+zavře za nima a nejdřív ze všeho si ji přitáhne za boky k sobě a dá jí pořádnou pusu, protože má pocit, že už to trestuhodně dlouho nedělal+ No se vším tím běháním kolem Tvrze jsem to pořádně nestih. +pokrčí rameny+ Tak všechno nejlepší, Kůstko. +dá jí ještě pusu a culí se na ni, zatím odněkud vyčaruje kytici sedmikrásek a malej čokoládovej dort, co mu jean pomáhal celý dopoledne píct, a pak taky dva balíčky s dárkama, oba jsou pěkně zabalený, v jednom najde krabičku s přívěskem z bílýho zlata+ Jsem si něco přečet. Že se to prej v Irsku tak dělá, když někomu slibuješ lásku nafurt. +okecává to, jako už to dělá se vším+ Že to je tradiční claddaghskej symbol, co se dává jako předsvatební slib nebo co. Tak jsem si říkal, že by to bylo hezký, abys taky měla něco podle vaší tradice. když všechno děláme pozlodějsku. +poškrábe se rozpačitě ve vlasech a kouká, jestli se jí to líbí+ A taky, když budeš zlodějská nevěsta, tak bys taky měla mít vlastní. +mávne na druhej balíček, kde je apartní fungl nová soupravička paklíčů a šperháků+