od Rebecca Altamirano » 23 čer 2013 13:08
O moc lepší. +koukne na Man a uculí se.+ No jo, co jsem si tak všimla, lidé mají větší potíže důvěřovat věcem, které si sami nemůžou vyzkoušet. +cukne koutky a střelí pohledem po Tobiášovi. Jak pak poslouchá Postracha, úsměv jí pomalu z tváře mizí. Pohledem přejede po ostatních a neunikne jí, jak Denisa, Hanako a Karolína zablokovaly východy. Tiše si povzdechne a zadívá se Postrachovi do očí.+ Myslíš jako, že po tom, co jste mi vy všichni zachránily krk, poběžím odtud rovnou to vykvákat do nejbližší redakce? +zavrtí hlavou+ Dlužím vám všem tolik, že bych to nezvládla splatit, ani kdybych žila ještě dvakrát tak dlouho, než už mám za sebou. A za každýho z vás bych cedila poslední kapku svojí prokletý krve, kdyby to bylo potřeba. +mluví tiše, přesto jí je dobře slyšet. Podívá se přitom na každého zvlášť, nakonec se zadívá znovu přímo na Postracha.+ Takže máš moje slovo, že o ničem z tohodle - +mávne zlehka rukou kolem+ - se ode mě nikdo nedozví nic. Ani na mučidlech. +Drží si pečlivě neutrání výraz, přesto se tu právě cítí jako nevítaný cizenec a vetřelec.+ Nechci vám tu zavazet dýl, než je nezbytně nutný a ta nezbytně nutná doba už myslím pominula. Takže bych si jen sbalila svých pár švestek a půjdu. +podívá se na Man.+ Mám neurčitý dojem, že když jsem byla...mimo sebe...zahlédla jsem, žes odtamtud vzala naše zbraně..? Ale jistá si nejsem, v tom stavu bych nejspíš uvěřila i na fialovou krávu. +pousměje se, přestože do smíchu jí zrovna moc není.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it