Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 26 črc 2013 12:28

+poněkud nervózně pochoduje po Tvrzi, nejdřív ho vyhodí dvojčata, a pak už se s ní nechce bavit ani Jean, protože je otravnej, tak se tam tak poflakuje, a když uvidí, že se vrátila, usměje se pro sebe, a je rád+ Ahoj. +pohladí ji zezadu a vtiskne jí pusu do vlasů+ Jak to šlo? Jsi celá? +kouká po ní opatrně, a rovnou jí zapálí cigaretu, když ji tak vidí+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 črc 2013 23:33

Ahoj. +usměje se na něj obejme ho a stáhne ho k sobě do křesla a až potom si od něj vezme cigaretu+ Jasné že jsem celá. Držím se toho že jsou buď odvážný valecnici nebo živý valecnici. +zazubi se na něj+ Takže jsem vyvázla bez zranění. Co ty? Jak ses měl?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 črc 2013 23:52

To je správný pravidlo se kterým úplně souhlasím. +zasměje se a sklouzne k ní, a nejdřív ze všeho ji pořádně políbí+ Já jsem se strašlivě nudil, pak jsem vyslýchal Jeana co novýho v Camorru, a pak jsem se zase nudil, a myslel na tebe. +uculí se+ Jsem fakt rád, že ti nic není. +prohrábne jí s úsměvem vlasy+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 črc 2013 23:57

+usměje se na něj a ptohrabne mu vlasy+ Locke už jsi uvažoval nad tím že by sis pořídil nějakýho koníčka? +zasmeje se+ Hele já vím že je pozdě ale co kdyby sme se vydali dolů a udělali si pár palacinek. Hm? S tou jahodovou marmeladou co sme dělali. A jak se rozedni a slunce stpupne tak můžeme jít zkoumat stíny dubu a jilmu a vůbec.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 črc 2013 00:09

Já mám čtyři voly a kočku, to je lepší než koníček. +zazubí se+ Já si normálně čtu nebo koukám na televizi, když jseš pryč, jenže když běháš někde po nocích a děláš zorro mstitele, tak se nemůžu moc soustředit. +pokrčí rameny a jemně ji u toho hladí ve vlasech+ Tak jo, to bysme mohli. Stejně mám celkem hlad. +usměje se a sleze z ní, chytne ji za ruku a vede si ji do kuchyně+ Takže jste toho zloducha sejmuli? +zajímá se cestou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 zář 2013 18:55

+se smíchem vejde zpátky do svýho pokoje+ Jo? Tak o co teda jde ty tajnůstkáři, hm? +usměje se na něj a lehne si do křesla+ To jsem na to zvědavá. +otevře krabičku s čokoládovejma bonbonama na stole a pár si jich strčí do pusy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 zář 2013 19:38

+zavře za nima a nejdřív ze všeho si ji přitáhne za boky k sobě a dá jí pořádnou pusu, protože má pocit, že už to trestuhodně dlouho nedělal+ No se vším tím běháním kolem Tvrze jsem to pořádně nestih. +pokrčí rameny+ Tak všechno nejlepší, Kůstko. +dá jí ještě pusu a culí se na ni, zatím odněkud vyčaruje kytici sedmikrásek a malej čokoládovej dort, co mu jean pomáhal celý dopoledne píct, a pak taky dva balíčky s dárkama, oba jsou pěkně zabalený, v jednom najde krabičku s přívěskem z bílýho zlata+ Jsem si něco přečet. Že se to prej v Irsku tak dělá, když někomu slibuješ lásku nafurt. +okecává to, jako už to dělá se vším+ Že to je tradiční claddaghskej symbol, co se dává jako předsvatební slib nebo co. Tak jsem si říkal, že by to bylo hezký, abys taky měla něco podle vaší tradice. když všechno děláme pozlodějsku. +poškrábe se rozpačitě ve vlasech a kouká, jestli se jí to líbí+ A taky, když budeš zlodějská nevěsta, tak bys taky měla mít vlastní. +mávne na druhej balíček, kde je apartní fungl nová soupravička paklíčů a šperháků+

Spoiler: show
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 zář 2013 20:05

+vykuli na něj oči co ji malem vypadnou z dulku+ Ty sis vzpomněl na mi narozeniny? +skočí mu nadšeně kolem krku a Vtiskne mu poradny a hluboký polibek+ Já tě fakt miluju kluků můj zlodejskej. +usměje se a chvilku se opaji dortem. Nabere si kousek na prst a ochutnat než se vrhne na dárky+ Díky Locke. +podá mu přívěsek+ Pripnes mi ho prosím? Víš že já řada dělám věci po zlodejsku. Ale takhle je to taky příjemný. +obejme ho+ A budeš mi dávat lekce ve sperhani? Mám pocit že co jsem věděla to se mi vykourilo z hlavy.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 zář 2013 20:38

No jasně že jsem si vzpomněl. +pokrčí rameny, že to přece není divný, a celí se jak měsíček nad hnojem, že má radost+ Já tě taky miluju, Kůstko. +vtiskne jí pusu na rty a hned se hrne jí to zapnout, odhrne jí vlasy dopředu a nejdřív ze všeho ji políbí na krk, a teprve potom jí to zapne+ No jasně že jo. Ale to se nezapomíná, nejlíp si rozpomeneš když máš za zadkem nasraný stráže a před sebou zamčený dubový dveře. +zazubí se, omotá jí paže kolem pasu, a je spokojenej+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 zář 2013 21:00

+nechá si spokojeně zapnout ten přívěsek a položí svoje ruce na jeho a trochu se o něj opře+ Máš lžičky na ten dort? +zapta se ho a pak se v jeho obětí otočí celem k němu+ Abys věděl tak se s tebou podelim. +usměje se na něj a polibi ho+ A sníme ho v posteli jo?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré