Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Victoria » 19 pro 2012 01:22

+nakrčí nos a zaksichtí se+ Nemyslíš, že už to je? Sýr už je nahoře skoro hnědej +lehne si na zem na břicho, položí si bradu na ruce a kouká skrz okýnko+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 pro 2012 01:34

Ochutnám to. +natáhne se pro vidličku, otevře troubu a vytáhne si kousek lasaní, zafouká na ně a pak je ochutná+ Jo... +přikývne+ Už to je. +stoupne si, vezme si chňapky a vytáhne pekáč s lasaněmi+ Hmmm +přivoní si k tomu+ Mám ti nandat? +tahá talíře z příborníku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 pro 2012 01:38

No jasný +zazubí se+ Můžeš trošku přidat... no ještě trošku... +komanduje ho při nandávání a pak koukne, jak hrozná dálka je to ke stolu+ Hmm, a můžu to jíst tady? +kouká na něj ze země štěněčíma očima+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 pro 2012 11:46

+nandá si taky, ale trochu míň, musí si udržovat linii :D+ No, ale jenom, že jsi to ty. +zazubí se na ni a sedne si vedle ní+ A že tu máme ještě nedokoukaný kino. +ukáže bradou k troubě, kde je pořád ten koláč, chytne vydličku a pustí se do lasaní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 pro 2012 12:14

+sedne si do tureckýho sedu, dá si talíř do klína a kousek si nabere na vidličku+ Mňam! +vykulí oči+ Vezmeš si mě? +vyrhkne nadšeně a dá si další sousto+ Teda chci říct, že to je fakt hodně dobrý. +zazubí se+ Máš nevýznamný plusový bod, básníčku. +mrkne na něj, pustí se do svý porce a občas se pere s napůl rozteklým sýrem, co se všude táhne+ Ten chce ještě chvilku mrkne na koláč dvířkama+ Musí mu zezlátnout vršek.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 pro 2012 13:19

+zaměje se+ Jak nevýznamný plusový bod? Já chci významný, a za tohle. +nabere lasaně na vidličku+ Bych ho měl rozhodně dostat. +uculí se na ni a dá si ten kousek do pusy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 pro 2012 13:29

Dostaneš něco lepšího.+zazubí se a natáhne se nahoru pro vařečku od bešamelu+ Dostaneš Řád čestné vařečky! +zatváří se děsně obřadně a předá mu ji+ Povstaňte, lorde Vařečko. +směje se a předvede přehnanou úklonku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 pro 2012 14:07

+vstane+ Jsem nesmírně poctěn a potěšen, že jste se rozhodla poctít mě takovou poctou. Lady Vařbujónová. +směje se a obřadně si od ní vařečku vezme+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 pro 2012 14:11

Nechť vás tato čest motivuje ke zopakování a překonávání dnešního mimořádného výkonu. +udělá obřadný gesto, který nejspíš odkoukala z Vinnetoua+ Lady Vařbujónová, jo? Ty jseš číslo.+pleskne ho do ramene a vyprskne smíchy+ Kurva, koláč! +vzpomene si najednou a honem se shání po chňápkách, vyloví formu z trouby a je to jen tak tak, krustička už je krásně zlatá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 pro 2012 16:32

To teda nevím, jestli to překonám, dneska jsem se fakt vytáh. +zasměje se+ Jasný, já jsem jednička. +zasměje se+ Uká, uká. +přivoní si k tomu koláči+ Jablečnej koláč... +uculí se+ Vidělas Prcičky?
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré