Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 čer 2013 15:50

+zasměje se+ Ne, nemám, ty nenasyto. +zavrtí nad ním hlavou a vezme si halenu a kalhoty a obleče se tam+ Ale můžeš je zkusit najít, možná jsou zatím jenom neobjevený. +mrkne na něj a chytne ho za ruku a jdou spolu zpátky ke Trvzi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 čer 2013 16:38

Já jenom sonduju, abych měl přehled. +brání se pobaveně, proplete jim prsty a jde s ní zpátky+ Nepotřebuješ s něčím pomoct na svatbu? +zajímá se+ Vybrat prstýnky, nebo nějaký ozdoby, nebo já nevim co. +pokrčí rameny+ Já ti fakt moc rád všechno pomůžu, ale moc nevím, co je potřeba. +poškrábe se rozpačitě ve vlasech+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 čer 2013 22:35

Svatbu? +koukne na něj jako by si na to vzpomněla až teď+ Já se na to nijak moc nechystam. Spíš myslím na tu zlodejskou. Ta bude dřív ne? +koukne na něj tazave+ No... Prstynky bdou jednoduchý zlatý kroužky jestli by ti to nevadilo... Já taky nevím co všechno je potřeba ale ono se to nějak vyvrbi. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 čer 2013 02:07

To je jedno, co bude dřív. +pokrčí rameny+ Na tu zlodějskou není nic potřeba, když už teda máme diadém. +uculí se+ Takže když se rozhodnem, může to klidně bejt ještě ten samej den. +usměje se a pohladí jí ruku+ Né, to bude hezký. Stejně nemůžu nosit nic nápadnýho, kvůli zlodějině. +přikývne s úsměvem+ Já jenom nechci, abys na to byla sama. Chce se ti do toho ještě, viď? +sonduje děsně nenápadně, jestli si to nerozmyslela+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 čer 2013 02:40

Jasné že se mi do toho ještě chce. +usměje se na něj zastaví ho a otočí k sobě+ Locke já si tě chci vzít protože tě děsně miluju. +kouká mu s úsměvem do očí+ Jenom nerada spechám. Všechno si nechám nejdřív projít hlavou rozmyslim si to. Nejsem moc impulzivni ani temperamentní. +koukne na něj tazave jestli ji chápe+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 čer 2013 03:22

Já vím že jo. +usměje se a obejme ji kolem pasu, aby si ji přitáhl blíž+ Akorát... no asi sis všimla, že nejsem zrovna donchuan, když přijde na ženský. +prohrábne si rozpačitě vlasy+ tak mi to chvíli bude trvat, než fakt uvěřím, že jsem uhnal takovou parádní holku. +zazubí se a líbne ji na špičku nosu+ Občas se prostě potřebuju štípnout a ujistit, že to je fakt pravda. +pokrčí rameny+ Jasný, dej mi vědět, až se něčeho dobereš. +zazubí se+ Já nikam nespěchám.
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 čer 2013 01:29

Jasně. +uculi se na něj+ Já myslím že je hlavní že sme spolu. +koukne na nrjde a na chvíli ji z oči zazáří světlo naprostyho štěstí a takové tě zamilovanosti+ Ehm... +zamrka+ Půjdem se jednou najíst do jídelny jako normální lidí a nebudem si drobit do postele? +zeptá se ho s úsměvem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 čer 2013 19:36

Jo. +souhlasí s tím a tak nablble se uculuje, a když na ni tak kouká, jak jí to sluší, když je šťastná, honem se nakloní a dá jí pusu+ Jasně, jak chceš. +mrkne na ni, i když by jí momentálně nejspíš odkýval úplně cokoliv, a jde s ní do jídelny+ Já si dám... nějakou rybu. Máte tu ryby? +koukne na ni+ Klidně k ní můžou bejt hranolky. +navrhne kompromisně+ Až se najíme, mohli byme se jít mrknout na střechu. +navrhne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 čer 2013 16:49

+zazubí se na něj+ To už jsou víc sladký ty hrušky v brandy. +zasměje se+ Jasně, že ne, nutela je boží, jahody jsou trochu míň boží, ale pořád jsou dost boží. Není co řešit. +řekne rozhodně+ ještě lepší je nutela s banánem... +vede ho na zahradu kde jsou záhonky s jahodama, tři, dost velký a ze zahradního domku na nářadí vytáhne dva košíky+ tak do toho. +zazubí se a jeden mu podá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 čer 2013 17:33

no zkusit to můžem. +přikývne s úsměvem+ Banán je nejlepší politej čokoládou a se šlehačkou, a plátkama mandlí. +zazubí se, bez řečí zaklekne do záhonu a začne otrhávat keříčky, pracovní tempo má slušný, nicméně košík se mu plní pomalu, protože na každou jahodu co uloží do koše, dvě strčí do pusy, spokojeně se uculuje a za chvilku má kolem rtů usvědčující červený fousy+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí