Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 05 čer 2013 21:13

+naprosto zaujatý jejím tělem a reakcema, který v ní jeho laskání vyvolává, zkoumá rty každej centimetr kůže, na který narazí, a když objeví nějaký pěkně vzrušivý místečko, ještě ho pohladí špičkou jazyka, a chvilku se mu věnuje, a když dorazí k jejím rtům, hezky hluboce a naléhavě ji políbí, jak se k němu přitiskne klínem, může cítit, že jeho to rozhodně chladným nenechává, kalhoty od pyžama se mu pěkně napínaj, a nad tím kontaktem jí zasténá do kůže, rukama vklouzne pod vršek od pyžama, nebo co to má zrovna na sobě, a krouživě jí vyjede po břiše a bocích nahoru k ňadrům, která nejdřív sevře v dlaních, a pak je hezky promne a palcem se pustí do laskání bradavek+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 čer 2013 21:32

+v rychlosti si stáhne triko i kalhoty od pyzama a i jemu už za chvíli tahá kalhoty z boků. Dlanemi mu bloudí po břiše rty sklouzne na krk a na hrudník kde zuby přejede bradavku. V dlani stiskne jeho muzstvi a dlouze po něm jezdí. Načež už to nevydrží vmackne ho do polštářů a posadí se na něj. Nechá ho do sebe vklouznout a v tom okamžiku se velmi potesene pro sebe usměje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 05 čer 2013 21:49

+dlouze zasténá, když se do něj tak pustí, a způsobuje mu tolik rozkoše, sám jí sklouzne do klína a pohladí závojíčky, a rozhodně se ochotně nechá položit do peřin, zvlášť když se na něj hned na to posadí, a on tak může obdivovat její tělo z první ruky, dlaněmi jí vyjede po stehnech a usadí se na bocích, ale nechá ji na něj nasednout jak si přeje ona, jen ji jemně hladí, a když je konečně v ní, musí na chvilku zavřít oči a vydechnout si, protože je toho na něj trochu moc, pak ji sevře za boky pevněji a pomalu ji na sobě začne houpat, a nemůže se přitom nabažit pohledu na její obličej a prsa, co se mu houpou před obličejem, tak vyjede dlaní po břiše nahoru a jedno sevře v dlani+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 čer 2013 22:00

+v obličeji se ji odrazí to nádherné vzrušení keře ji on pustobi ať už tak nebo onak a sem tam hlasitejc vydechne. Houpe se na něm v čím dál rychlejším rytmu. Vzrůstá v ni nádherné vzrušení a má pocit že musí každou chvilku vybuchnout. Hledí mu do oči a nekokaze od něj odtrhnout pohled ani když v ni propukne orgasmus a ona neartikulovane stena a svírá se kolem něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 05 čer 2013 22:30

+Locke to vzrušení v jejím obličeji fascinovaně sleduje, a vychutnává si, že jí ho způsobuje právě on, pomáhá jí se na něm pohybovat v tom správný rytmu, a rukama jí klouže po těle, hladí všechny ty křivky, kterých se nemůže nabažit, a když ucítí její vyvrcholení, a jak se kolem něj stáhne, jenom zasténá a začne přirážet prudčeji, aby se propracoval k vlastnímu orgasmu, kterej přijde vzápětí, Locke jí stiskne boky a několika pohyby se do ní udělá, načež mu celý tělo poněkud ochabne do peřin, přitáhne si ji k polibku a hladí j po zádech+ To bylo krásný, Kůstko. +zašeptá jí spokojeně do vlasů, a vychutnává si ty poslední záchvěvy rozkoše+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 čer 2013 22:45

+poněkud vyčerpané na něj padne a pak se odvalila na polštář. Udychana a zpocena ale šťastná jako blecha+ Jo a já jsem teda úplně mrtvá. +zasmeje se+ Dnešek radši ještě strávím v posteli. Nemusíš mi tu dělat společnost celou dobu. Můžeš zjistit co dělá Jean a jak jsou daleko dvojčata. +usměje se na něj a pohladi ho po tváři+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 05 čer 2013 23:06

+nechá ji se z něj odvalit, ale z náruče ji nepouští, přitulí se k ní bokem, nos jí zavrtá do ramene a spokojeně si uklidňuje dech+ Ale mě se líbí s tebou v posteli. +brání se chabě+ I když zrovna nesouložíme. +dodá a uculí se+ Ale asi bych měl zjistit, co s nima je. Kluci aspoň honí někde Phillipu, ale Jeana už dlouho nikdo neviděl. +zazubí se+ A narvu nějaký ty maliny na oběd. +vzpomene si ještě, vyleze teda z postele, ještě jí dá pořádnou pusu, a oblíkne se+ Ale za chvíli jsem zpátky. +slíbí, políbí ji a zmizí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 čer 2013 23:11

Vážně? Tak to jsem ráda že i když nesoulozime. +usměje se na něj a přetáhne si přes sebe kus peřiny+ Víš co tak já pak udělám malinovej strudl. Se slechackou. Co ty na to? +zeptá se ho nadšeně+ Tak pak si sem pro mě prijd a dones mi informace. +spiklenecky na něj mrkne a když odejde tak si vezme klizku pikslu nutely a lžičku a pustí se do toho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 čer 2013 15:37

+už když ho slyší na chodbě, tak vykoukne ze dveří+ Čichám, čichám maliny se smrsklinou. +zazubí se na něj+ Jen pojď dál. +vede ho na balkon, kde je prostřenej stůl a nachystanej na oběd, což jsou právě ty maliny se zmrzlinou, tak se tam posadí a uculí se na něj+ Díky. +přitáhne si svoji porci a už jaksi zapomene věnovat pozornost čemukoliv jinýmu než těm malinám+ Co kluci? +zeptá se s plnou pusou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 čer 2013 16:09

Ty máš čuch jak loveckej pes. +uculí se, když na něj vybafne ze dveří, vnese to dovnitř a cestou jí dá bokem pusu+ Ty jo, ty ses činila. +uculí se, když to tam vidí, naservíruje to na stůl a taky se usadí a ujídá to tam, ale spíš kouká na ni a culí se, jak dlabe až má boule za ušima+ Dobrý, Sanzové pořád nevylezli z Philliný postele, a Jean s Broukem sjedou do Camorru, zkontrolovat to tam. Nás mladistvej Casanova už chytá křeče, že svou milou dlouho neviděl. +zazubí se+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré