Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 čer 2013 21:47

Já to stejně zkusím. +umini si a odhodlaně se zamraci+ A ty už ses na to pripravenej jo? +koukne na něj zvědavě+ Zestarnout a seschnout a nemoct jít do schodů... +nelibě nakrci nos jak se ji ta představa vůbec nelíbí+ Já ti nevím... ale není to moc optimisticky téma.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 čer 2013 22:25

To víš že nejsem. +zavrtí hlavou+ Já nad tím moc nepřemejšlím... při zlodějským způsobu života nemůžeš myslet dál než na konec jedný práce. Každou chvíli se můžeš houpat z mostu. +pokrčí rameny+ Ale tak nezestárnem ze dne na den, já bych řek, že se s tím člověk nějak postupně smíří... doufám. +uculí se+ Nedělej si s tím hlavu, ještě tak nejmíň třicet let to nebudem muset řeši. +zasměje se a smaže jí ten úšklebek polibkem+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 čer 2013 22:39

Myslíš že bych tebe nebo někoho z parchantu nechala se zhoupnout z mostu? +uculi se na něj a oplati mu polibek+ Dobře třicet let je dlouho. Víš co pomáhá na nestarnuti? Dost spánku. +uculi se na něj+ Tak dobrou zloději. +dá mu pusu na tvář+ Miluju tě. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 čer 2013 23:17

Já bych je taky nenechal,ale je to dobrá životní perspektiva. +pokrčí rameny+ Nemyslíš pak na kraviny jako je stárnutí. +zazubí se na ni+ Fakt? +zvedne překvapeně obočí a honem zavře oči, jakože už spí+ Já tě taky miluju. +usměje se, chytne ji za bradu a pořádně ji políbí, načež si ji stulí na hrudi a spokojeně zavře oči+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 čer 2013 00:34

Jako na potvoru nemůže usnout a tak se vrtí, prevraci se a pořád hledá vhodnou polohu. Až tak za dvě hodiny konečně usne zadkem pritisknuta k Lockemu a hlavou na kraji postele a v náručí svírá svůj polštář. Ale není to moc klidný spánek a už v sedm ráno je zas vzhůru a tak si sedne zapálí si vezme si knizku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 čer 2013 01:56

+Locke vytuhne vcelku rychle, s nosem zabořeným do jejích vlasů, ale jak se převrací, vždycky ho to tak nějak vytrhne ze spánku do polovědomí+ Nemel se furt... +zamumlá ze spaní, vždycky když se uklidní, tak si ji tam nějak podvědomě obejme, a ona mu pak zas uteče, takže moc klidný spaní taky nemá,a ráno to dře mnohem dýl než ona, leží vedle ní na zádech s rukama rozhozenýma a pootevřenou pusou a pochrupuje+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 čer 2013 02:13

+poocku na něj kouká jak tam spí a nakonec to nevydrží a nějakou lehce smivatelnou tužkou mu pod nos nakreslí knír. Chvilku se tomu potichu hihna než se zas vrátí ke svý knížce. Pak vstabe a jde se umejt+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 čer 2013 02:38

+Lamorovi se akorát zdá boží sen, pravděpodobně o tom, jak to dělaj na střeše, a probudí ho slunce, co k polednímu leze do oken, postel je nepříjemně studená, tak otevře oči, a koukne kde má roštěnku, a když ji nikde nevidí, podloží si hlavu polštářem, protáhne se a čeká až dojde a zatím listuje tou knihou, co četla+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 čer 2013 16:09

+vyleze z koupelny s mokrejma vlasama a musí se usmát, když ho tak vidí v posteli+ Dobrý ráno, Locke. +hodí ručník na zem a jen tak k němu vleze do postele. Natáhne se k němu a dá mu pěknou ranní pusu a při tom jí z konečků vlasů kape voda na jeho hrudník+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 čer 2013 17:48

+rozvaluje se tam nahatej v peřinách, hezky vyspalej a naprosto spokojenej, a když ji uvidí ve dveřích usměje se+ dobrý ráno. +zazubí se na ni, přitáhne si ji k sobě a taky jí dá pusu, a vyjekne jak holka, když mu nakape studenou vodu na prsa+ Ty mě chceš zabít takhle poránu? +vyvalí oči, ale uculuje se a odstrkuje ji, aby ho nestudila+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré