Zpovědnice

Napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Zpovědnice

Příspěvekod Beatrix » 21 čer 2013 23:41

yohannka: Dnes byla! Aji včera! Ju ty hice taky umořily!

Tak alergie...dostaneš šátek jako plynovou masku :D

Cestovní přespání? :shock: Každopádně teda upřesním -

pátek - příjezd dle libosti (podrobnosti pošlu mailem, ať se můžete zařizovat, když už to teda máme tak nějak sichr) - ale prosím nahlásit pak "kdy", ať jsem v očekávání...v podstatě se klidně domluvte, jestli chcete dorazit už na oběd, nebo až po práci a tak - záleží na vás

spí se na Mýtince ;) (z pátku na sobotu a ze soboty na neděli)

sobota - relaxační program ( rozuměj: válíme se na madračkách v chládku domova... )

neděle - každou sudou odjíždí vlak do Brna (ha ha, a to je ještě luxus!), takže ve dvě, či ve čtyři... odjezd - taky záleží na vás, aby vám pak v Brně nějak inteligentně napojoval odvoz domů..

Tentokrát neplánuju jet v sobotu na sraz do Brna, takže máme prostor pro vlastní realizace...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 21 čer 2013 23:42

Jinak pokud by měl ještě někdo zájem, klidně se můžete přihlásit! Jen bych se držela toho, aby to byli lidi tady z fora, který tak nějak známe :hug2:
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 22 čer 2013 11:55

No super a já zrovna ty plynový masky tak miluju :lol:

No jasně, to se musí tak... ukecat někoho aby tě nechal na půli cesty přespat, jelikož kdyby se sjíždělo až na sobotu, tak by to znamenalo, že bych musela chytit raní vlak z Prahy, což bych od nás opravdu nezvládla. Ovšem když už je to v pátek, tak je to naprosto ideální. Osobně bych dorazila asi někdy odpoledne po práci, jelikož mam takový tušení že po dovolený mi volný pátek nebudou chtít dát :D , ale zkusím se domluvit se Styx, kterým vlakem pojede, že bychom mohli dorazit hromadně.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 22 čer 2013 12:26

Pokud byste dojely dřív do brna, tak bych vás vyzvedla a nasměrovala na vlak směr mýtinka, ale končím cca ve dvě, ve tři v práci.
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » 22 čer 2013 13:00

no já hádám, že vyjedu tak nějak přijatelně :lol: uvidím, jak Meg, teda...počítám, že dorazíme hromadně a asi budeme v Brně dřív...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » 22 čer 2013 14:14

no já zkusím ještě zaprosit o dovču na pátek, že bych byla aspoň vyspaná a ne jako zombie.. ale to se asi nezadaří
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 23 čer 2013 13:03

Hlavně mi to dopředu nahlaste, ať jsem v obraze - a před desátou nebudit! :heaven: :hell:
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » 24 čer 2013 21:04

Holky, sla by som tiez, ale v tom case uz nieco mam, dufam, ze bude este nejaky zraz v Brne pred koncom prazdnin ;)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 24 čer 2013 22:37

To je škoda! Já myslím, že srazy ještě budouu. Možná ne o prázdninách, ale nějaký určitě.

A zúčastněných sem se chtěla zeptat, jestli vám těch 600,- za pobyt příde schůdných?
Je to full servis, snažila sem se to tak nějak spočítat i se vším všudy okolo a pokud nechcete být o suchým rohlíku, tak bohužel ta cena za potraviny... :? víme... Nerada bych, aby měl někdo nějaký neblahý pocity, tak se rači ptám dopředu.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 25 čer 2013 15:21

jistěžeee, kde seženeš ubytování s plnou penzí (vlastně víc než plnou!) za 200 na den? nikde... plus tulivá kočička na dvoře jako bonus!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice