Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Locke Lamora » 03 srp 2013 23:21

Zeptat se. +šklebí se+ Už jsi někdy viděla zloděje, co se prvně zeptá? +vrtí pohoršeně hlavou+ To je proti všem intinktům. +uculuje se+ Já ti dám houžvička. Ty... kostnatko. +vyplázne po ní jazyk, jak ho nic lepšího nenapadne+ Počkej, jak já tě znásilním. +zavrčí jí do kůže a přisaje se k bradavce, jednou rukou jí furt tiskne zápěstí na dlaždice a druhou už jí svlíká kalhoty+ To odvoláš, ty provokatérko. +mračí se na ni a zuby skousne kůži vedle bradavky, zatímco se jí prsty dobývá do kalhotek+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 srp 2013 01:18

No mě by ses teda zeptat moh. A budeš muset jinak ti provedu něco zlyho. Wenai krádež čokolády neodpousti. +tiše se směje a kroutí se pod jeho doteky+ Ty mě nemůžeš znásilnit. +culi se a nemůže zadržet tichý smích+ Protože já ... Ach ... Au.... +vydechne+ Prptoze já tě vždycky chci. +usměje se na něj+ Ale je to moc příjemný. Můžeš pokračovat a uvidíme jak ti to půjde.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 srp 2013 02:05

Jo? znásilníš ty mě? +zazubí se+ Pff, teda ty seš děsná. +zavrtí hlavou pobaveně+ Neser mě, Lafayettová, nebo uvidíš. +zavrčí jí do ucha, a kousne jí do krku, kolenem jí oddálí nohy od sebe a vklouzne prsty do kalhotek, neomylně najde klitoris a ukazováčkem se k němu přitiskne, než sklouzne níž a vklouzne dvěma prsty rovnou do ní, laská ty místečka uvnitř, o který dobře ví, a klouže do ní, rychle a tvrdě, skoro hrubě, hladí a tlačí na všechny vzrušivý body a okusuje jí přitom krk+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 srp 2013 03:33

U Perelandovejch kouli Lamoro...! +vydechne napůl pobourene a napůl vzrusene+ Ty máš šikovný prsty! +zazmita se v jeho sevření ale ne že by se chtěla osvobodit ale jeho prsty ji prostě nenechají v klidu. Z úst ji unikne několik tichých vzdechu tak jen zavře oči a to znásilnění si užívá. Zabori k tomu obličej do jeho vlasů a rty ho lehce hladí po kůži+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 srp 2013 03:59

Copak, chceš to snad vzít zpátky? +uculí se jí do kůže a rapidně zvolní tempo laskání, klouže do ní pomaličku, skoro líně, jen tak jakoby mimochodem+ Odvoláváš tu strašlivou urážku, hm? +sklouzne jí po klíční kosti téměř něžně rty, a skoro svůj pohyb v ní zastaví, jen sem tam protáhne prsty, aby jí připomněl, o co přichází+ Jak to vidíš, snoubenko? +vydechne jí do kůže+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 srp 2013 20:22

+hluboce a vzrusene dýchá a sem tam proti jeho prstum vystrčí pánev+ Já nevím.. +vydechne+ Co pro mě bude lepší? +zeptá se bez dechu a hledí mu do oči. Prakticky se v nich ztrácí. Proniká do jeho nitra a neskutečně touží po tom aby pokračoval a chce aby to on chtěl taky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 srp 2013 21:39

Ty seš fakt neskutečná. +musí se uculit a obkreslí jazykem klíční kost, a i jemu dělá fakt problémy držet se zpátky, k boku se jí tiskne jeho erekce přes kalhoty, a on sám poněkud zrychleně oddychuje+ Lepší pro tebe bude příště na mě takový neslušný slova nepoužívat. +zamumlá jí do kůže na krku+ A já se budu snažit nekrást ti sladkosti. Ale nic neslibuju. +zaculí se a jeho prsty se zase začnou pohybovat, laská ji uvnitř a rty klouže po ňadrech, dokud necítí, že je na hraně orgasmu, pak je vytáhne, rychle si rozepne kalhoty a plynule do ní vklouzne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 srp 2013 00:03

Ty ses strasnej Lamoro. +vydechne a když do ni vnikne tak se prohne v zádech aby se dostal co nejhlubejc. Svírá se kolem něj sténá a chlad kamenné podlahy pod jejími zády ji ještě víc vzrušuje. Apel chce si to vychutnat tak nikam nepospicha. Dlanemi ho hladí po těle a nadry se o něj otira+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 05 srp 2013 01:34

Strašně boží. +zazubí se na ni a jak do ní vnikne, uteče mu sten a skoro to neudrží, chviličku se nad ní drží na rukou a se zavřenýma očima a svraštělým obočím chytá dech, a pak se pomalu pohne, a chvilku v ní beze spěchu klouže, dlouze a hluboko, z čela jí odhrne zpocený vlasy a usmívá se tak, jak on už to dovede, ale moc dlouho mu to takhle nevydrží, je napnutej jak struna, tak se napřímí do kleku, vytáhne si ji za boky k sobě, aby pořád ležela zády na zemi, ale pánev měla zvednutou k jeho bokům, za stehna si ji přidržuje, a zrychlí tempo, prostě si nemůže pomoct, moc ji chce, a potřebuje dosáhnout vyvrcholení+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 srp 2013 02:39

+trochu hekne jak se dostane do krkolomné polohy a tak dvě vteřiny premejsli jestli se ji zlomí záda nebo ne. Ale pak na podobný úvahy zapomene zvlášť když zrychlí tempo. Z úst ji vyklouzne několik stěnu pak se posadí a obejme ho kolem ramen rychle se na něm nadzvedava a počká až vyvrcholí chce vidět jeho obličej a teprve pak se udělá i ona+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré