(eee ona si myslí, že ne
a ne nenarážíme na Styx neboj, protože Styx není retardovaná
)
Promyšlený to může být sebevíc, ale vždycky se najdou vztahy, který se tomu vymykají. +pokrčí zlehka rameny+ Vážně nemáte tu potřebu? +zvedne pobaveně obočí+ Možná nejde o oblast upírů a vlkodlaků, ale jen o normální lidi či čarodějky... ale proč asi jdete po těch nejhezčích? Kvůli jejich inteligenci to asi nebude, ne? +zazubí se na něj vesele+ Klidně odhaduj, ale pak mi řekni jak si dopadl. Docela by mě zajímalo, jestli jsem se trefila do rozdělení skupin. +zasměje se tiše a pokývá hlavou s úsměvem na obsluhu, když si od ní bere další sklenku vína+ Já? No... momentálně nemám ani zdání. Nejspíš do tý skupiny, která jim určitým způsobem rozumí, i když bych se nejraději od veškerého nadpřirozena držela co nejdál, ale obávám se, že to mi neprojde. +pokrčí zlehka rameny a pak se zamyslí+ Ale myslím, že jsem patřila do tý skupiny beznadějně zamilovaných. +pokrčí nakonec zlehka rameny+ Nechtěla jsem se s nimi nikomu chlubit, prostě jen být s nimi. A co se týče toho, že jsem je nechala pít mojí krev? Chápu co to pro ně znamená a věděla jsem, co to znamená pro mě. Je to jeden ze způsobů jak jim ukázat a dokázat, že jim naprosto důvěřuješ. Způsob jak se jim bezbezně dodat, spojit se s nimi, mít k nim blíž a to jsem v tu dobu chtěla. Myslím, že s odstupem času jsem dosud nepochopila, proč zrovna oni. +pokrčí zlehka rameny a mávne nad tím rukou, že je to vlastně úplně jedno+ Ještě nevím. Myslím, že to záleží na tom jestli mě tu bude něco držet. Za přáteli můžu přijet kdykoliv, projít portálem trvá jen pár vteřin a nikdo kdo by mě tu držet dvacet čtyři hodin denně tu není. Vyjma Jasmine, ale předpokládám, že ta se vrátí zpět domů. +to si aspoň myslí+ Ale nic není definitivní, pořád se může stát spousta věcí. +pousměje se+