Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 kvě 2013 21:38

+udychane na něj padne a chvěje se napůl zimou a napůl vzrušením. Po chvilce se přece jenom vzmuze na to aby se odvalila a chytne se ho za ruku+ Tak jo. +vydechne+ Nahoru určitě nedojdu je mi nějak slabo. Nevadilo by ti kdybych nás tam přenesla? Pokusím se u toho nadělat co nejmíň bordelu. +pousmeje se na něj a rovnou je premísti do pokoje na postel a s nima i trochu sena+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 kvě 2013 22:20

+taky prudce oddychuje a když se na něj tak zhroutí, zabalí ji do svýho objetí, a spokojeně se jí zaboří obličejem do vlasů, hřeje ji trochu vlastní kůží, a když se z něj odvalí, chytne ji teda za ruku a vtiskne jí pusu na hřbet dlaně+ Tak jo. +usměje se jen, že je mu to jedno, přitulí se k ní blíž, aby ho náhodou nezapomněla ve stáji, a když se přemístí do pokoje, vybere jim z postele slámu a hezky ji přikryje a pod peřinou se k ní natulí blíž, aby sdíleli živočišný teplo+ Slabo jako že jsem ti to tak dobře udělal nebo slabo jako blbě? zajímá se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 čer 2013 18:23

+usměje se+ Vyhořelo roku 1458. +udiveně se podívá na dveře od pokoje a pak zrychlí a Lockeho táhne za sebou+ Ehm... Byl to velkej souboj kouzelníků o ten klášter, prostě o tu budovu, protože je tam tajemství. +zahýbe mnohoznačně obočím+ Ale já už jsem ho odhalila. +zazubí se na něj, když vyjdou na zahradu+ Půjdem pěšky, nebo chceš zas jet na koni? +zeptá se ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 čer 2013 18:49

Půjdem pěšky. +rozhodne se, a nechá se vést k tomu opatství+ Páni. +nestačí se divit+ A co to je za tajemství? Bylo tam něco cennýho? Kopec zlata? Ne, počkej, o to by se kouzelníci neprali. +zamyslí se nad tím+ Nějaká kouzelnická kniha? +navrhne potom a koukne na ni zvědavě, jestli to uhod+ Řekni mi to. +zasměje se+ A kdo vyhrál?
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 čer 2013 19:08

+uculuje se na něj+ Jasně, že je tam i kopec zlata. +přikývne+ No dobře, tak jenom takovej menší kopeček, ale je tam. Je to historie. Má to historickej význam. +objasní mu to, trochu+ No, kdo asi, my jsme vahráli. +pyšně napne hruď+ Je to totiž hrob starýho slavnýho válečníka. Jsou tam i nějaký kouzelnický svitky.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 čer 2013 23:28

Tak zlato. +uculí se a poznamená si to+ A to tam pořád je? Nikdo to ještě neukrad? +kulí oči+ Ale nestraší tam nikdo, že ne? +koukne na ni opatrně+ A to je to tajemství? +zajímá se+ Já čekal... svatej grál, nebo něco. +vytasí se s něčím, čem mu Jean vyprávěl posledně+ A nemůže si pro to dneska někdo přijít? +zamračí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 čer 2013 00:10

Jo jo. +pokýval s úsměvem hlavou+ Pořád to tam všechno je. Byla jsem tam asi před třema čtyřma rokama. No... Ono dpstat se tam není zrovna lehký. Jako je ale musis vede t co udělat. +zazubi se na něj+ A kde a s kým... +culi se pořád víc+ Dá se říct že je tam pořád. On si to místo tak nějak hlídá. Ale není to duch... Spíš vzpomínka. Génius loci. Poznas yo až budeme blízko.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 16 čer 2013 00:36

+jde mu ztoho hlava kolem, a podezíravě si ji měří přimhouřenýma očima+ Co se culíš? Ty něco kuješ. Něc nemravnýho, to já poznám. +obviní ji, ale taky se uculuje+ Chceš mě sklátit v opatství, já jsem ti na to přišel. +zubí se plácne ji po zadku+ A už tam budem? +zajímá se nenápadně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 čer 2013 01:20

Já nekuju vůbec nic nemravnyho a už vůbec by mě nenapadlo tě sklatit v opatství. +zavrti pohoršeně hlavou ale její pohled říká něco úplně jinýho+ Jo už tam budem. Támhle vidíš? +ukáže na kopec před nimi kde se tyčí zbytky opatství. Vestinou jenom poborene zdi a je odněkud slyšet vlny narazejici na útesy+

(opatství je někde v galerii nebo tady na začátku tématu)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 16 čer 2013 01:56

(našla, pěkný. :) Tvrz má i heliport! Čumím. :D)

Jo jo, já tě mám prokouknutou. +uculuje se+ Seš průhledná jak panák pálenky. +zavrtí pobaveně hlavou a dá jí pusu na tvář, jakože je se všema zvrhlostma srozuměnej a ochoten ke každé nemravnosti+ Tyjo, to je veliký. +pokýve uznale a zrychlí, aby už tam byli, prochází mezi kamenama a občas se některýho zlehka dotkne+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí