od Neferet » 13 črc 2013 22:21
No... +nadechne se, jak přemýšlí o jeho nabídce+ ...nerada bych vám takhle vpadla do plánu, ale nemůžu popřít, že bych neměla hlad. +zatváří se jak nevinnost sama, když jí zakručí v žaludku+ Tak pokud jsi se stavem věcí spokojený. +s veselým úsměvem zvedne ruce před sebe v gestu kapitulace, ale zdá se, že se dobře po dlouhý době baví+ Ne, skutečně nic. +zakroutí hlavou a bezděky si upraví konce rukávů přeci se nepřizná k tomu, že zbytečně vyšiluje a bude to chtít zřejmě trochu víc přesvědčování, než se přizná+ Já v tomhle oblečení poslední dobou i spím. Přísahám, že pokaždý když se rozhodnu si trochu odpočinou tak se objeví problém, který vyžaduje mojí pozornost. +pousměje se křivě+ Je to chytrej upíří parchant. +zavrčí tiše, než potřese hlavou, opravdu ho nemá ráda+ Past? +nakloní hlavu mírně na stranu a pak zavrtí hlavou+ Něco málo jsme zkoušeli, ale pokud bych mu Jasmine nenaservírovala přímo pod nos, tak nevyleze pokud se mu to nebude hodit. Navíc... nevím jak to dokázal, ale získal na svojí stranu několik vyvrhelů... dávno jsem tvrdila, že by se neměli volně pohybovat, ale to byli samý starý zákony a zvyky a jak to dopadná. +zamračí se a s vděkem se chopí čaje, který jí sluha donese+ Jo to bude moje sestra. +zasměje se vesele, ale pak zvážní a přimhouří očka+ Co má znamenat ten úsměv? +zajímá se vesele+
Draco dormiens numquam titillandus