Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 12 čer 2013 21:11

Tak dvě rajčata? +navrhne a zasměje se+ Ale ty máš boží zadek. +zaprostestuje poněkud zmateně, protože si v týhle debatě není moc jistej, a nechce ji naštvat+ Mě se teda líbí.... Tak nemůžeš si je trochu zvětšit, ty šaty? +očima sleduje vyplašeně její vidličku, kdyby ho jako náhodou chtěla zabodnout+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2013 22:41

Já vím, že se ti líbí. +uculí se, vylíže talíř a zvedne se, aby ho donesla do dřezu, a pak ho zezadu pohladí po ramenou+ Neboj, já tě nepraštím, když se na něj křivě podíváš. +zasměje se a dá mu pusu na tvář+ No, to mě taky napadlo, ale je to dost stará látka, tak se trochu bojím. Ale asi to tak dopadne, protože mám pořád hlad. +zazubí se, napustí si vodu a začne s mytím nádobí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2013 23:04

Já se na tebe ani na žádnej tvůj kousek nebudu koukat křivě. +zasměje se+ No to se nedivím, že máš pořád hlad. +usměje se a než mu uteče k nádobí, tak si ji stáhne na klín+ Dej si ještě trošku... +koukne na ni prosebně a uřízne jí kousek knedlíku a namočí ho do omáčky a pak jí to strčí před pusu+ Ham... +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2013 23:16

+uvelebí se mu teda na klíně, a když jí tam tak nastaví sousto, rozesměje se+ Ty seš pako. +plácne ho po hlavě, ale usmívá se a jídlo si vezme, a pak mu dá gulášovou pusu+ A všude kapeš. +zahuhlá s plnou pusou+ A já tě fakt žeru, básníčku. +uculí se a dá mu ještě pusu, než se zvedne a nechá ho v klidu dojíst, vezme si buchtu z plechu a začne tam dělat trochu pořádek+ Potřebuju, aby ses se mnou stavil na úřadě. +koukne na něj přes rameno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2013 00:10

Já vím. +uculí se na ni+ Jeefes to uklidí. +otře jí palcem šmouhu guláše z brady a pak jí pusu oplatí, když z něj vstane, tak si zase nacpe pusu knedlíkem+ Na jakej úřad? Co tam? +koukne na ni tázavě, zatímco se cpe tím gulášem, zachvíli to má snězený a zbytkem knedlíku vytře talíř a spokojeně a najedeně se rozvalí na židli+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2013 01:19

Nějakej místní. Protože se chcem vzít tady. +vykládá+ Musíme si vyplnit žádost, rodný čísla a takový ty věci, a že s tím oba souhlasíme při plným vědomí, jak se budu jmenovat a jak se budou jmenovat případný děti, zaplatit nějaký peníze, protože nejsem místní občan ale ty jo, a tak. A oni nám na základě toho pošlou ty papíry co podepíšem při obřadu. Vyřídila bych to sama, ale prej tam musíme oba. +pokrčí rameny a skládá umytý talíře do odkapávače+ Taky jsem měla zajít do toho klenotnictví, kruci. +vzpomene si+ Neudělal bys to pro mě? +koukne na něj prosebně+ Já musím ještě k floristce.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2013 11:25

To se musí? Aha... +ppdivi se ale neprotestuje+ Tak jo. Zajdeme na úřad. Já to zatahnu a to klenotnictvi taky vyřídím. Bude to ten sysel že jo. +pokyva vážně hlavou ale pak se rozesmeje+ Já vím já vím. Nechceš mi radši napsat seznam abych to nepopletl? Chapes chci ti pomoct a nechci ti pridelat ještě víc starosti. +usměje se na ni obejme ji a polibi+ Těším se.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2013 15:27

No jo, aby to bylo legální. +zakoulí očima+ Tak jo. +usměje se+ Ale aby bylo jasno, svatbu cálujem napůl, a nehodlám o tom diskutovat. Nechci, abys všechno platil jen protože seš kluk. +koukne na něj+ Jestli přineseš sysla, tak tě fakt praštím. +zasměje se+ Tak počkej. +otře si ruce do trička, vyndá papírek a tužku a napíše mu tam důležitý věci+ Řekneš, že už jsem tam volala, a mluvila jsem se slečnou Mirandou, ta už bude vědět, co chcem. Tohle je moje velikost prstenu, tebe oni změřej, a asi budou chtít zálohu, a dají ti papír, s kterým to pak přijdem vyzvednout. Jo? +usměje se na něj, omotá mu ruce kolem pasu a oplatí mu polibek+ Já taky, děsně moc. +uculí se na něj a ještě se chvilku nechá objímat, protože je to fajn.+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2013 20:14

+objímá ji a usmívá se u toho+ Tak jo napůl. +prikyvne+ Skocim tam a vyřídím to a pak se mužem jít válet na pláž a vymýšlet další věci. Chceš? +koukne na ni s úsměvem a vezme si ten papírek+ Tak jo. +prikyvne+ Žádnej sysel vidíš jak mi jdou kompromisy? Ještě nějaký přání? +uculi se na ni ještě ji dá pusu a pak sbalit papírek a sedne na motorku a vyrazí do města+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2013 21:35

Tak jo, to bude fajn. +usměje se+ Přivez mi něco dobrýho. +mrkne na něj ještě, a když odjede, dodělá ještě to nádobí, dojde se převlíct a taky zmizí do města, vrátí se asi za dvě hodinky s nějakýma taškama a odškrtne pár položek ze svatebního seznamu, koukne že Byron ještě není doma, tak si vezme plavky a nějaký letní šaty, velikej klobouk a brejle a do obří tašky sbalí všechno možný, v lednici vezme nějaký sendviče a zmrzlinu, rybízový frisca a piva pro Byrona, dá to pod chladící kouzlo a nechá mu na vchodových dveřích lísteček, že vyrazila na pláž, ať taky dojde, že plavky mu vzala+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house