Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 čer 2013 21:35

+usměje se a stuli se na posteli k němu a prsty mu přejíždíte po hrudi+ No přesně nevím ale jeden nebo dva by se tu našli. +zauvazuje+ Ale radši ať je z Camortu. Bude to camorrska zlodejska svatba. Se vším všudy. +pousmeje se jak se na to těší+ Ne Locke už na tebe žádný požadavky nemám. +zavrti se smíchem hlavou+ A ty na mě?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 čer 2013 21:52

Tak jo. Jak chceš. +usměje se a položí dlaň lehce přes tu její+ Ani mě nic nenapadá, hlavně doraž, a budu spokojenej. +zazubí se+ Víš, že se Jean skamarádil s tím duchem z knihovny? +vzpomene si+ Prý má neskutečnou zásobu příběhů, obávám se že ten náš literát je hodlá sepsat. +uculí se+ Ty ses tam byla někdy podívat? Aneměl bych ho požádat o tvoji ruku, když je to teda tvůj předek? +zazubí se z legrace+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 čer 2013 23:04

Tak já dorazíme a nevezmu si spodní prádlo. +uculi se na něj jestli by se mu to tak zamlouvalo+ No jo v knihovně jsem nebyla co se objevil. Vždycky jsem tam někoho poslala. +uculi se+ Mám z něj trochu vítr a nechci ho dráždit +přizná+ Ty ho chceš upozornvat na svatbu? +zasmeje se+ No klidně můžeš ale nevím co ti na to řekne.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 čer 2013 00:17

Uhm. +zaskočí mu poněkud slina+ Tak jo. +uculí se a vypadá jak kocour co našel kýbl smetany+ To by se mi docela zamlouvalo. +zazubí se a pohladí ji lehce po stehně+ Jean říkal, že je trochu bručoun, ale když na něj jdeš uctivě, je celkem milej. +pokrčí rameny+ Myslíš že by nám mohl zkoušet překazit svatbu? +uculuje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 čer 2013 06:32

Super. +uculi se když vidí že se mu ten nápad se spodním pradlem zamlouvá+ No tak já se s tím duchem půjdu taky někdy na chvilku pobavit. +pokrčil rameny+ To snad ne. +zhrozil se+ Taková už nám tu stačí Phillipa. Navíc ty jsi nejlepší kdo by si mohl mě vůbec vzít. +uculi se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 čer 2013 23:02

Super. +zopakuje po ní a culí se jak měsíček nad hnojem+ Třeba ti vykecá nějaký strašný rodinný tajemství. Jakože se vaše praprapraprapraprababička spustila s anglickým králem, nebo tak něco. +zakoulí očima+ No to je náhodou víc jak pravděpodobný, když nejsem ten urozenej a strašně vznešenej kouzelník z modrou krví, nebo jako vy ji vlastně máte. +uculí se vesele, očividně si z toho nic moc nedělá+ Třeba by prolítával oddávajícím tam a zpátky a sabotoval obřad. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 čer 2013 13:11

Jo, nebo mi udělí otravný kázání a bude na sebe chtít přepsat celou Tvrz, když je nejstarší. +zasměje se+ Žádný rušení svatby nebude, když bude vzpurnej, tak ho pošleme zpátky odkud přišel. Žádný prodlužování pobytu. +zavrtí razantně hlavou, posadí se a protáhne se+ Půjdeme se projít ven? +koukne z okna, když je tam hezky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 čer 2013 14:57

No možná je nejstarší, ale taky je průhlednej, a to teda podle mýho názoru jeho hlasovací právo poněkud omezuje. +zazubí se+ A on nemůže z knihovny? +zajímá se preventivně, nerad by se v noci probudil s průhledným ksichtem tři čísla od obličeje+ Chceš? No můžem. +usměje se a začne hledat svý kalhoty, oblíkne se do nich a čapne ji za ruku+ A máš tu ještě nějaký zajímavý zákoutí? +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 čer 2013 16:25

Já myslím, že z tý knihovny nemůže... +zamyslí se a posadí se na posteli, aby si svlíkla pyžamo a pak přejde ke komodě a začne se oblíkat+ Rozhodně z ní ještě nevylez, takže to bude v pohodě. +uculí se na něj+ Máme tu spoustu zajímavejch zákoutí. Už jsi viděl starý opatství? +zeptá se ho s úculem a chytne ho za ruku, když vyjdou ze dveří+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 čer 2013 18:20

+spokojeně přikývne, a pohledem vyprovází její zadek až ke skříni, hezky po ní sklouzne očima a chvilku mu trvá, než se zas dokáže soustředit aby si zapnul kalhoty+ Neviděl, to taky máte? +vykulí oči+ Vy tady taky uctíváte nějaký bohy? +koukne na ni, jestli něco nezanedbal, a jde s ní ruku v ruce ven, občas ji pohladí palcem a usmívá se, teda tak dlouho, dokud nejdou kolem pokoje dvojčat, odkud se ozývá rytmický vrzání a přidušený výkřiky, Locke poněkud zezelená a zrychlí+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré