Všude možně okolo

Moderátor: Victoria

Re: Všude možně okolo

Příspěvekod Victoria » 20 čer 2013 02:04

Teda, to už jsem se vypracovala na luxusní společnici, jo? +zazubí se+ Dávej si pozor, taky bych se mohla urazit. +uculí se a dá mu pusu+ Ale když už do mě chceš investovat, potřebuju naprosto nutně diamantový náušnice ke svatebním šatům. Vybrala jsem si jedny v katalogu. +zazubí se na něj nevinně+ Aspoň jedny bych do života mít měla, na nóbl akce. Tak bys mi je moh koupit. +navrhne strašně nenápadně+ Tak jo. Na pouť. +zamumlá souhlasně, než to zalomí, a úspěšně zaspí i přistání, takže nenastaně panickej záchvat+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 čer 2013 06:14

Neboj. Já ti budu kupovat jenom ty nejluxusnejsi dárky aby ses neurazila. +uculi se na ni a když pristanou tak ji opatrně vzbudí+ Kočko už jsme na zemí. +pohladi ji po paži+ Chtěla bys ještě něco nakoupit v bezcelní zone a pak to natajno pasovat ven? +zeptá se ji s uculem když jdou z letadla+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 čer 2013 13:12

Ještě pět minut. +zamumlá mu do kůže prosebně, ale pak teda rozlepí oči a koukne z okýnka, a když vidí letiště, začne sbírat svý věci, v duty freečku se staví u Tiffanyho a vybere si tam nějaký ty náušnice, a taky si koupí drahej parfém a velikánský balení gumovejch medvídků+ Tak jak to vidíš? +zeptá se, když chytí před letištěm taxíka, aby je zavezl do města+ Já bych chtěla... pusu, vystřelit růži, zelenou cukrovou vatu, strašidelnej hrad, pořádně tlustý brko, ještě pusu, a taky vidět malou mořskou vílu. A kebab ze stánku. +pohladí si břicho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 čer 2013 14:18

+koupí jí ty naušnice a pomůže jí s gumovejma medvídkama+ Tak jo, jak chceš. +zasměje se a přikývne+ A chceš to přesně v tomhle pořadí, nebo to můžem promíchat? +zeptá se jí, ale nakonec je nechá dovíst do města, aby se mohli kouknout na malou mořskou vílu v moři a taky jí ve stánku opodál koupí kebab+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 čer 2013 15:15

Mně je to jedno, jak se to hodí. +uculí se, a když dojedou k moři, usadí se tam k němu na břeh na kámen, cpe se kebabem a občas mu dává kousnout+ Ty jo. To je fakt hezký. +usměje se, když dojí a otře si pusu, obejme ho blíž a kouká na moře a na město, pokuřuje u toho cigárko a je jí hezky. Vyjede mu nosem po krku nahoru k čelisti a vtiskne mu pusu pod ucho a pak se usměje do kůže+ Miluju tě. +zašeptá mu do ucha spiklenecky, a zas si o něj opře hlavu a vychutnává si ten výhled+ Nemáš brko, lásko moje? +uculí se potom+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 čer 2013 15:54

+jednou rukou ji obejme a druhou jí ten kebab a jak jsou tam tak spolu, tak se mu to taky moc líbí+ Taky tě miluju. +usměje se na ni+ Ahá, že ty to říkáš jenom proto, abych ti to brko dal, co? +zasměje se a odhodí prázdnej papír od kebabu a z kapsy vyloví krabičku cigár, kde jsou vždycky nějaký brka+ Prosím, krásko. +nabídne jí jedno, aby si ho odpálila+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 čer 2013 16:42

Tss, tss, takový obvinění naprosto odmítám. +pleskne ho po ruce+ Říkám to protože jsem z tebe naprosto neodvolatelně hotová. +vyplázne na něj jazyk, a za takovýho pěknýho jointa dostane pořádnou pusu+ A taky abys náhodou nezapomněl. +uculí se, odpálí to a labužnicky si potáhne, než mu taky nabídne, opře se dozadu na lokty a kouká na tu mořskou vílu+ To je stejně strašně smutná pohádka. Holka kvůli němu přijde o ocas a o všechno, a on ji stejně nechce.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 čer 2013 22:39

Jo. +pokýval zamyslene hlavou+ A pak je z ni socha a někdo ji každou chvilku ukradne nebourazi hlavu. +povzdchne si+ Ta má pěkně krusnej život myslím že my dva by sme si vůbec neměli ztezovat protože my máme hlavně jeden druhyho a to je nejlepší. +usměje se na ni dá ji pusu a vezme si od ni taky brko+ Já tě taky miluju Kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 čer 2013 02:20

Já si nestěžuju. +uculí se+ No, ne zas tak moc. No dobře, možná občas trochu jo. +povzdychne si tragicky, a dá mu pusu na rameno+ Já nikomu nedovolím, aby ti urazil hlavu, neboj. +ujistí ho+ Chyběl by mi ten tvůj pěknej obličej. +zazubí se+ Já vím. +usměje se+ Řeknu ti, je to moc fajn pocit. +uculí se+ Chtěla bych sjet na pár dní za Angie. +navrhne opatrně+ Tak tři čtyři, pozvat ji na svatbu, zajít do klubu jako za starejch časů. +pokrčí rameny+ Zvládneš to tu zatím sám? +koukne na něj s úsměvem+ Můžeš udělat doma LAN party, když už jsme zařídili tu hernu. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 čer 2013 02:44

A hlavně můj bystrej mozek Kočko. Na ten nezapominej. +zazubi se na ni a pak se musí uculit+ Predlozlucka se svobodou? No jasné že ji musis pozvat. +prikyvne s úsměvem+ Kdy tam chceš jet? Já určitě naplanuju nejakej mejdan. +zamyslí se+ Budem pařit dnem i noci a Jeefesovych bude jenom nosit jídlo. +poocku na ni koukne+ Nejsou čtyři dny málo?
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner