Kuchyně

Moderátor: Styx Lupin

Re: Kuchyně

Příspěvekod Neferet » 27 črc 2013 21:04

+vesele se rozesměje, když jí dá tak hezky navybranou+ No myslela jsem na zvěř, ale pokud si myslíš, že na lidi bude zábavnější. +zazubí se vesele, ale samozřejmě měla skutečně na mysli klasický hon na divokou zvěř, i když samozřejmě závisí na definici zvěře+ Domluveno. +přikývne naprosto nadšeně při vidině takového odreagování+ Kdy máš volno? +zazubí se vesele jak hned zjišťuje na kdy by se mohli domluvit+ Ale ano dokáže... tedy když se mu to zrovna hodí.... spíš si s námi jen pohrává... zaměstnává nás a svádí ze stopy. +pokrčí zlehka rameny+ Jo, měla jsem štěstí. +usměje se na něj měkce a jak jí tak chválí, což si uvědomuje, že je to opravdu vzácné a navíc jak se o ní tak hezky teď stará, tak ho obejme. nepřemýšlí nad tím, je to jen impuls, ale vřelý a přátelský. pověsí se mu kolem krk a políbí na tvář+ Děkuju. +broukne trošku v rozpacích, ale pak ho pustí, popadne šaty, které jí přinesl a schová se za závěs, kde se začne pečlivě utírat+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 27 črc 2013 23:31

No dobře, tak uspořádáme hon třeba na lišku. To je takové... normální +uculí se a pak se zamyslí+ Volno? U mně nikdy žádné volno neexistuje. Musím být pořád připravený na to, kdy mě můj šéf zavolá do akce. Může to být kdykoliv... třeba o půlnoci +pokrčí omluvně rameny+ Takže si radši nebudeme domlouvat žádné schůzky, ozvu se ti sám hned, jak to půjde +pak se najednou zarazí, jak se mu Neferet nečekaně pověsí na krk a chvíli neví, co s rukama, ale nakonec ji taky obejme+ Čím jsem si to zasloužil? +ten polibek+ A nemáš opravdu za co děkovat +je trochu zmatený, v tuto chvíli ani sám netuší, za co mu vlastně děkuje a tak ji jen tak pozoruje, jak se převléká... tedy ten závěs pozoruje :D + Půjdu se zatím převléknout +houkne na ni a tiše vyjde z koupelny do svých komnat+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 27 črc 2013 23:42

Dobře, tak lov na lišku. +pokývá s úsměvem hlavou+ Ah tak... +vydechne a chápavě pokývá hlavou, na něco takového by úplně zapomněla, což asi není zrovna dvakrát dobrý nápad, zapomenout+ Dobře, domluveno. +zazubí se vesele+ Za všechno. +rozhodí rukama, jak od něj couvá k závěsu a tváří se vesele a upřímně+ Stačila chvíle, abych se zase cítila... +pokrčí výmluvně rameny, jak to neumí definovat, ale šťastně a přestala myslet na všechny ty potíže a problémy. no ještě aby sledoval jí :D + Jasně, já budu za chvilku hotová. +vykoukne zpoza závěsu a usměje se na něj, než se vrátí k utírání a vysoušení vlasů. oblékne si vypůjčené šaty a ještě s vlhkými vlasy kroutícími se jí podél obličeje vyjde ven z koupelny a rozhlíží se kolem jak přemýšlí jestli jít za Tonym nebo počkat na místě. nakonec to ale nevydrží a vyrazí mu chodbou naproti+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 28 črc 2013 10:42

+u sebe svlékne oblek, aby si z něj majitelky na Mýtince nedělali srandu, že se žení :D a převlékne se do něčeho pohodlnějšího. Vyrazí spojovacími chodbami zpátky a s Neferet se srazí někde mezi východním a západním křídlem+ Tobě to v těch šatech náramně sluší. Myslím, že u té večeře budu myslet na něco úplně jiného než na jídlo +prohlíží si ji jako mlsný kocour+ Ale není bezpečné potulovat se chodbami Orlíku jen tam samotná. Nevíš, koho nebo co tady můžeš potkat +mrkne na ni s úsměvem+ Tak vyrazíme, už hlady ani nevidím +chytne ji kolem pasu a přemístí se s ní na Mýtinku+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 28 črc 2013 13:49

+spíš po paměti než aby si byla jistá kam jde zamíří směrem Tonyho sídlo a po cestě přemýšlí jestli se náhodou neměla vydat jinou cestou a jestli se už náhodou nestihla ztratit, když do něj přímo narazí ve chvíli, kdy zabočí za jeden z rohů+ Ehmn... děkuju... +zauzardí se trochu, přeci jenom chválu od mužů neslyší každý den. tedy přinejmenším v několika posledních týdnech. bezděky si urovná sukni a dlaněmi si přejede po pasu, aby si šaty podvědomě urovnala+ Myslím, že tě hlad přesvědčí o opaku. +zasměje se tiše a vesele+ Ale můžeš si za to sám, kdyby si tak dobře nevybral... +zatváří se jako nevinnost sama, ale rozhodně nemůže popřít, že jí svým způsobem stouplo sebevědomí+ Schováváte tady nějaké magické příšerky? +zamrká trošku překvapeně a zvědavě se rozhlédne kolem sebe, jako by čekala že nějaká čičinka vyskočí zpoza rohu+ Jasně vzhůru na Mýtinku. +zasměje se tiše a pevně se ho chytne (muž první :D jo a nef vůbec netuší co má na sobě, ale to je detail :D hlavně že v tom vypadá dobře )
Neferet
VIP Member

Předchozí

Zpět na Komnaty Styx