No, tak to už doufáme dva, to by mohlo vyjít. +uculí se. Pak se na něj trochu zamračí, že se jí směje, ale v očích jí vesele zajiskří.+ Vypůjčit... +údiv a překvapení je zpět, ale pusu tentokrát udrží zavřenou:D Jak ho pak poslouchá, jak svůj nápad rozvíjí, přimhouří zamyšleně oči. Pak se na něj zadívá a v očích se jí zračí nadšení.+ To je perfektní nápad. Vážně. A s těmi okolnostmi si nedělej starosti. Nakonec, solárko v tý iluzi nebude, ne? +uculí se.+ Musím o tom trochu přemýšlet, ale máš moji plnou podporu a spoluúčast. +ujistí ho s úsměvem.+ A myslím, že to fungovat bude, už jsme něco takového přece jednou udělali, pamatuješ? +zadívá se na něj tázavě. (jak jí J-C krátce po tom, co začal s podnikáním na LoSu dal okusit skrz svoji moc, jaké to je, žít tak dlouho jako on:)) nedávno jsem to zas četla:D) Hmm a možná mě už něco napadlo...+zatváří se orientálně tajemně, asi to okoukala od Hanako:D+ A horko by tam mohlo být docela slušný. Byls někdy v Egyptě? +zeptá se s uličnickým úsměvem a veselými plamínky v očích.+ Ještě si nejsem úplně jistá tím jevištěm, ale kdoví...třeba ze sebe vykutám nějaký ten kousek exibicionismu. +zasměje se.+
(kurňa, čím si něco takovýho vysloužila?
se asi nechá grilovat častěji
ale něco se mi v hlavě líhne, pořešíme v PM kdyžtak
)