Všude možně okolo

Moderátor: Victoria

Re: Všude možně okolo

Příspěvekod Victoria » 22 čer 2013 03:28

No to ani nejde, ten se připomene sám. +zazubí se a dá mu pusu na spánek+ Nevím, brzo. Asi o víkendu. +pokrčí rameny+ A do středy bych byla zpátky. +pokrčí rameny+ Pff! Málo jo? A já si dělám starosti, abych ti nechyběla moc dlouho. +zasměje se a bouchne ho pěstí do ramene, jen tak jako, zvedne nos nahoru a dělá stašně uraženou, dokonce si kousíček odsedne+ Mně čtyři dny stačej, zas tak moc nepravostí neplánuju. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 čer 2013 01:32

+zasmeje se+ No mě je už teď jasný že dělám machra ale dvě hodiny po tom co odjedes ti budu volat a chtít po tobě sex po telefonu. +zazubi se na ni a ať chce nebo ne tak si ji přitáhne zpátky+ Já vím že mě milujes máš to blby Kočko. +vlepi ji pořádnou pusu+ Tak co? Půjdem na ty kolotoče?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 čer 2013 19:44

Jo tak zašukat si, to ti bude chybět nejvíc, jo? Tss. Že já nešla radši do toho Calebova bráchy. +pleskne ho ještě přes ruku, ale uculuje se, a vleze mu prstama pod triko+ No jo, miluju, nedá se nic dělat. +zazubí se a taky mu dá pořádnou pusu+ Já se na ni chci ještě podívat. +ukážu na tu mořskou pannu tam, uzme mu krabičku cigaret a ukradne mu ještě jedno brko, schová si ho do igeliťáku a strčí do plavek, stáhne si přes hlavu šaty, a v plavkách vleze do moře, je to studený jak psí čumák, ale nějak se osmělí a doplave k tomu kameni, vyleze si k soše a to brko jí strčí mezi prsty, a ještě jí zapne kolem kovový ruky svůj náramek, co nosí aby schovala jizvu na zápěstí, doplave zpátky na břeh, když je to jen kousíček a honem rozhýbává zmrzlý kosti+ Tak, už není smutná a nešťastná. +zazubí se na něj+ Už můžem jít na pouť.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 čer 2013 21:16

No možná jsi měla. +vyplazne na ni jazyk a zasklebi se+ Tedka už je pozdě si stěžovat. +zaculi se na ni+ Ty sr jdeš koupat? Tak jo. +ptikyvne a už už se che taky svliknout když mu dojde co dělá a musí se usmát+ Myslím že teď ji bude hodně líp. +obejme Vici a zahřívá ji aby tam nezmrzla i kfyz je docela teplo+ Tak jdeme mužem ji pak ještě donyst cukrovou vatu. +mrkne na Vici+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 čer 2013 22:18

Ještě bych ti mohla zdrhnout od oltáře. +zazubí se, ale dá mu pořádnou pusu, jakože to nemyslí vážně, vrátí se k němu a chvilku se mu klepe pod rukama, než se zahřeje, mohla by se sice usušit kouzlem, ale to by se k němu nemohla tak hezky mačkat, žejo+ To bysme mohli. +uculí se, oblíkne si zase šaty, na cestu si zapálí, chytne ho za ruku a nechá se odvýst k zábavnímu parku, a oči jí svítěj víc než světla na horský dráze+ Tak co první? +zastaví se nerozhodně za bránou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 čer 2013 22:25

+zasmeje se+ No tak to bch tě určitě nenechal. Já si tě tam někde privazu a bude. +zazubi se na ni a slohne ji jedno cigaro a taky si zapálí. Pak za ne zatahne vlezny a když přijdou do parku tak jim koupi lístky něco jako pernamentky na atrakce+ Nejdřív na horskou dráhu a pak cukrovou vatu. +ukáže+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 čer 2013 22:33

No, to bys ale někdy mohl. +uculí se na něj a významně zahýbe obočím+ Tak jo,tak jo. Ale musíme si nechat udělat fotku. +zazubí se, vleze hned do prvního vozíčku a udělá mu u sebe místo, a když horská dráha nabere rychlost, ječí jako kdyby ji vraždili, a protože přesně neví, kde je kamera, dělá ksichty celou cestu, jednou rukou se drží za zábradlí a druhou drtí Byronovi ruku, hlasitě výská a křičí a oči jí nadšeně svítěj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 čer 2013 22:51

Jasné že si uděláme fotku a budem ji rozesílat jako svatební oznámení. +zaculi se ale když vidí jak se tváří tak jenom se smíchem zavrti hlavou+ No tak jako PFku ale určitě. +vymínil si a když vleze do vozíku tak ji chytne za ruku a taky ječí ale chlapacky a jenom sem tam aby to nevypadalo že je nejakej srabek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 čer 2013 23:51

Počkej až uvidíš návrhy svatebního oznámení. +zavrtí pobaveně hlavou, jakože není moc daleko od pravdy+ Tak jo. Jako PFka by to šlo. +uculí se, a dává si záležet na pořádnejch šklebech+ Vaši budou nadšený. +zazubí se, a cestou se uculuje, nad jeho mužným jekotem, a když dojjedou, vyzvedne fotky a hned se žene ke stánku s cukrovou vatou, objedná si zelenou, co je skoro větší jak ona, div neposkakuje nadšením a culí se jak pětiletá v hračkářství+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 čer 2013 20:18

Tak naší budou nadšený v každým případě. +zasmeje se a vyleze z vozíku a snaží se ji stíhat+ Tak počkej počkej. +směje se+ Já se chci taky kouknout na ty fotky. +když je uvidí tak vyprskne smíchy jaký tam maj skleby+ Já si dám žlutou. +nechá si namotat taky jednu a jak je velká tak se mu děsně omylem nalepí k tě její+ Sakra. +uculi se+ Teď sme spojený dokud to nesnime. +schová se za těma obrima vatama a rychle ji dá pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner