Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 čer 2013 21:22

Tobě ale to vaření moc k srdci neprirostlo co? +zasmeje se zatímco dlabe svou cuketu a děsně ji chutná+ A pomužeš mi ty jahody nasbírat a tu marmeladu uvařit? Mě to baví. +přizná se mu+ Je to takovej oddych a navíc se vždycky těch jahody prezeru že se nemuzu pohnout. +uculi se a strčí si do pusy poslední kousek sýra+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 čer 2013 22:02

Role konzumenta je mému srdci mnohem bližší. +zazubí se a dojede svoji rybu+ Pomáhat sem musel, to jo, ale na to kombinování chutí a přísad nemám moc buňky, tak to přenechávám povolanějším. +pokrčí rameny+ No jasně, že ti pomůžu. +usměje se na ni+ Dáme si je se smetanou, to se musí. +zazubí se, a když Maltezius nakluše se zmrzlinou, zasvítí mu oči a nechá si na to kydnout extra porci šlehačky+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 čer 2013 22:20

Jo se smetanou cukrem a troškou vanilky... +zasni se a jak jdou na ni chue tak si mlaskne+ Zmrzlina! +zasviti ji oči když to vidí ale slehacky si dá min aby moc nezakryla chuť čokolády. Za to si to ještě posypeme skorici a kakaem. A se zaricima očima se do zmrzliny pustí+ Tak se na to po obědě vrhem jo? +koukne na něj s plnou pusou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 čer 2013 23:43

Jo. +souhlasí a oči mu jen svítěj+ To budem mít na svatbě. Že jo? prosím. Jako dezert. +udělá na ni oči+ Tak jo. Vy tu máte nějaký jahodový plantáže nebo půjdem někam loupit? +zajímá se, zatímco si dělá na dně svý misky ze zmrzliny a šlehačky rybníček a máčí v něm rybíz, co si vysomroval od maltezia+ A uděláme koláč. Jahodovej. +plánuje+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 čer 2013 00:41

Já myslím že na svatbě by sme neměli mít jenom jeden dezert. To určitě nosí smůlu. Budeme jich mít asi tak třicet. +navrhne a oči ji svítí+ Máme tu pár zahonku to bude určitě stačit. A na koláč taky mám super recept. +prikyvuje nadšeně+ co se dá z jahody ještě udělat strašné dobryho? Jahody s nutelou!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 čer 2013 01:27

Tak jo, tak jo, dáme nejmíň tolik dezertů, kolik bude hostů. A jeden budou hrušky v brandy. Na ty se nesmí zapomenout. +zasní se poněkud+ No jak to tak poslouchám, tak si nejsem úplně jistej. +uculí se+ S nutelou? Není to už trochu moc sladký? +nakrčí nos+ Já bych je dal ke zmrzlině. Vanilkový. +navrhne radši+ Pojď, děláš mi chutě. +zazubí se na ni, čapne ji za ruku a nechá se odvýzt na zahradu k těm záhonům+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 čer 2013 21:06

+usmehe se na něj a je ji krasne+ No když ne tak si sem ještě skocime nějaký natrhat. +ruku v ruce s ním jde do kuchyně+ Já mám řada ty prostředky kde je spoustu ovoce a taky drobeni. +zasni se a jak dojdou do kchyne tak postaví košíky na linku vezme si nozik a začne jahodam oddelavat stopky a házet je do hrnce na marmeladu+ Tak výběr nějak jahody na jídlo a taky na ten koláč. Prosím.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 čer 2013 22:18

+táhne ty koše do schodů až se mu orosí čelo+ Tak jo. +souhlasí s takovou zodpovědnou funkcí a začne přebírat, ty pěkný dává do misky a ty horší nechává na marmeládu, musí upozornit sám sebe, že tím "na jídlo" nemyslela, že je má sníst, a za chvilku má hotovo, tak se kolem ní ometá, a pak ji zezadu chytne kolem pasu a kouká jí přes rameno, jestli to dělá dobře, a občas jí ukradne jahodu a na střídačku je strká do pusy sobě a jí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 čer 2013 22:32

Dělám to správně? +koukne na něj s uculem a když je hrnec do půlky plnej tak vezme vanilkovej lusk a rozrizne ho a vnitřek dá do marmelady a pak to zasype spoustou cukru+ Tak a teď ten zbytek co chceš dělat dřív koláč nebo jahody se šlehačkou? +zeptá se ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 čer 2013 22:52

Tvoje technika je ucházející. +schválí jí to, vtiskne jí pusu někam mezi krk a rameno, a chvilku tam krouží rty, takže moc nevnímá+ Máš pravdu. +maskuje to honem jak nejlíp dovede+ Ehm. Jak zněla otázka? +uculí se jí do trička+ Koláč. Kde máš mouku? +pustí ju radši, aby to vůbec upekli, a jme se zadělat na těsto, smíchá všechny ingredience, co mu připraví, a začne se v tom s nadšením patlat rukama+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré