Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 čer 2013 06:12

+rozvaluje se v posteli s nohou v jeho klíně+ No přece o vánocích ne? +uculi se na něj a když začne tak malém vrni blahem jak se ji to líbí+ Lamoro ty tvoje dlouhý zlodejsk prsty jsou prostě dokonalý. +pronese spokojeně a s úsměvem na něj kouká+ Budeš chtít taky něco namasirovat?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 čer 2013 11:36

Uh. +zaksichtí se, a dělá jakože padá smrady, ale uculuje se u toho+ To si piš, mám je patentovaný. +zazubí se a pokračuje, masíruje ji až nahoru na lýtko a skoro ke koleno, ale vejš už radši nejde, aby se nedopracoval k jinýmu druhu masáže, a vrátí se zpátky k chodidlu, ještě tam chvilku čaruje, pak jí vtiskne pusu na nárt a vezme si do klína druhou nohu+ Nabízíš protislužbu, jo? +mrkne na ni+ Můžeš mi namasírovat krk. +svolí teda milostivě a usměje se na ni+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 čer 2013 20:01

+stouchne ho za to špičkou nohy do žaludku aby přestal tak nemistne žertovat o jejích neznych osmickach a zasmeje se. Ale masáž si rozhodně užívá+ Tak krk jo? +uculi se na něj+ A kdy sis ho naposledy umyval? +zasmeje se. Ale když skončí s její druhou nohou tak si ho nasteluje do sedu před sebe a dramatický si prokrupe prsty než si na ne rozetre olejicek+ Tak jdeme na to. +uculi se a jembe ho konecky prstů pohladi po siji+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 čer 2013 20:34

+jenom hekne, když to schytá do žaludku a zatváří se děsně ublíženě+ Nó... než jsem tě požádal o ruku. +zamyslí se nad tím+ To byla velká příležitost, chápeš. +zahýbe obočím a zazubí se, ale soustředí se a neodbývá to a hezky jí namasíruje i druhou ploutev, a pak se tam našteluje před ni a stáhne si košili+ Běda, teď mi srazí vaz. Můj mladý život v troskách. +povzdychne si tragicky, a poněkud vyděšeně se otočí, když za ním začne praskat ty suchý větvičky, ale sotva se ho dotkne, zmlkne a zklidní se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 čer 2013 20:45

To jo to byla. +uculi se a pečlivě mu masiruje krk. Sem tam ho pohladi po krku ale jinak se chová víceméně slušně. Ale nesrazim. Kdo by si mě pak vzal a nadosmrti mi sloužil. +zasmeje se a a z krku přejde na ramena a trapezy aby mu je taky trochu uvolnila a hlavně se ho chce dotýkat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 čer 2013 22:12

Hmm, to jo... +zamručí spokojeně, než se zasekne+ Moment moment, nepamatuju se, že bych se upisoval k nějakýmu sloužení nadosmrti. +uculí se+ To ve smluvních podmínkách určitě nebylo! +mrkne na ni, a div nevrní, jak je mu to příjemný, občas trošku nakloní hlavu a víc se položí do jejího doteku, spokojeně přivírá oči a usmívá se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 čer 2013 23:33

Neslyšel? +zasmeje se+ Tys neslyšel že je to na věky a věcně časy? +uculi se a nakonec mu přejede z boku rty po krku+ Hotovo. +zašeptá mu do ucha+ Máš ještě nějaké přání? Protože abys věděl tak to bude oboistrana smlouva. +usměje se a placne sebou do peřin a slastně se protáhne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 čer 2013 00:09

Ale žádná pasáž o věčným sloužení tam nebyla, to bych si určitě pamatoval. +zazubí se+ No, přání... +zahýbe obočím, a když se natáhne vedle ní a látka na kalhotech se mu napne, je vidět, jak moc se mu její péče líbila, a děsně nenápadně po ní hází očkem, jako že by s tím mohla něco udělat, samozřejmě za přiměřenou protislužbu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 čer 2013 00:33

Tak možná tam bylo něco o věčným soulozeni. +uculi se na něj a chvilku nechápe proč na ni tak divně kouká až ji to nakonec dojde a nemůže zadržet rozpustilej úsměv když se k němu zezadu Přitiskne a rukou mu sklouzne do klína+ Jo možná to bylo soulozeni. +zašeptá mu do ucha a přejede přes něj rty když hladí jeho muzstvi přes látku kalhot+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 čer 2013 01:55

Já mám taky ten pocit. +přikývne úplně vážně, a když ho pohladí, vzrušeně zalapá po dechu+ To zní totiý mnohem pravděpodobnějc. +zazubí se, napne se jí v náručí, a poslušně drží, ani se neodvažuje pohnout, aby tu ruku nedala pryč, tiše vydechne a tvrdne jí pod rukama ještě víc+ Nemůžem se vzít hned? +zajímá se, jen tak ze srandy, a boky bezděky vyrazí proti jejím prstům+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré