyprask: :lol: ). Asi vám ženám nikdy neporozumíme. My chlapi si nepotřebujeme něco dokazovat, jsme prostě s tou, která se nám líbí a nemáme potřebu se s ní chlubit kamarádovi. Ale dobře, že to vím, teď si toho budu víc všímat a odhadovat, do které kategorie bude patřit má příští milenka +uculí se pobaveně+ Mimochodem, do které skupiny patříš ty? +zajímá se s potměšilým úsměvem a poděkuje obsluze za další pivo+ Kde vlastně chceš zůstat, až si vyřídíš ty záležitosti se Sendersem? Vrátíš se natrvalo zpátky na Darktor?
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 05 srp 2013 20:05

(eee ona si myslí, že ne :D a ne nenarážíme na Styx neboj, protože Styx není retardovaná :D )

Promyšlený to může být sebevíc, ale vždycky se najdou vztahy, který se tomu vymykají. +pokrčí zlehka rameny+ Vážně nemáte tu potřebu? +zvedne pobaveně obočí+ Možná nejde o oblast upírů a vlkodlaků, ale jen o normální lidi či čarodějky... ale proč asi jdete po těch nejhezčích? Kvůli jejich inteligenci to asi nebude, ne? +zazubí se na něj vesele+ Klidně odhaduj, ale pak mi řekni jak si dopadl. Docela by mě zajímalo, jestli jsem se trefila do rozdělení skupin. +zasměje se tiše a pokývá hlavou s úsměvem na obsluhu, když si od ní bere další sklenku vína+ Já? No... momentálně nemám ani zdání. Nejspíš do tý skupiny, která jim určitým způsobem rozumí, i když bych se nejraději od veškerého nadpřirozena držela co nejdál, ale obávám se, že to mi neprojde. +pokrčí zlehka rameny a pak se zamyslí+ Ale myslím, že jsem patřila do tý skupiny beznadějně zamilovaných. +pokrčí nakonec zlehka rameny+ Nechtěla jsem se s nimi nikomu chlubit, prostě jen být s nimi. A co se týče toho, že jsem je nechala pít mojí krev? Chápu co to pro ně znamená a věděla jsem, co to znamená pro mě. Je to jeden ze způsobů jak jim ukázat a dokázat, že jim naprosto důvěřuješ. Způsob jak se jim bezbezně dodat, spojit se s nimi, mít k nim blíž a to jsem v tu dobu chtěla. Myslím, že s odstupem času jsem dosud nepochopila, proč zrovna oni. +pokrčí zlehka rameny a mávne nad tím rukou, že je to vlastně úplně jedno+ Ještě nevím. Myslím, že to záleží na tom jestli mě tu bude něco držet. Za přáteli můžu přijet kdykoliv, projít portálem trvá jen pár vteřin a nikdo kdo by mě tu držet dvacet čtyři hodin denně tu není. Vyjma Jasmine, ale předpokládám, že ta se vrátí zpět domů. +to si aspoň myslí+ Ale nic není definitivní, pořád se může stát spousta věcí. +pousměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 07 srp 2013 21:43

Proč jdeme po těch nejhezčích? +zamyslí se+ Možná proto, že jsou reprezentativní, že je na co koukat. Například při sexu se líp kouká na hezkou tvářičku, než na nějakou ošklivku. To by se ten sex taky nemusel pak vůbec povést +ušklíbne se se smíchem+ A když je krásná a ještě k tomu inteligentní, tak to je úplně ideální kombinace +uculí se a zadívá se na chvíli z okna na tu dovádějící mládež+ Takže ty patříš do té romantické kategorie...jsem to tak nějak tušil. Ale zrovna tyto ženy to nemají v životě moc jednoduché +pokývá zkušeně hlavou+ Ano, může se stát cokoliv, co tě tady přinutí zůstat. Třeba zrovna ta romantická láska +mrkne na ni s úculem+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 07 srp 2013 22:48

+poslouchá ho a párkrát zamrká, než se vesele rozesměje+ Ale vidíš... reprezentativní, takže se s nimi chcete chlubit. +zazubí se na něj vesele+ Krásná a inteligentní... to je spíš vražedná kombinace. +zasměje se tiše a chopí se skleničky, aby upila vína+ Jo v jejich případě tomu tak bylo. Popravdě nevím... nevím jestli do ní stále patřím. Jako by ta rána prostě nešla zacelit a poslední po čem toužím je romantický románek. +zavrtí mírně smutně hlavou+ I když pravdou je, že mi to chybí. Ta mužská přítomnost, blízkost ... myslím, že je už jsem dostala z hlavy, více méně, ale jít večer spát a probouzet se každé ráno sama... někdy mám pocit, že na to si nezvyknu. +zavrtí smutně hlavou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 08 srp 2013 18:55

+zamyslí se a pak se pobaveně zasměje+ No jo... svým způsobem máš pravdu. Připouštím, že se vlastně rád tak trochu chlubím před ostatními smrtijedy se svým úlovkem. Hm, takových krásných a inteligentních vražednic je tady povícero... tebe nevyjímaje. Jeden aby si na vás musel dávat dobrý pozor +mrkne na ni lišácky, aby to jako nebrala vážně+ Neboj, všechno jednou přebolí, to mi věř +položí jí povzbudivě svou dlaň na její ruku+ Trvá to dlouho, celá léta, někdy se to nezahojí vůbec, ale člověk si zvykne na všechno. I na to, že je sám. Sám to znám moc dobře, chodit sám spávat a sám se probouzet. Naštěstí jsem z práce vždycky hodně utahaný, jen padnout do postele, a v tu chvíli jsem opravdu vděčný, že v ní není nikdo, kdo by mě nenechal spát +zavtipkuje, aby zahnal ty její skleslé myšlenky+ Nebuď smutná... když tak tě někdy večer přijdu potěšit. A ty zase mně. Taková vzájemná přátelská výpomoc +uculí se na ni potměšile+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 08 srp 2013 19:26

Tak vidíš. +zasměje se+ Takže jsme všichni v podstatě stejní, jenom si prostě nerozumíme. +zazubí se vesele+ Sakra a já se snažila vypadat tak nevinně... +povzdechne si dramaticky, když jí řekne, že je inteligentní vražedkyně a lišácky na něj zamrká. zvedne k němu smutný pohled a koutky úst jí zacukají v milém drobném úsměvu, když jí položí dlaň na hřbet ruky a snaží se ují ukonejšit a povzbudit ji+ Slibuješ? Slibuješ, že se všechno urovná? +podívá se na něj s nadějí, jako by mohl mávnout kouzelnou hůlkou a všechny její bolístky, strachy a smutek vymazat, i když ví, že něco takového jí slíbit nikdo nemůže+ Jo, zdá se, že je to někdy výhoda. +rty jí zacukají v úsměvu, když vtipkuje+ Opravdu? Přijdeš mi číst horory před spaním? +zazubí se na něj a v očích jí vesele zajiskří+ To by se mi líbilo. +prohlásí nakonec naprosto vážně, taková přátelská výpomoc, i kdyby měla chodit číst ona jemu+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 09 srp 2013 20:32

Tak tohle ti neslibuji. Hodně záleží i na tobě, jak rychle se dokážeš s tím rozchodem vyrovnat. Nejlepší terapie je prý znovu se zamilovat +uculí se+ Ty bys chtěla před spaním číst horory? A nebála by ses? Tak to já přinesu sebou svůj „deníček“ z misí +ušklíbne se vesele, že to bude asi počteníčko+ Co bys četla ty mně, aby se mi dobře spalo? +zajímá se pobaveně+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 09 srp 2013 20:46

+trochu hořce se pousměje+ Opravdu? No kdybys věděl o někom do koho bych se mohla zamilovat, tak mi řekni. +pousměje se trošku smutně+ Já a bát se hororových příběhů? +vystrčí bradu bojovně dopředu, ale vesele se u toho culí+ Tak fajn. Dones ho a uvidíš, že se jen tak něčeho nebojím. +zazubí se na něj vesele a tváří se poměrně provokativně+ No... +poklepe si zamyšleně prstem na bradě+ ...nejspíš bych vybrala něco, kde by někdo vraždil mudly jak na běžícím pásu. Možná dobrou detektivku nebo něco podobného. +přemýšlí nahlas+ Ale nemuseli bychom si jenom číst... +v očích jí vesele zajiskří+ ...mohli bychom třeba taky... +provokativně se nahne dopředu a hodí po něm smyslně očkem+ ...šachy. +zazubí se na něj po dramatické odmlce+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 10 srp 2013 19:09

Copak tady se nenajde pár zajímavých chlapů? +vyprsí se provokativně a koutky úst mu přitom vesele cukají+ Výborně, tak jej někdy přinesu a uvidíme, co vydržíš. Abys pak neměla noční můry +vtipkuje, ale přátelsky+ Vraždění mudlů? Toho si užiju za celý den dost. Před spaním by to chtělo spíš nějakou pohádku... třeba Harryho Pottera. To jsem ještě nikdy nečetl +pokrčí rameny, že to snad ani není možné, že by to ještě někdo nečetl. Jak se Nef k němu nakloní, krk se mu sevře v napjatém očekávání, co z ní vyleze+ ...šachy? +zopakuje trochu překvapeně, možná čekal něco jiného+ Vlastně proč ne... v těch jsem mistr. V tom případě... +taky se k ní nakloní a oplatí jí pobaveně ten její smyslný pohled+ …bych rád věděl dopředu, jaká bude odměna za výhru.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 10 srp 2013 19:53

Ale ano najde, jen jsou buď zadaní, nedostupní a nebo nejlepší přátelé. +zazubí se na něj vesele, když vyjmenovává a počítá na prstech+ Super, ozvu se až nebudu moc usnout. +usměje se na něj a v očích jí vesele jiskří+ Hmn... měli bychom pro jistotu rozšířit dohodu tak, aby zahrnovala i útěchu během nočních můr. +uculí se lišácky+ Harryho Pottera? +vykulí na něj očka+ A to je jako co? Váše originální pohádka? +zajímá se+ Ano šachy nebo bys chtěl dělat něco jiného? +zajímá se naprosto nevinně. nakloní hlavu na stranu a s lehce pootevřenými rty a smyslným pohledem zvědavě očekává, co jí poví+ Odměnu? No já nevím... nějaký nápad? +poklepe si zamyšleně prstem o ret+ Navíc jak si můžeš být tak jistý, že vyhraješ? +zazubí se na něj vesele+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince