Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 03 čer 2013 21:19

Tak jo, jak chceš. +pokrčí rameny a dá jí pusu+ Na tebe já mám čas pořád. +uculí se+ No... budem mít určitě děsně boží svatbu, pro nás a pro kluky, a tvý kamarády, ale myslíš, že by šlo, kdybysme měli ještě jednu jako... pro mě? +koukne na ni opatrně+ Já to beru vážně, ale chtěl bych si tě vzít i tak pozlodějsku. Prostě před Třináctým. Jean by nás určitě oddal, je vysvěcenej od Otce Okova, a byl by to jen úplně maličkej obřad. Jenom ty a já, a Jean. A Třináctej, že jo. Ani by to nemuselo bejt ve stejnej den. +usmje se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 čer 2013 00:01

+chvilku na něj zamyslene kouká a kouše si spodní ret+ Já jsem rozhodně pro. +prikyvne nakonec+ A co kdyby jsme udělali tu zlodejskou svatbu klidně dřív než tu tady. Víš... Jde o to že tady kolem tě svatby dělá každej takovej humbuk jako kdyby jsme tím že se vezmeme měli objevit lék na všechny nemoci světa. +povzdechne si+ Nechci kolem toho takovej humbuk. Chci u toho tebe. To je všechno. +prikyvne rozhodně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 čer 2013 02:05

Děkuju. +usměje se šťastně, když souhlasí, a má z toho skoro stejnou radost, jako když mu na žádost o ruku kývla poprvé, ale nijak extra se neprojevuje, jen ji k sobě těsněji přitiskne a dá jí pusu na rameno+ No klidně. +pokrčí rameny+ Zlodějská svatba je sice důležitá pro mě, ale žádný jiný instituce ji neuznávaj, takže stejně musíme mít i normální. +usměje se+ U nás je to stejný. +přikývne, jakože ví, o čem mluví+ Jako kdyby se tím, že nás nějakej chlápek v hábitu prohlásí za muže a ženu mělo všechno změnit a já ti měl navždy padnout k nohám. Jako bych tam už nebyl. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 čer 2013 02:23

Uděláme si svatbu pro nás dva. +usměje se a prikyvne+ Osratne nikomu jinymu do toho nic není a co si myslí instituce o mim stavu je mi jedno. Já jsem stejně už tvoje. +usměje se a propletenec svoje prsty s jeho a dá mu pusu na hřbet dlaně. Pak se mu schouli v náručí a zavře oči+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 čer 2013 02:54

No ale já chci abys byla moje přede všema! +vypne trochu prsa+ Aby to věděli všichni. Že seš vdaná holka. +zazubí se+ Já jsem totiž děsně chamtivej zloděj. +uculí se jí do kůže+ Chci obojí, abys byla moje před Nekalým Dohlížitelem, ale taky abys měla svoji svatbu s kamarádama v tamtý kapličce. +pokrčí rameny, pohladí ji palcem po prstenu, obejme ji pažemi a jen tak jemně ji houpe v náručí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 čer 2013 13:35

+skousne si ret a chvilku se šklebí, jak neví, co má dělat, nakonec je jí to takový divný+ Dobře. +přikývne+ Budu tvoje, ty víš že jo. +usměje se a kouká, jak pomalu zapadá slunce a trochu se začne třást, jak na ni jde znovu horečka a zima+ Půjdem dovnitř?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 čer 2013 15:15

Co je? +zajímá se, když se tam tak ksichtí+ Tak jo. +usměje se spokojeně, natočí si ji k sobě a dá jí pořádnou pusu,a když se mu zas rozklepe v náručí, starostlivě na ni koukne+ Jasně. +přikývne, podebere ji pod zády a pod koleny a odnese ji dovnitř na postel, ještě se vrátí pro křeslo a deky, a trochu vyvětrá pokoj, než zavře všechny okna a zas ji pěkně uhemuje v peřinách a skočí do kuchyně pro čerstvej čaj, aby aspoň pila, když už nejí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 čer 2013 16:07

Nic, jenom jsem unavená a zas mi není dobře. +nechá se odvést dovnitř a pečovat o sebe, protože se jí to líbí a je jí to příjemný a když jí z peřin koukají jenom dlaně a obličej, tak se na něj uculí+ Díky. Marodit, když se o tebe má kdo starat je strašně příjemný. +usrkne čaje+ Zítra budu zase zdravá, aby jsme mohli něco dělat, slibuju. +usměje se na něj načež dostane další záchvat kašle+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 čer 2013 16:36

Tak se vyspíš, a bude to lepší. +prohrábne jí s úsměvem vlasy+ Jo? Tak aspoň něco, když už ti je blbě. +uculí se, přilehne si k ní a dá jí pusu na čelo+ Už máš zas trochu teplotu. +odhadne to, a když poleví kašel, dá jí ještě napít a podloží jí hlavu ještě jedním polštářem+ Hlavně se uzdrav pořádně, ať se ti to zas do týdne nevrátí. +vleze si k ní pod deku, a než usne, vypráví jí nějaký příběhy co se Sanzama vyváděl, když byli ještě malý zloději+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 čer 2013 17:12

Jo jo. +pokýve hlavou+ Já se uzdravím. +usměje se na něj a do náruče si přitáhne pana brokolici, napůl si v něm schová obličej a přitulí se k Lockemu. Poslouchá co jako malí vyváděli a s úsměvem pomalu usíná. Líbí se jí, když jí takhle Locke vypráví+ To je úžasný, co ste všechno stihli. +usměje se na něj ospalýma očima než pomalu usne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré