Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 čer 2013 17:46

Plátky mandlí?! +zasměje se+ Ty seš teda gurmán... +s úsměvem zakroutí hlavou a ona sbírá jahody rychlejc, protože je až tak moc nejí, chce si je nechat na pozdějc na tu smetanu+ Můžeme udělat banánovo jahodovej koláč. +usměje se, když se zvedne s plným košíkem+ Ty to ještě nemáš? +koukne mu do poloprázdnýho košíku a musí se zasmát+ Já ti pomůžu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 čer 2013 18:31

No fakt, to jsme dostali s Jeanem jednou jako dezert, při jednom báječným pojebu na hraběnku Orsini. Přišla o třetinu majetku, krásnýho závodního koně, zlatý náramky a poctivost. +zazubí se+ Tak jo, hlavně ať má hodně okrajů. To já rád. +uculí se+ Já vybírám jen ty pěkný. +brání se+ A každý se věnuju s osobní péčí. +zazubí se, ale zrychlí, a míň užírá+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 čer 2013 20:23

Hodně okrajů? +musí se zasmát+ Já mám teda řada hlavně ten prostředek okraje si vždycky okrajuju. Skvěle se doplňujeme. +zaculi se na něj a dá mu pusu+ Ani nebudu hádat kdo ji o tu poctivost připravil mám pocit že je mi to jasný. Ty na to už msej mít nejakej patent. +koukne do košíku+ No to by snad mohlo stačit. +odtusi a zvedne se že zahonku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 čer 2013 20:57

To já mám okraje rád, hlavně ty křupavý a trošku připálený. +uculí se mlsně+ prostředek je taky dobrej, ale okraje, to je úplně jinej příběh. +zazubí se+ Tak mi je odkrojíš, a já je za tebe sním. +přikývne, že takový uspořádání mu přijde spravedlivý+ Já to tušil, že je to osud. +mrkne na ni a hezky si ji k sobě přitáhne za pas, aby jí mohl tu pusu pořádně oplatit+ No jo, byl to Galdo. +přikývne pobaveně+ Myslíš? +zhodnotí to pochybovačně, ale pak teda přikývne, vstane a vezme oba koše+
Locke Lamora

Příspěvekod Locke Lamora » 03 črc 2013 00:00

+přilehne si k ní na deku a nandá si koláč a na něj slušnou porci zmrzliny, která se hned začne roztýkat, jak je buchta ještě teplá+ Máme to dobrý. +zazubí se na ni s plnou pusou, a když dojí, posune se aby jí mohl položit hlavu do klína, hezky se uvelebí a mžourá do sluníčka+ Vyprávěj mi něco. O sobě. +pohladí ji prosebně po ruce+ Chtěl bych o tobě vědět všechno. Všechno co máš ráda, abych ti to mohl dávat, a to co nemáš, abych tě od toho mohl uchránit. +zadeklamuje teatrálně a uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 črc 2013 01:16

+opře se pohodlně aby jenom napůl seděla když si na ni tak lehne a lžičkou ujida zmrzlinu z kelímku+ Já mám občas pocit že toho o mě víš víc než já sama. +zasmeje se+ Dost se bojím vztahů právě proto že mám pocit... Já nevím ani jak to pořádně vyjádřit. No.. +popotahne a radši si nacpe plnou pusu zmrzliny+ Ale z tebe takovej strach nemám. +zahuhne pak přes tu zmrzlinu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 črc 2013 01:52

Vím to, co dokážu vypozorovat. +pokrčí rameny a zvědavě načne flašku lambrusca a přičichne si+ To do nás otec okov vkopal slušně. +zasměje se+ Ale do hlavy ti pořád ještě nevidím, Kůstko. +uculí se, natočí hlavu a líbne ji na břicho+ Hm? Jakej pocit? +zvedne zaujatě obočí, nechce z ní nic nějak páčit, ale zajímá ho to+ No to jsem rád, já jsem takovej mírumilovnej a hodnej, učiněnej andílek. +zazubí se a dožaduje se ještě koláče, aby nemusel vstávat+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 črc 2013 02:07

+jen se pousmeje a podá mu ještě pořádnej kus koláče s kusem okraje když je má tak rád+ Prostě nemám řada vztahy. Neumím komunikovat a nevím jak se mám chovat. Většinou nemám řada když na mě sahá někdo cizí. Když nejsem opilá teda. No... To většinou taky. +usoudí když z kelímku zmizí poslední zmrzlina+ Dáme si víno? +usměje se na něj a naleje jim+ Ale miluju tě furt.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 črc 2013 02:32

Parádní, dík. +usměje se a po kouskách si ho cpe do pusy a přitom ji poslouchá+ Já taky nevim, jak se mám chovat. Moc velkej vztahovej odborník nejsem. +uculí se+ Však víš jak to se mnou je. +pokrčí rameny+ Neznám všechny ty pravidla a tak. Ale to je jedno, ne? +usměje se+ No, já na tebe sahám rád. Mám takový nutkání, víš? Úplně neovladatelný. +zazubí se rozverně a chytne ji aspoň za ruku+ To si dáme. +souhlasí, a vezme si skleničku+ Však já tě taky miluju, Kůstko. +usměje se a přitáhne si ji za tričko k polibku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 črc 2013 14:58

Já nevim jesti je to jedno. +koukne na něj mírně zoufale, mírně pobaveně+ Co když něco zkazím a všechno půjde do háje? +pokrčí rameny a napije se+ Je to dost... šílený. +uculí se a oplatí mu polibek+ Já jsem ráda, že na mě saháš. +tak nějak na něj s úsměvem kouká+ Já jenom... když uvidíš, že od tebe utíkám, tak mám strach. A dej mi prosím chvilku. Mě to přejde, jo? +poprosí ho pohledem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí