Kuchyně

Moderátor: Styx Lupin

Re: Kuchyně

Příspěvekod Neferet » 24 črc 2013 21:39

Tak to budu věřit tvému úsudku. +usměje se na něj vesele+ Jo znám. Tedy znala jsem, strašně dlouho jsem ho neviděla. Do všeho co mohl tak dal papriku a byl strašně milej. +pokývá s jemným úsměvem hlavou (já myslím, že chvíli jo. Tom se myslím jmenoval, ale nejsem si tak úplně jistá :) ) + Nemám nic co bys u jiných už neviděl. Jen pár jizev, ale ty nejsou moc zajímavý. +usměje se na něj vesele jako by vůbec netušila proč by měla být stydlivá a neměla by co nabídnout jeho očím, i když opak je pravdou. ale aby ho tak neponoukala přeci jen si uvědomí, že se nejspíš nechová nejspíš moc přijatelně, i když si nikdo nestěžuje a tak pokrčí nohy a obtočí si paže kolem kolen a položí si na ně hlavu+ Nemám přítele a Mariusovi do toho nic není. +zamumlá jak si užívá takové péče se spokojeně zavřenýma očima a tichým mrouknutím+ Musím uznat, že ti to jde. Kde jsi se to naučil? +mrkne na něj vesele a naprosto rozmazlovaně mu nastavuje záda+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 25 črc 2013 18:29

Tak to poznáš podle toho, kolik papriky budeme mít na talíři, jestli tam ještě pracuje. Třeba nám ze staré známosti uvaří něco speciálního. Docela dlouho už jsem neměl nic extra +přejede jí houbičkou po ramenech, ale dál už se neodváží, takhle mu to musí stačit. A Neferet taky :P + Nemáš přítele? +podiví se+ Pokud si dobře pamatuji, měla jsi dokonce dva najednou :D Tehdy jsem si říkal, jak to může tak křehká dívka všechno zvládat :D +uculí se nevinně a odloží namydlenou houbu na vanu, aby mu náhodou omylem nevyklouzla do vody a on by ji musel pod tou pěnou pracně hledat :D + To jsem rád, že se ti to líbilo +utře si ruce do ručníku+ Kde jsem se to naučil? To mně tak poznamenalo šestileté soužití se Styx. Ale nechtěj ode mně všechno, co chtěla ve vaně ona +rozesměje se+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 25 črc 2013 18:55

To bych mohla. +pokývá vesele hlavou, že by to jako mohla poznat+ Třeba nebo si řekneme některé z majitelek jestli ze staré známosti by šlo uvařit něco spešl. +zazubí se na něj vesele a užívá si poslední chvilky příjemné péče a ano mrzí jí, že s mytím skončil dle jejího názoru příliš brzy :D veselí z její tváře zničeho nic zmizí, doufala, že se nikdo nebude moc ptát, ale měla počítat s tím, že dřív či později se někdo zeptá+ Ne, nemám. +vydechne poněkud přiškrceně a odvrátí od něj obličej opírajíc si o kolena druhou tvář, aby nebylo vidět jak se tváří. zdá se, že Tony narazil na opravdu citlivé a čerstvě bolestivé téma. ramena se jí zlehka zachvějí jak se ovládá, aby se nenechala ovládnout tím co cítí a podle všeho to není zrovna štěstí+ Jo máš skvělou paměť. +pokývá zlehka hlavou+ Asi jsem nikdy nebyla tak křehká jak se zdá. +tiše se uchechtne, tak nějak hořce a ztraceně zatímco si v duchu nadává za nedostatek sebeovládání. v jeho přítomnosti se cítí v bezpečí, je její nejlepší přítel před kterým není schopná zakrýt to jak se cítí. jo to by bylo zajímavý kdyby jí musel lovit a kdo ví kam by zabloudil :D + Jo líbilo. Dlouho jsem se takhle neuvolnila. +obrátí k němu tvář a křivě se na něj usměje v obličeji pomalu opět narůstající veselí+ Ach, to mě mohlo napadnou. +zasměje se tiše+ Ale dobrá, dobrá... sice je to lákavé, ale to mytí zad bude stačit. +zamrká na něj+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 25 črc 2013 22:22

Mám už hlad jako vlk, jak tady mluvíme o tom jídle +zavrčí z legrace a pak si všimne, jak se Nef bolestně zatváří na tu jeho otázku o jejích partnerech a okamžitě mu dojde, že to nebylo moc vhodné ptát se na to+ My chlapi neumíme být moc taktní, že? Omlouvám se, nechtěl jsem se tě nijak dotknout +nakloní se nad ní a tak nějak automaticky ji obejme kolem ramen, aby napravil nevhodnou otázku a neřeší, že mu její mokré vlasy dělají vlhké fleky na drahé košili+ To jsem si už všiml, že nejsi řádná křehotinka. Nebýt tvůj přítel, měl bych se před tebou na pozoru +mrkne na ni lišácky+ Co bych neudělal pro tvé pohodlí. Své hosty si hýčkám. I když tys vlastně přišla za Styx, ne za mnou +zasměje se pobaveně a pak ji zase pomalu pustí+ Neměl bych už radši jít? Ta pěna začíná nějak povážlivě rychle opadávat +nakoukne jedním očkem do vody+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 25 črc 2013 22:46

+tiše se zasměje tomu jeho hravému vrčení, ale legrace jí při jeho otázce přejde. chce se k němu otočit čelem a usmát se, říct že za to nemůže a že to měla čekat, ale dřív než stačí něco udělat už jen překvapeně mrká, když jí obejme kolem ramen. tiše si povzdechne a zavře oči jeho hřejivá blízkost jí pomalu uklidňuje a konejší. bezděky se zapře o jeho silné paže a dovolí si chvilku užít té přátelské blízkosti+ Nemůžeš za to. Nevěděl si o tom. +zavrtí mírně hlavou, aby si nedělala starosti+ Navíc dřív či později by se někdo zeptal a čekám, že se v tom bude i někdo rýpat, ale je to těžké. Oni jsou prostě pryč a já se s tím musím co nejdřív vyrovnat. Myslela jsem, že ta doba co jsem strávila ve svém světě pomůže, ale nepomohla. +povzdechne si a pak oči otevře, opět vyrovnaná jak jí to přátelské gesto a starost pomohla+ Tak to je dobře, že ti je jasný, že nejsem z cukru. +zazubí se na něj opět rozverně, jak pomalu nabývá opět veselí+ Ale za tebou bych přišla hned jakmile bych odešla od ní. +usměje se na něj a zamračí se na jeho košili+ Asi jsem ti zničila tu drahou košili. +upozorní na velký mokrý fleky na látce+ No... +koukne na vodu a tiše se zasměje+ ...asi bychom měli již už oba. Voda začíná stydnout. Podáš mi prosím tu osušku? +natáhne ruku ke stojanu s ručníky. mohla by si jí přivolat ale proč se nenechat ještě chviličku obskakovat :D+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 26 črc 2013 16:18

+když Nef tak překvapeně zamrká, až se lekne, jestli to s tou omluvou trochu nepřehnal a už ji chce pustit, když se Nef o něj tak hezky opře, tak si ji tedy ještě chvíli nechá v objetí (hele nekaž mi ho, drsňáka, on není vycvičený na takové romantické výjevy :lol: ), poté se zase narovná +Chápu tě... rozchody jsou těžké +řekne zúčastněně, jakoby o tom něco věděl :D + Ale počítej s tím, že pár lidí se tě na to ještě určitě zeptá. Měla by ses proti tomu obrnit +poradí jí zkušeně+ A kdybys chtěla rychle zapomenout, mohl bych tě vzít někam, třeba... +vraždit mudly rychle zamítne, není si jistý, jestli by to bylo to pravé místo k léčení zlomeného srdce :D + ...do kina, nebo do zábavného parku. Anebo do cukrárny, pokud by měli doplňkový prodej se steaky +ušklíbne se vesele+ Košile? +sklopí zrak na flek+ Je to jenom voda... uschne. Když to není čerstvá krev, tak to neřeším +mávne nad tím rukou a pak stáhne ze stojanu osušku+ Chceš pomoct? +přistoupí k vaně, že jí jako pomůže zabalit se do ní, kdyby chtěla :lol: +
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 26 črc 2013 16:37

+a ona si samozřejmě užívá toho přátelského pevného a mužského objetí (my nikoho nekazíme a to není romantika, když jsou jen přátelé :D a navíc nikomu to neřeknem, ještě že má bzučivka volno :D ) + Já vím, že se někdo bude ptát. Dokonce mam hrůzu z toho, že se v tom někdo začne nepatřičně rýpat, ale počítám s tím. +pousměje se mírně, trošku posmutněle, ale pousměje+ Zapracuju na tom, ale před tebou je prostě těžký skrýt jak se cítím. +pokrčí omluvně rameny, že se v jeho přítomnosti cítí v bezpečí, i když je velký obávaný Smrtijed :D + Tak pokud na mě budeš mít nějaké ten volný čas, tak s tebou moc ráda někam půjdu. Ten zábavný park zní zajímavě. +usměje se na něj, když ho jemně pohladí po paži a pak se zazubí jak si ho představí na kolotoči :D a vážně pokývá hlavou, když jen mávne nad mokrou košilí, která se mu lepí k hrudníku, což na chvíli upoutá její pozornost, než se přinutí odtrhnout zrak k osušce+ Pokud bys byla tak hodný. +usměje se na něj a najivní ten kdo si myslel že by něco takového odmítla :lol: zapře se dlaněmi o kraje vany a vytáhne se na nohy. stojí k němu více méně zády a mokré vlasy jí spadají přes rameno na hrudník. na levému boku má pět pomalu hojících se šrámů, které měla předtím ovázané spíš proto aby látka košile nedráždila citlivou kůži a nestrhala čerstvou vrstvu kůže a znovu ránu neotevřela. na nohou má sem tam modřinu jako by jí někdo příliš pevně svíral a zlehka odřené lítko+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 26 črc 2013 21:19

Když se někdo začne v tom moc rýpat, pošli ho za mnou +mrkne na ni vesele+ To mi moc nepřidá na mé špatné pověsti, že se se mnou cítíš bezpečně. Kdyby to slyšel Pán zla, asi by mi "přátelsky" promluvil do mé černé duše +poznamená jakoby s obavou, ale ušklíbá se, takže to myslí v legraci+ Tak do zábavného parku? Fajn, ale počítej s tím, že do labutí mě nedostaneš. Možná tak do střelnice, ale muselo by se tam střílet ostrými na živý terč +uculí se a podrží jí osušku před tělem, jak se zvedá nahá z vany+ Jak jsi přišla k těm zraněním? +zeptá se jí, takže se tak trochu prozradí, že koukal tam, kam neměl, ale nemohl si to prostě odpustit, aby ji zkušeným okem nezhodnotil, než ji přikryl ručníkem :D +
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 26 črc 2013 21:30

Dobře, pošlu. +zasměje se tiše a vesele+ Neboj se. Nikomu to na tebe neřeknu. +zamrká na něj vesele a přiloží si prsty ke rtům jako by je zamykala na znamení, že je tich jako hrob+ Vážně? +vykulí na něj očka a zatváří se smutně, když nechce na labutě+ Prý je to jejich nejlepší atrakce. +v očích jí vesele zablýská+ Jo tak na živý terč. Nechtěl bys raději na lov? Myslím, že takový hon by mi určitě prospěl. +pousměje se, jak má dojem, že našla něco co by pomohlo odreagovat se oběma+ Ale na ten park nezapomenu. +zazubí se vesele+ Děkuju. +pousměje se, když jí zabalí do ručníku a hrabe se opatrně z vany. snaží se, aby jí nespadla osuška z těla, ale nezabrání tomu aby neodhalila nožky, jak přelézá okraj vany+ No řekněme, že došlo ke střetu tělo na tělo. +pokrčí zlehka rameny a bezděky si promne bok+ Bohužel ne se Sendersem, ale jedním z jeho "přátel". Čekali na nás v lesích nedaleko Bílých hor a překvapili nás. Bohužel nikdo z nich nepřežil. +zamračí se trošku+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 27 črc 2013 13:35

Hon na co? Na lidi nebo na zvěř? +potřebuje si to dopředu ujasnit+ Každopádně se mi ten nápad zamlouvá. Lovu není nikdy dost, nehledě na to, že u toho se člověk nejvíc odreaguje. Takže domluveno? +chytne ji za loket a pomůže jí ven, jak leze z vany, ještě to by chybělo, aby mu v mokré vaně uklouzla a udělala si další modřiny+ To se ti ten Senders nedokáže sám postavit a musí za sebe posílat své kumpány? +zavrčí, takovéhle zbabělce přímo nesnáší+ Tak to je dobře, že tys z toho střetu vyšla jen s modřinami, zatímco oni zaplatili svými životy. Jsi opravdu statečná +pochválí ji a to už musí být, když pochválí on+
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx