Já tě nechci obcházet. Ale řekni mi, jestli bys nezačala vyžadovat, abys šla taky. +zvedne na ni obočí+ Byl. +přikývne, a když vlezou do postele, vyloží jí, jak to celý byl, jaký byl plán, a jak to proběhlo od začátku až do konce, až se musí napít, ,jak mu z toho vyschlo v krku
+ To já přece chápu a uznávám kdybych ti nechal vzkaz, nemusela ses strachovat, když už ses probudila. +přikývne+ A za to se ti vážně omlouvám, vyděsit jsem tě nechtěl. +pohladí ji pod peřinou po boku+ No právě, víš? o to jde, že tu jistotu nemám. +rozhodí rukama+ Protože bys hned skočila do největšího nebezpečí, a to prostě nepřichází v úvahu. +zavrtí hlavou+ Ale já přece neříkám, že nedovedeš, vím, že svoje schopnosti ovládáš. Ale to s tím nemá nic společného, nepustil bych tě tam ani kdybys byla Merlin. +pokrčí rameny+ Protože o to přesně jde, nemohli bychom se soustředit ani jeden, protože neustále podvědomě hlídáš toho druhého, i ve chvílích, kdy tvoje plná pozornost má patřit boji. Proč myslíš, že tam Vics zůstala, já jsem to viděl. Otočila se na Byrona a nestihla se protáhnout sítí. Milovat někoho, kromě všech těch benefitů, je taky největší lidská slabost, a v situacích jako je tahle obzvlášť. +zavrtí hořce hlavou+