Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 črc 2013 12:58

+zatím si nenáapadně dělá z poěny vousy, ale když přijde Locke a vleze do vany, tak si je rychle sundá a ddělá, jak že nic+ Prej prsa. +zasměje se, strašlivě dospělá+ Já jsem utahaná. +protáhne se a zívne a otočí se, aby se mohl přišoupnout k němu a opřít se mu o hrudník+ Hele, já ti něco ukážu. +zamává rukou, aby spustila kouzlo a z pěny se začali tvořit věci a bytosti+

Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 črc 2013 13:45

+udělá jí u sebe místo, opře si ji o hruď a omotá jí paže kolem pasu+ No jo, ty máš hezčí. +zazubí se a hned je hezky pohladí+ Tak jo, co? +zajímá se hned a trochu ji u toho osahává, ale jak se zabere do pozorování pěnovejch postaviček, úplně na osahávání zapomene+ Teda, to bylo smutný. +postěžuje si, když příběh skončí+ Ale boží. +uculí se vzápětí a děsně nenápadně jí čichá k vlasům+ Existujou draci? Myslím tady ve tvým světě. +napadne ho+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 črc 2013 15:03

+usměje se na něj+ Promiň, jinej příběh mě zrovna nenapadl. +napolo se otočí, prohrábne mu prsty vlasy a políbí ho+ To víš, že existujou. Je jich kolik druhů. Na škole jsem si zapsala drakologii. Hebridský černý, Čínský ohniváč, Maďarský trnoocasý, Norský ostrohřbetý a Velšký zelený, ti žijou i u nás v Irsku. Novozélandký opálooký, Peruánský zmijozubý, Ukrajinský zelenobřichý... +vyjmenovává na prstech a snaží se ještě si vzpomenout+ Švédksý krátkonosý a určitě jsem ještě nějaký zapomněla. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 črc 2013 15:16

+usmívá se pro sebe a palci ji hladí v pase, a když ho políbí, spokojeně jí oplácí polibky a olíbne čelist+ Fakt? +vykulí oči+ Ukážeš mi někdy nějakýho? Kterej je nejhezčí? Ty jo, Jean by se zbláznil, kdyby nějakýho viděl. Furt čte ty příběhy o dracích a rytířích, to by se mu líbilo. +uculí se+ Tys někdy nějakýho viděla? +zajímá se a jednou rukou ji hladí po stehně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 črc 2013 15:25

Jo viděla. +pokývá hlavou+ Jenom pár, ale jsou hezký, strašně velký... Viděla jsem pár hebridksých a tady jednou byl velškej. Můžu udělat iluzi a trochu Jeana postrašíme. +zasměje se a mrkne na něj+ Nejhezčí... já nevim, každej má něco do sebe... +pokrčí rameny+ Ale asi ten velškej, je pěkně zelenej.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 črc 2013 15:44

Chtěl bych nějakýho vidět. +usměje se+ U nás nic takovýho není, teda alespoň ne teď. Jean tvrdí, že dřív byli draci všude, po celým světě, ale pak vymřeli. Už si nepamatuju proč, mám pocit, že je někdo vybil. +svraští obočí+ To umíš? Aby to vypadalo opravdicky? +podiví se, a ruce na jejím těle se mu pohybujou jako o vlastní vůli, jemně ji hladí po stehně, nenápadně pořád výš a výš, a vychutnává si hebkost její kůže+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 črc 2013 15:59

U nás pořád žijí, jsou vytrvalí. +pousměje se a vychutnává si jeho doteky+ Jo umím. +přikývne+ Vypadat to bude opravdicky, taky bych mohla zařídit nějaký vedlejší efekty, ale nepůjde se ho dostknout a jeho oheň nic nespálí. +dech se jí poněkud zrychlí a trochu nervózně poposedne+ Prosím... +vydechne+ Udělej mi to... Rukama. +zašeptá prosebně a zády se o něj otře a rukama ho pohladí po stehnech+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 črc 2013 16:25

Tak si někdy uděláme výlet za drakama? +navrhne+ Ty jo, ten se zesere hrůzou. +zazubí se a div si nemne ruce, jakou škoďárnu vymysleli, přitulí ji k sobě a natáhne se, aby se o něj mohla opřít+ Udělám. +zašeptá jí souhlasně do kůže na krku a lehce tam přejždí rty, a ruce, co má kolem jejího pasu, se pomalu rozeběhnou po jejím těle, jednou jí hladí po stehně, druhou vyjede po paže k rameni a pak sevře v dlani ňadro a jemně ho promne, a přitom se na ně dívá do zrcadla, co visí nad umyvadlem, na její výraz a svoje ruce na jejím těle, než vklouzne prsty do jejího klína a jen úplně zlehka ji pohladí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 črc 2013 16:57

Můžeme si udělat výlet kam chceš. +usměje se a uvolní se v jeho náručí. Krátce mrkne do zrcadla a svůj pohled spojí s jeho. Pousměje se, jak se jí to líbí, ale pak zavře oči, dech se jí zrychluje, vzrušení se schází v klíně tak sem tam tiše zasténá, prohne se v zádech, nebo pánví vyrazí proti jeho ruce+ Oh, Locke... +vydechne tiše, když cítí, jak vzrušení v klíně narůstá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 črc 2013 17:20

A budem u toho kempovat. V těsným stanu. +zazubí se na ni, zatímco ji hladí všude po těle, prsty zakrouží okolo bradavky a lehce za ni zatahá, a pak nechá svoje dlouhý zlodějský prsty kouzlit v jejím klíně, polaská klitoris tak, jak to má ráda, hladí všechny citlivý místečka, o kterých ví, a pak vklouzne dvěma prsty dovnitř, a začne ji laskat i tam, rty a jazykem zatím bloudí po jejím krku a musí se usmát, když poslouchá její steny, dává si záležet a užívá si citlivost a reakce jejího těla, který ho úplně fascinujou+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré