Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 28 kvě 2013 15:57

Tak jo. +zazubí se na ni+ Splněné přání už se řítí. +vyskočí na nohy a chytne ji do náruče, aby ji pěkně, jako správnej osvalenej přítel donesl dolů, přesně tam, kde je to piáno (doufám, že tam zrovna nikdo jinej není) a položil ji nahoru+ Takhle ti to vyhovuje, nebo si mám skočit pro košili? +zeptá se jí s úculem a tak se k ní tiskne a už jí dlaněmi bloudí pod tričkem a pod podprsenku už se dobívá taky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Byron » 02 čer 2013 03:54

Žádný soulozeni to až za odměnu že zvládneme obyčejný rande. +zasmeje se než vypadne z jejího pokoje a tak jde k sobě zapne počítač a rozdelat si pivoa chvíli kecá po chatu se svejma kamarádama a machruje na ne. Pak jde taky do koupelny a stráví spoustu času holenim a umyvanim se a cistenim uši a vůbec se krasli a zkoumá jestli je dokonalejší. Nakonec si vybere kolinskou a oblece si slušnou košili. Od Jeefese si vezme kytku co ho pro ni poslal a jde se teda dvorit. Přesně ve tři zaklepe Vici na dveře od pokoje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Byron » 27 črc 2013 16:54

+dojde do svýho pokoje, kde se nejdřív pořádně nasnídá a dá si cigárko, než konečně dorazí Wenai a začne se s ním požďuchovat a dobírat si ho, ale jenom trošku, když se teda žení. Taky si dají pár panáků, ale nic velkýho a Byron se dokonce umeje, když má teda tu svatbu :D+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2013 18:52

Ne, já vím, že tohle víš. +připustí+ Akorát nevím, proč nevidíš to ostatní. Jako to, že nechci, abys ze sebe dělal něco, co nejseš, a že tě potřebuju. +pokrčí rameny, ale jde za ním, protože by stejně nemohla spát sama, kor když se hádaj, a sedne si ke gauči na zem a opře se o něj zády+ Počkej, tobě vadí tohle? +zarazí se překvapeně+ Byrone já přece vím, že upíři nejsou příšery. Já se taky kamarádím s Beccou, víš? Trochu. +zavrtí hlavou+ Příšeru z tebe nedělá to co jseš, ale to jak se chováš. A tenhle je... úplně cvoklej. A ohrožuje nás, mě a tebe, a bráchu, Jasmine, a malou Vanessku. A nezastaví se, dokud s tím něco neuděláme. Tys byl první, kdo vyžadoval, abysme se bránili, když šlo o Jadea. +povzdychne si+ A kromě toho, já už jsem vrah, pamatuješ? Zabila jsme nevinnýho člověka, a to je ještě mnohem horší. myslím na to každej den. +zamračí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2013 18:58

Jasně, že jsem chtěl, abysme se bránili, ale o smrti jsem neřek ani slovo. +sklouzne vedle ní na zem a přehodí přes ně deku+ A když to uděláš ještě jednou, tak to neznamená, že se to zlepší. Smrt není jediný řešení. Jenom je nejjednoduší a to ani zdaleka neznamená, že je správný. Proč ho nepředáte úřadům, od toho tady jsou, bystrozoři a všeljaký ty řády, armáda a policajti. Můžete ho zneškodnit a předat jim ho. Můžete to nechat na nich, můžete se s nima spojit. Tak proč ho hned... zabít?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2013 19:16

No jo, s upírama je to těžký. +pokrčí rameny+ Teda s těma zcvoklýma. Nic je pořádně nezadrží, magie na ně funguje jenom omezeně, a je těžký je zneškodnit nějak trvalejc. To co se nám povedlo s Touhou a s Jadem byla fakt výjimečná věc, obvykle to nebývá tak jednoduchý. +povzdychne si a opře si mu hlavu o rameno+ Myslíš na ni někdy? Na Touhu. Na to, že tam kvůli nám umřela, a nikdo neřek ani popel. +zachumlá se víc do deky a trochu se k němu přitulí+ Já z toho taky nejsem nadšená. Smrt pro mě není něco běžnýho. +zavrtí hlavou unaveně+ Ani nevím, jestli u nich něco jako policie je.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2013 20:15

Někdy to vypadá že jo. Mluvila jsi o tom jako by sis šla koupit nový boty. +povzdechne si a obejme ji kolem ramen+ Touha není mrtvá. +podotkne+ Oni nemůžou umřít. Teda můžou ale vzhledem k tomu že tě pořád ještě chci a toužím po tobě i jiných věcech tak soudím že je živá. Jen už nemá tuhle tělesnou schránku. Objeví se.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2013 21:07

Protože já taky nevím, s kým o tom mám mluvit. Ty se k tomu stavíš takhle, Chris by všechny, co jdou po Jasmine v klidu přejel buldozerem, a Angie... Angie tyhle věci z mýho světa nezajímaj. +pokrčí rameny+ Jasně že mám strach, strašlivej. +chytne ho za tu ruku, kterou jí objímá+ A taky mě to trápí, víš? Že jseš nešťastnej. A že pro tebe nedovedu bejt dobrá žena a změnit to. Nevim, co mám udělat, aby to bylo zase dobrý. +pokrčí rameny+ Nevim, co z toho, co jsi včera řekl, byl vztek, a kolik toho myslíš vážně. Jestli lituješ toho, že jsme se vzali tak brzo. +vypadne to z ní konečně a žaludek se jí stáhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2013 21:35

Já nejsem zas tak nestastnej. Jediný co chcú je abys nikoho nevrazdila. Myslím že to není tak moc. +pousmeje se+ Já nelituju toho že sme se vzali Vici. A jsem trasne rád že to bylo bláznivý a i když to bylo plánovaný bylo to plánovaný blaznive. +usměje se a dá ji pusu+ Sice jsem se s tvou rodinou seznámil dřív než jsem měl v úmyslu ale co se dá dělat. +zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2013 22:03

Ne, to není zas tak moc. +připustí s úsměvem, a je ráda, že se zas směje+ Je to fakt to jediný co chceš? Víš, že ti snesu modrý z nebe. +uculí se trošku+ Tak to je dobře, protože já toho taky nelituju. +přikývne+ No já te neměla v plánu s nima seznámit vůbec, a teď aspoň vidíš proč. +uchechtne se, a když dostane pusu, nakloní se blíž, a hezky ho políbí, jen tak něžně a hluboce+ Myslela jsem si, že se nebudeš chtít vrátit. +poznamená potichu+ Už mě takhle nenechávej samotnou, jo? +poprosí+ Pojď do postele. +usměje se na něj hezky+ Teda... nemusíme to... chtěla bych spát. Vedle tebe. +upřesní to+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house