Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 čer 2013 16:24

To víš, já mám speciální radar na sladkosti. +uculí se na něj a vypadá to, že z těch malin se zmrzlinou dostane orgasmus, tak si ještě přidá trochu čokoládový polevy+ No jestli to takhle dvojčata povedou dál, tak tu zachvíli budu mít sestru úplně vyměněnou. +zasměje se a olízne pečlivě lžičku a rty a kouká, jestli ještě náhodou někde trochu zmrzliny nezbylo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 čer 2013 16:39

+culí se,jak jí chutná, a zamyšleně tam krouží žličkou po poháru+ No, to by nebylo tak špatný, ne? +zazubí se+ Jean si myslí, že by na mojí svatbě měl bejt můj gang. I na tý zlodějský. +začne nenápadně a přisune jí šlehačku+ Celej můj gang. +naťukává to tak kolem a kolem+ Jakože bych měl pozvat Sabetu. +vyklopí to a dělá jakože nic, ale strašně bedlivě ji pozoruje a je připravenej se případně krejt+ Ale já jsem mu řek, že je to blbost. +dodá honem+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 čer 2013 17:15

No to rozhodně nebylo. +usměje se na něj, oči jí zasvítí a vrhne se na šlechačku+ Hmmm? +koukne na nej přes kopec bílé pěny+ No... asi jo? Já nevim a měl? +koukne na něj tázavě+ Jak chceš, já proti nebudu. +pousměje se+ Mě Sabeta nevadí. Makám na tom, fakt. se koukni jak jsem dospělá. Je mi pětadvacet. To už není ani na hodinách. +zdůrazní, než si do pusy nacpe kilo šlehačky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 čer 2013 18:56

Jo? No já na to popravdě ani nepomyslel, dokud se o ní Jean nezmínil. Jako asi měl, furt je v mým gangu, ale zas to nechci nějak zbytečně komplikovat, když je teďka všecko takový hezký. A jí taky nechci ubližovat. +pokrčí rameny+ Ale jestli ti to nevadí... tak já ji asi pozvu, a třeba ani nepřijede. +přikývne a ještě po ní kouká, jestli dobrý+ No téda, to seš pěkně stará, jestli bych si neměl najít mladší model. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 čer 2013 21:10

Klidně ji pozvi Locke. +usměje se na něj a pohladi ho po ruce. Otre si rty hrbetem ruky a odsune prázdnou misku od smetany+ Já mám pocit že by to hezky co máme a co cítím nekokaze zkazit ani rána cihlou do hlavy. +usměje se na něj a zapálí si cigarko+ Novejsi model jo? +zasmeje se+ Víš že můj mladší model je Phillipa? +zeptá se ho a ho a uculuje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 čer 2013 22:14

Tak jo. +přikývne+ Já jsem abys věděla, že tím nic nemyslím. +uculí se a akorát zamrká, když vidí, že zaváhal a smetana nezbyla+ Tak to prosím tě nezkoušej, zašívat ti hlavu nepatřilo zrovna k mejm oblíbenejm aktivitám. +zazubí se+ Ale jsem rád. Aspoň mi nezdrhneš ze svatby. +mrkne na ni, že si dělá srandu+ U Dobrodince. +oklepe se nad tou představou+ To teda není novější model, to je spíš nějaká pokažená série. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 čer 2013 22:26

No vidíš to tak by sis měl vážit toho co máš. +zazubi se na něj a mrkne+ Myslíš že bych utekla? +pousmeje se a chvilku ho sleduje+ Já neutecu. Nikdy. +usměje se nakonec a vyfoukne kouř a tipne cigaretu+ Tak co? Půjdem ještě chvilku do postele? Myslím že po nemoci bych se neměla moc namahat. +uculi se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 čer 2013 23:41

Ale já si toho vážím! Copak tě nenosím na rukou? +zazubí se, a pak teda trochu zvážní, chvilku se na ni dívá a pomalu zavrtí hlavou+ Ne, nemyslím si, že bys beze slova utekla. To vážně ne. +usměje se+ Už máš dost sladkýho? +uculí se a jde s ní teda dovnitř+ Tak co bys ráda teď, ty marode? +zazubí se+ Film, nebo snad masáž nohou? +nabízí se jak podomní prodavač+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 čer 2013 00:09

Já tě miluju Lamoro. Fakt jo. +usměje se na něj. Jen ttochu ale upřímně+ Ty jo tak nabídka masáže nohou se nikdy neodmítá. +usměje se na něj a placne sebou do postele+ Olej je támhle na komode. +ukáže mu a hned se tam steluje aby jí ty nohy mohl namasirovat+ Myslím že tohle na mě bude mít nesmírně ozdravnej účinek.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 čer 2013 00:34

Tak to mám fakt kliku. +uculí se a dá jí pusu+ Já tě taky miluju, Kůstko. +pohladí ji po ruce a usměje se, dojde si tam podle jejích instrukcí pro nějakej olej+ Tak ukaž. +usadí se tam naproti ní a opře se o sloupek od postele+ Kdyže sis je naposledy myla? +zajímá se, ale culí se, takže je jasný, že si dělá srandu, rozehřeje si trošku oleje v rukách, chytne si její nohu do klína a začne jí jemně masírovat chodidlo, nahoru hezky každej prst zvlášť, krouží palci po nártu a zlehka přitlačí na kotnících+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré